Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gol atmamız imkansız görünüyor... Atsakta 1 tane atabiliriz..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ne kadar oldu bilmiyorum ama uzun yıllar oldu,ilk kez işim dolayısıyla bir Trabzonspr maçını canlı izleyemiyorum...maçı izleyen bir arkadaşı aradım,çok güzel futbol oynadığımız söyledi ama burayı okuyunca pek te görüşler uyuşmuyor
      .....

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alip da karadeniz1461 yollarlar direk yada kadroya giremezler
        lanet olsun o takımada daha faydasını göremedik..bu adamlar ümit millilerde ne işler yapıyor alması lazım zaten bitiğiz belliki yeni bi takım kurulacak bu trabzonlu adamlar genç,yetenekli daha ne olsun

Yorum

• internetten izleyebilen var mı?
          özelden bi yardım etseniz?
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Googleye yazınca fenerbahçe çıkıyor. Tffnin sitesinde fenerbahçe yazıyor. Ben klübün müzesindede 84 yılından sonra şampiyonluk kupası göremiyorum .Senin hayali referansların geçerli olmuyor sahaya bakıyorum, deyil şampiyon takım ;kepaze ve utanmazlar toplulugu görüyorum .Şenol efendide oturmuş seyrediyor, insanı çıldırtırcasına seyrediyor. Sadri başkan ve Şenol Güneş derhal istifa, derhal... Ayrıca bu takımı kadiköye çıkarıp o fenerden fark yerseniz Allahın bedduası üzerinize olsun
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kurtarıcı diye aldığımız Powel de yok sahada???

))))

şenol hoca'nın bir bildiği var..

kaçan kaçana bakalım nereye kadar

''ÇÖPLUKLERDE DE YANGIN ÇIKAR, ŞU FUTBOLCU ÇÖPLÜĞÜNDEN BİR METAN GAZIA PATLAMASI BİLE OLMAZ))
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• BU oyun ile üç gün oynasak gol atamayız

Yorum

• Orta sahadan çekilen şutlarla gol arayan bir takım...
                  Ve bu oyunu izleme işkencesi çekenler...
                  Sabaha kadar oynansa bu oyunla maç kazanılmaz...
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımı, ileriye taşıyan tek futbolcu; Alanzinho, varın gerisini siz düşünün
                    alanzinho geri goturuyor adamlar bos kosuyo onun yuzunden colman tek adam

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fener maçınıda izlerim, lig tv'yi kapattırırım. Benden buraya kadar,hasta oldum bu takım yuzunden..futbol ile alakayı kesmek en güzeli...
                      İnan Premiier lig için Dijitürk kullanıyorum.
                      Liverpool FC Trabzonspor
                      Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımda 1 tane forvet var o da yedek. . Diğer maclarda da 18'de yok . .

Adrian'ın buldugu sansı versene Pawel'e
                        açık konuşayım ben pawel 'i halı saha maçında bile oynatmam.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• celustka henrike volkaan çıksın demiş taraftar...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Düşüş devam ediyor..

Yorum

• ne yogun mac trafigi nede baska nedenler.
                              gidenlerin yerinin dolmamasinin sonucudur bu.
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam takımı ateşlemeye çalısıyor daha ne yapsın ama adamlar odun gibi duruyor o halil var ya o haili solda ayagana top geliyor once bi kontrol edicek sonra etrafına bakıcak sağ ayağına alıcakk oooooooooooooo
                                arkadaşım sen insanları sinir etmek içinmi buradasın adrian diyorsun sapara diyorsun henrique diyorsun bu adamlarda ne gördün bir yazsana
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X