Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cafer 52 ye katılmakla beraber hasan algan ın altyapı vurgusu,mahmut 61 in yönetimin mal varlığının araştırılması gerektiği önemli ve bence sahadaki futboldan ziyade başlıca çözümlenmesi gereken problemlerimiz.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Polyanna : Trabzonspor ligde deplasmanda kaybetmeyen tek takım.
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Adriandan daha büyük bir kazık var.Volkan Şen.Bursaya Helal Olsun..Ama işte Volkan yerli,Edriyin Polonyalı!
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Sapara sıradan bir lig maçında bile oynayamayacak durumdaysa sezon sonunu nasıl görecek bu takım bilmiyorum.

Yüzlerini unuttuğumuz yerlileri saymıyorum bile...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• cafer abinin yazısı güzeldi ama abi bunu yapacak yönetim bizde yok veya varda yemiyor.....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Netice=Büyük bir hayal kırıklığı ...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• baskanin da dedigi gibi lig erken bitti, sike basligina devam.

Yorum

• benim için maçın özeti 85.dakikada rakibin sol kanattan geliştirdiği atağı sağ bekimiz serkan yerine adrian ve colman ikilisinin karşılamış olmasıdır. bu iki adam ileride gol pozisyonu hazırlayacaklarına serkan efendinin gidipte dönmemesi yüzünden cezasahamıza kadar adam kovalıyorlar!
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim için maçın özeti 85.dakikada rakibin sol kanattan geliştirdiği atağı sağ bekimiz serkan yerine adrian ve colman ikilisinin karşılamış olmasıdır. bu iki adam ileride gol pozisyonu hazırlayacaklarına serkan efendinin gidipte dönmemesi yüzünden cezasahamıza kadar adam kovalıyorlar!
                    Serkanın yeteneklerinin kısıtlı olduğu belli ama sezarın hakkı sezara,takımdaki en çok koşan ve birşeyler yapmak için yırtınan belkide tek isim maalesef..
                    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkanın yeteneklerinin kısıtlı olduğu belli ama sezarın hakkı sezara,takımdaki en çok koşan ve birşeyler yapmak için yırtınan belkide tek isim maalesef..
                      o zaman aymanı hasan üçüncüyü niye gönderdik? topu alıp çizgiye kadar koşup orta yapamıyorsa ve üstelik geride dönmüyorsa hiçbir kıymeti yok gözümde
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o zaman aymanı hasan üçüncüyü niye gönderdik? topu alıp çizgiye kadar koşup orta yapamıyorsa ve üstelik geride dönmüyorsa hiçbir kıymeti yok gözümde
                        Çok haklısınız..
                        Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          baskanin da dedigi gibi lig erken bitti, sike basligina devam.
                          Bugün başkan onu diyebiliyorsa, istifasını basmalı. Basmıyorsa onursuz bir adamdır. O başkan Aziz Yıldırım'ın taşöreni olduğu için imza atmadı mı kulüpler birliğinin kararına... Başkan bu işleri bırakmalı kendi çıkarı hiçbir zaman takımın önüne geçmemeli. Geçiyorsa o kişi başkanlık yapamazzz.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde şu yönden bak, Soner oraya gelip o kafa vuruşunu yapıyor.Onunla aynı mevkilerde oynayan Colman, Alan, Adrian gibi oyuncuların benzer pozisyonlarda cezasahası içinde olduklarını gören var mı, ya da bu vuruşları yapabilecek kalitedeler mi? Kenardan yapılan ortalarda izleyin saydığım 3 oyuncu da ceza sahasının 2-3 metre önünde tren bekler vaziyetteler
                            Bu eleştirinin oyuncularla hiçbir alakası yok tamamen teknik bir konu. Hoca ceza sahasına girmelerini istemiyor demek ki..

Selçuk ve Colman Ersun Yanal zamanında ceza sahası içine çok giriyorlardı ve golleri de vardı.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu eleştirinin oyuncularla hiçbir alakası yok tamamen teknik bir konu. Hoca ceza sahasına girmelerini istemiyor demek ki..

Selçuk ve Colman Ersun Yanal zamanında ceza sahası içine çok giriyorlardı ve golleri de vardı.
                              Girse de atamaz bunlar genç kardeşim, gerçekleri görmek lazım.Hoca ceza sahasına girerseniz siz keserim mi diyor ki, tek adamla gol arıyoruz sürekli...Bütün futbolcularımız ceza sahası içerisinde pısırıklaşıp, sorumluluğu tek bir kişiye bırakıyorlar.

Yorum

• Takımın yürüyecek hali yok. İsterse 60 maç yapalım bu takım düşük olamaz bir takım. Tempomuz, pas hızımız falan feci derecede kötü. Yanlış mı antrenman yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cech olsun Celutska olsun adamlar ilk geldiklerinde daha diriydi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X