Anti Jaja'cılar, Bu takım geçen seneden iyi diyenler, Adrian'a sabır diyenler. Bugün konuşun bugün.
Yönetimin hep yanındaydım ama YÖNETİM İSTİFA. Yeter artık. Bu takımın hiçbir hakkını kollayamamayı bırak, parasını da boşa çarçur ediyorsunuz. Dünya starını Araplara verip , sokakta 100lercesi olan edriyinları getiriyorsunuz ! Koca bir YUH !
tolga nedense lıg maclarında kotu gol yıyor gıray her an hata yapacak gıbı oynuyor ona top gelınce urkuyrrumm gloavackı varını yogunu ortaya koymaya calısıyor marek cech bu takımda yedek oynayabılır serkanı yollamak gerekıyor artık zokora fayddalı ama zaman zaman .. colman bana gore takımın lıderı burak bu gıdısle 10 hafta gol atamaz ve ıddıa edıyorum kı kafasında trabzonsporu bıtırmıs yapmacık hareketlerı var halıl bişeler yapmaya calısıyor ama yetenegı kısıtlı henrıke yılın en ıyı tranferı olacagını dusunmustum ama cok sasırdım herhalde o sakatlıgı onu cok etkıledı adrıana sovdugum kadar da kımseye sovmuyorm ona kım 5 mılyon vermıs hayret edıyorum kım ızlemıs onu acaba gercekten yazık su paralara ayrıca volkan neden kadroya alınmadı ??
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Sakin olmakta fayda var.Yenilgi ağır gözüküyor, zaten gözüken 646 misafirin ağzını sulandıran da bu skor olsa gerek.Ama çok daha önemli birşey var:Her yenilgiden,aklı seliminsanlar dersler çıkarırlar,her ağır yenilgiden de daha önemli dersler çıkar.
Teknik heyetimiz,doğaldır ki hatalar yapmıştır.Çok doğaldır.Ama emin olun bu kimi renktaşlarımızn beğenmediği teknik heyetimiz,Türkiye'nin en Avrupai teknik heyetidir.Kaleci Antrenöründen,malzemecisine,tercümanına kadar(hocaları samyıyorum bile) bu insanlar bir teknik heyet olmaktan çok bir futbol felsefesi grubudur...Kaleci antrenörümüzün röportajlarını çoğunuz okumuşsunuzdur,Tercümanımız Halil'in nasıl güzel biri nsan olduğunu hepimiz ibliyoruz.Şenol Güneşin bir hocadan çok bir futbol filozofu olduğunuda...
Her insan gibi filozoflarda hata yapar.Nitekim Şenol Hocam da hatalar yapmıştır.Ama önemli ve güzel olan şu vardır ki, bizim teknik ekibimiz asla ve asla hatalardan başkalarını sorumlu tutmaz.Herkes hatayı kendinde arayabilecek kadar olgun.İşte bu olgunluğa sahip teknik heyet yok Türkiye'de...Bu yüzden yapılacak eleştiriler yıkıcı olmamalı...Çünkü zarar verir.
Ben hiçbir oyuncuma kızamam.Stoper hattına kızamam, 20 den fazla maç,3 günde bir ve hepi topu 3 kişi...Keza diğer oyunculara da öyle...Burada en büyük sabrı ve yükü taraftarın alması lazım...
Hatalar eleştirilecektir.Emin olun Şenol Hoca yarından itibaren her zaman ki gibi sorgulayacaktır...Ağır yenilgiden iyi dersler çıkacaktır,öğreneceğizdir çoğu şeyi...İşe buradan bakabilmek gerekir.Kendimizi heba edersek gelecek mağlubiyetinde hüznünü yaşarız,ama çıkarılacak güzel bir ders ileride daha mutlu olmamızı sağlar...
Ben bu takıma inanıyorum...Sanırım bugünkü ağır yenilgiden yönetimde ders çıkarırda gerekli hamleleri yapar...Bu takım bugünkü rakipten gerçekten daha iyi bir takım.
Lütfen unutmayın!!! İstanbul takımı taraftarları gibi her seferinde nazlı eleştiriler yapma lüksümüz yok...Yaparsak zaten onlardan farkımız kalmaz...
Şu anda gözlemlediğim 646 misafirinde; biribirinizle dalaşmanızdan zevk aldığını biliyorum... Birbirinizi kırmanızdan,istifa istemenizden vesaire...
Gelin hep beraber '' Canınız sağolsun uşaklar'' diyelim. Gelin hep beraber yıkıcı eleştiri yapmadan yapıcı olalım,hatalarımızı söyleyelim ama kendi insanımıza saldırmadan...Görün bakın o 646 sayısı 2 saat sonra 200 küsüre iniyormu inmiyormu...Yenilgide de birlik olduğumuzu,onların yapamadığı şeyi,birlik olabildiğimizi gösterelim...Şimdi zamanı aslında.Ağır yenilgiden iyi bir ders çıkartalım...
Düşünsenize bu yenilgiden sonra herkes canınız sağolsun uşaklar diyor...Sayfalarca... onların halini düşünün bir de.
Kalp kırmaya gerek yok.Saygılar
Dipnot: Ben her işte bir hayır olduğuna inanırım,bu yenilgide de bir hayır var )
Anti Jaja'cılar, Bu takım geçen seneden iyi diyenler, Adrian'a sabır diyenler. Bugün konuşun bugün.
Yönetimin hep yanındaydım ama YÖNETİM İSTİFA. Yeter artık. Bu takımın hiçbir hakkını kollayamamayı bırak, parasını da boşa çarçur ediyorsunuz. Dünya starını Araplara verip , sokakta 100lercesi olan edriyinları getiriyorsunuz ! Koca bir YUH !
yahu bu konu hakkinda yazmak bile istemiyorum, adrian'a Antep karsilasmasinda o yerde yalandan yatip top gelince bir an ayaga kalkmasini elestirdigimde kendisi için saha içinde ahlaksizlik yapti diye yazdim, 1hafta ceza, Jajà uçkuruna sahip çikmiyor Jajà ahlaksiz derken iyiydi ama ? kimse ceza yemiyordu ??
demek bizim taraftarin zihniyetinde de skinti var, saha içinde galibiyet için her sey mübah, çirkeflik sahtekarlik mübah, ama saha disinda içki içmek yasak ????
beyini dönmüs bazi taraftarlarimizi, açik, tartismasiz.............
en çok zoruma gidende taraftarın rezilliği. nerde eski avni aker nerdeee. gs ye yenilmişsin bilmem ne olmuş çokta önemli değil gider feneri yenersin unutulur herşey ama avni akeri bu şekilde sus pus görmek çok zoruma gidiyor.
Renktaşım ben bugünde konuşurum. Bu takım geçen seneden iyi...Oyuncu bazında iyi olduğunu her zaman söyledim bugünde söylerim.Popülizm peşinde değilim ki, kötü oynandığında saklanayım...
Evet; Adrian'a sabır diyorum hala daha.Evet takımın stoper hariç her bölgedeki oyuncusu geçen seneye göre daha iyi.Stoperlere de takviye yapılmasını hep söyledim.
Takımın oyuncuları iyi ama,henüz takım olgusunu oluşturamadık.Tek ve büyük sorun bu.Bunun içinde zaman gerek.Takım, oturduktan sonra,geçen seneki kadrodan daha iyi işler çıkacaktır, bunun da her zaman arkasındayım.
Ben bugünde konuşuyorum renktaşım,Rabbim izin verirse yarın da konuşurum,sende bugün ve yarın hep konuş,ama sinirlerine hakim olabilmelisin,benim de moralim bozuk ama yapacak birşey yok...
Kusura bakma ama Türkiye'de yöneticilik anlayisi senin gibi düsünen taraftarlarin cogunlukta oldugu süre hic degismeyecek...
Milli takim düzeyinde ve pozisyonlarinda en iyi yerlileri olan, iki futbolcunu ligdeki sampiyonluktaki rakiplerine kaptiriyorsun...sonra bu isimleri taraftarin gözü önünde "kötü" gösteriyorsun.
Ne kadar basit...ama Türkiye'de etkili bir yöntem.
Selcuk ve Egemen degil bu takima ve taraftarina "kötülük" edenler...
Ben Selçuk ve Egemen hakkında birşey söylemedim yanlış hatırlamıyor isem.
gs takımı geçmişten bu tarafa Türk lig tarihinin en çirkef takımıdır.
mevcut kadrosunda bu özelliğini gösteren birçok oyuncu vardır.
Selçuk bunlardan birisi değildir ve iyi bir oyuncudur fakat adam değildir.
Bu kadar basit.
Yalnız Şenol hocanın bir yanlışı da transferlerdir. Transferi kendi yapıyorsa yanlış adamları tercih ediyor. Kendisi yapmıyorsa, neden yapmıyor veya başkasının yapmasına neden izin veriyor.
Ben bu adamin çok iyi topcu oldugunu düsünüyorum futboldan gelen bir insan olarak.
Unutmayin ki bu adam obraniak gibi bir adami milli takimdan kesti ve 10numarasini aldi
top adamin ayagina yakisiyor lille maçini canli izledim oyuna girdikten sonra her degdigi topu iyi kullanma gayretinde
bence biz bu adami yollayalim 2 sene sonra iyi bir avrupa takiminda oynar
Yorum