Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerliler de bi yerde haklı.şu pozisyona bakın Allah aşkına.bunun neresi penaltı.
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Mehmet berki çağrın alsın bunu aziz babasının yanına beraber yatsınlar..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Arkadaşlar alıntı yapmadan raporlayalım..

Yorum

• Bu sene bizim için bitti bana göre..Ama bizi bu hale geitren bu şikeci puştlar..Eğer delikanlı gibi oynayıp yarışalardı Trabzonsporum şampiyon olur bu istanbul aşığı gavatlar da 8maalesef onlarmış adam gibi oynayan) kaçmazlardı...

Yorum

• Raporlayacağınıza küfürle karşılık veriyorsunuz.Bu forumda bayanlarda ve kimse sizin küfürlerinizi okumak zorunda değil.Raporlayın yeter.Mesajlar temizlendi birazdan başlığı açacağım.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• arkadaslar bana sorarsaniz takimin kalitesi kötü degil, bireysel oyuncularimizda kötü degil tek sorun var oda sistem bana göre. Senol hoca birtürlü alternativli sisteme gecemiyor maalesef. Iyi top yapiyoruz pas yapiyoruz ataga kalkiyoruz ama ileri ucta birtürlü tehlikeli olabilecek pozisyonlari üretemiyoruz. Topu ceza sahasina kadar tasiyip sikistiriyoruz. Bu mantikla kapanan bir defansa karsi hicbirsey elde edemezsiniz. Hatirlayin bir iki sezon öncesini colman ne güzel ara paslari cikariyordu bu durumda pas atamiyoruz bile tikanikliktan
              ...imza...

Yorum

• * Şu ara kayıtlarıda durdursak uygun olucak galiba ...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
                  93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
                  04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
                  bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??

Yeter yahu!!!

Değiştirecek ise değiştirsin artık..
                  Bulunmuşunu bilmem ama Tolga ve Burak'taki yüksek verim en çok Şenol Hoca'nın eseridir. İki tane buldum ben. Onun dışındaki sorunlar bence transfer hatalarından kaynaklanıyor ki orada da Şenol Hoca'nın suçu yok sanırım.
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bence Celustka Stoper.Girayin yerine oynamali.Kaleye artik Onur girmeli.Robert Vittek lazim bize ama maalesef sakat.
                    Halil kanatda oynayamaz.Alan ve Adrian iyidi.Glowacki niye cikti anlamadim.
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bak buraya girip yorum yazan bizans takımı taraftarları
                      Siz Bizans'ın kahpe evlatlarisiniz
                      Siz kazikli voyvadanin cocuklarisiniz
                      Mağazalarınızın adı Feneri RUM
                      Stadınız papazın çayırı
                      Adınızı Fener Rum Patrikhanesinden almış
                      Gâvur Fenerbahçeliler (GFB) diye taraftar grubu olan
                      Takımınızın ilinde Hepimiz Ermeniyiz Diye yürüyen kisileriniz
                      Papa'nın olduğu gün belki papalik bana verilir diye İtalyaya giden Azizin cocuklarisiniz
                      Sizlere sayacak lafım var Rumluk gavurluk konusuna girmeyin
                      Sizin ne kadar pic kansiz olduğunuz belgeleri ile herkeste mevcut
                      Bir gün Rus bir gün İtalyan bir gün Fransız oldunuz
                      Trabzonspor Rum takımı ile oynarken Rum takımını tutanda sizdiniz
                      Size verecek o kadar çok cevap varki
                      Ama siz degmessiniz
                      Yüzünüze tükürsek yağmur yağıyor zannediyorsunuz
                      Anira anira amatöre kadar yolunuz var
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Celustka Stoper.Girayin yerine oynamali.Kaleye artik Onur girmeli.Robert Vittek lazim bize ama maalesef sakat.
                        Halil kanatda oynayamaz.Alan ve Adrian iyidi.Glowacki niye cikti anlamadim.
                        Kanatta oynamasi gereken Burak ama Halil oynuyor. Senol Hocaninda hatalari var mutlaka ama bu takimi bu hale getiren Yönetimdir.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• başkan çıkıp derse ki ligi bitirdim futbolcu nasıl oynasın? ayıptır be!!! başkan inanacak sonra futbolcu oynayacak defol sadriiii!!!

Yorum

• eren bu maçtada oynamadıysa ne zaman oynayacak adama bir şans ver şenol hoca garanti ederim adriandan iyi olacak
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
                              93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
                              04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
                              bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??

Yeter yahu!!!

Değiştirecek ise değiştirsin artık..
                              Tam üstüne bastin senol hoca hazir takimi oynadir basarili olur sonra kendi egosuna yakisan takimi kurar batirir canini alir sonra gider... Bu adam neden 3 kez kovuldugunu hatirlayin en iyisi...

Senol günes malesef yeni kadro olusturamiyor... Insan olarak belki iyi olabilir onu bilmiyorum ama teknik direktörü olarak gecmise bakildiginda pek degisti diyemeyiz...
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Son oynadığımız bir kaç maçı değerlendirdiğimde nefret ettiğim Ziya Doğan taktiğini gördüm hep sahada.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X