Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Celustka Stoper.Girayin yerine oynamali.Kaleye artik Onur girmeli.Robert Vittek lazim bize ama maalesef sakat.
    Halil kanatda oynayamaz.Alan ve Adrian iyidi.Glowacki niye cikti anlamadim.
    Adam müdahale yapamıyor kardeşim, bitmiş, bitmiş...

Yorum

• başkan kafasında bu seneyi bitirmiş
      taraftar olarak biz de bitirmelimiyiz?
      fener maçını da kaybedeceğiz
      kafa olarak hazır değilsen başaramazsın
      ne yöentim, ne teknik direktör, ne de futbolcular hazır değil 3 günde de hazır olamayacaklar
      yönetimi tebrik etmek lazım bu kadar başarısızlık takdire şayan

Yorum

• 2005 yılının kopyasını yaşıyoruz maalesef, bakalım önümüzdeki maclar ne getirecek.

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bulunmuşunu bilmem ama Tolga ve Burak'taki yüksek verim en çok Şenol Hoca'nın eseridir. İki tane buldum ben. Onun dışındaki sorunlar bence transfer hatalarından kaynaklanıyor ki orada da Şenol Hoca'nın suçu yok sanırım.
          Bence yönetim ve senol gnes beraber harekt etti transferde... Sucsuz falanda degil
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Yasin'i cok begendim ben.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
              93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
              04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
              bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??

Yeter yahu!!!

Değiştirecek ise değiştirsin artık..
              Ellerine sağlık Fatih abi.
              Şu saatten sonra kadroda ve teknik heyette hatta yönetim bazında revizyona gitmeliyiz.Bu kadro top oynamaz çünkü başarı sağlayacak bir kadro yapılanmasını gerçekleştiremedik.Ersun hoca mı gelir, bir başkası mı bilemem ama yeni bir yapılanma şart.Şenol Güneş iyi bir kadroya iyi bir futbol oynatabilir ama bu kadro iyi bir kadro değil.

Yorum

• kendi sahamızda averaj takımı olduk.bunun adı: sadri ve ekibinin sıradan yabancı oyunculara milyon euro verip yaşattıkları hezimet,başka bir şey değil....

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam müdahale yapamıyor kardeşim, bitmiş, bitmiş...
                  Ama Kardes Giray da ayni.Hep heyecanli,paslari rakibe,sürekli Faul yapiyor.
                  Yönetime ne diyelim bu Takima Egemen varken de Egemen gibi bir Stoper daha lazimdi.Kaldik Giray,Glowacki ve Yumluya
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak simavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sahada tek alanzinho diğerleri 5 para etmez alanzinho olmasa rakip sahaya gidemicez malesef
                    valla bu düşünce taraftarlarımızın çoğunda da varsa bi arpa boyu yol alamayız...
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• "Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun."

Burak?
                      7

Yorum

• tek taktiğimiz doldur boşalt bol bol kaleye orta yap iyide onlara kafa vuracak oyuncun varmı??şmpiyonluktan zaten vazgeçtim olsanda kupa vermiyorlar,hiç olmazsa ilk 4 e gir avrupaya git be trabzonum çok şey istemiyoruz.türkiye kupasını alsanda olur,başka beklentimiz kalmadı başkan bile senenin planlarına başladık diyor

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ellerine sağlık Fatih abi.
                          Şu saatten sonra kadroda ve teknik heyette hatta yönetim bazında revizyona gitmeliyiz.Bu kadro top oynamaz çünkü başarı sağlayacak bir kadro yapılanmasını gerçekleştiremedik.Ersun hoca mı gelir, bir başkası mı bilemem ama yeni bir yapılanma şart.Şenol Güneş iyi bir kadroya iyi bir futbol oynatabilir ama bu kadro iyi bir kadro değil.

Senol Hocanin istedigi Transferler yapilmadi. Selcuk ile Egemen'in gitmesini istemedi. Yönetim tutabildi mi? Yok...Kim basarisiz? Yönetim...Senol Hoca Stoper istedi...Alindi mi? Yok...Kim basarisiz? Yönetim...

Senol Hocanin her dedigi yapilsaydi (örnek: Fatih Terim) o zaman hakli bulurdum Fatih'in yorumunu ama burumda degil.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Fener maçında Burak oynamasın bence..Buraksız daha çok atak buluyoruz

Yorum

• Arkadaşlar takımdan gitmesi gereken yeteneksizler ve alınması gereken yetenekli oyuncular konusuna yoğunlaşsak iyi olur.3 maçtır galip gelemiyoruz ve büyük ihtimalle fenerbahçe maçıda çok zor geçecektir.Cezasahası içinde çoğalamıyoruz.İyi bir kana oyuncumuz varmı yok.Halili kanatta oynatmak cehalet gibi bişey.Halil iyi niyetliymiş çok koşuyomuş yüreğini ortaya koyuyomuş falan gibi hikayeler sıralayanlara şunu söylemek istiyorum futbol yürekle değil yetenekle oynanır.Bakın iniestaya adam kendinimi yırtıyor yok yürüyerek çalım atıyor.

İyi takımlara bakın adamlar kendilerinimi yırtıyorlar hayır gayet basit yetenek konuşturuyorlar.OLay bukadar basit.

Ortada 10 numara diye biri var adrian diye.Adamın sezon başından berş takıma tek katkısı 1 asist.

Volkan şenin attırdığı golmü var.Yattaranın sol bacağı kadar orta yapamıyor.

Henrique şımarık ukelanın teki.Tek bir katkısı yok.

2 tane karambole orta yapıyorlar onada vuracak adam yokya nereye yapıyolarsa.Sonra top düşüyo vuruyo dönüyo falan.Hep aynı film.Boşa orta düşerse karambole tmm belki atarız.Sonrada taraftarımız of be ne top oynadık falan diye boş boş seviniyorlar.Yaw kardeşim tüm takım olarak yüklenmek demek boşa orta yaparak karambolden gol atmaya çalışmak iyi futbolmu bırakın artık yaw.

Kimsenin vuramıcağını bildiği halde cezasahasında hava toplarında etkili olacak bir tane adamın yokken sürekli havadan kaldırmanın anlamı ne.Anlamı şu kardeşim biz yerden pas yaparak gol atamıyoruz kaldıralım belki cezasahasında bişey olur birine çarparda gol olur mantığı.

Lütfen hiçkimse bana kızmasın.Eleştiride yapamıcazmı kardeşim yeter be artık yeter fenerbahçeli arkadaşlara alay konusu olduk be artık yeter bu nasıl futbol.3 maçtır galip gelemiyoruz bıktık usandım artık.

Bu söylediklerimi tüm maçlar baz alındığında söylüyorum hemen biri atlamasın yok bugün o iyiydi şu iyiydi falan diye.

Takımda nekadar artık varsa kovmalı artık sıkıldım.

Gidin adam gibi kanat oyuncusu alın.Adam gibi 10 numara alın.İyi bir forvet alın.

Şampiyonlar liginden 30 milyon dolar falan gelecek galiba.Hala polonya pazarı diyorlar çıldırmamak elde değil yaw.

Amrabat,Hurşut meriç,Alper potuk alın bunları işte.Daha aklıma gelmeyen oyuncular var.Çok pahalı değildir heralde bunlar.

Gidin basın podolskiye 10 milyonu alın.Daha nediyim.Paranızmı yok ayıptır be okadar parayı alıp neyapacaksınız.
                              En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 20:52.

Yorum

• yazmayım dedim ama sınırım bir türlu gitmedi yazıklar olsun bir takım bu kadar ruhsuzmu olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X