Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben adriani korumadim..

Diger bazi oyuncularinda mac sayisini yazdim.

Xavileri...Benzemalarin...Messilerin mac oynamadigi kadar bizimkiler oynuyor.

Onlar evinde oynarken 30 dakikada maci bitirip dinleniyorlar biz onuda yapamiyoruz. Yatiyorlar uyaniyorlar maca cikyiorlar uyuyorlar uyaniyorlar maca cikiyorlar.

ben ne elestirecem futbolcuyu...

Adamlar ölmüs gitmis bitmis...

bunu görememek bana göre sacmalik...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sergen Maç Öncesi Bizi Favori Göstermiş

Soruyolar Yanıldınız Diye

Böyle Bir Kadro Beklemiyordum Diyor

Ve Avni Akerde Zordur Kazanmak Herzaman Ondan Dedim Diyor
      En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:32.
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• takımda bazı futbolcular dinlendirilmeli kısa süreliğine...tolga,colman,cech,glo,serkan,halil,burak
        adrian ve filho ise süresiz dinlendirilsin
        !

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne Samet hala Adriani mi koruyor?
          Korumadim kardesim.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bence Adrianin kötü Oyuncu oldugunu ve Adrianin 25 Mac yapmadigini görememek sacmalik samet kardes.
            Bu Adam ne yapmis da iyi Topcu diyorsun Allah Askina söyle.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• şenol hocanın istifa etmesini istiyenler var he

taraftar çıldırdı ziyadoganı ve 6lı ön liberoyu geri istiyor
              TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• umut a sövenleri piste alalım.....
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi
                  abı sevıye bu kadar dustu kucugun buyuge ınsanların bırbırıne en onemlısı trabzonspor un ruhuna yakısan seyler deıl bunlar ve burdakı arkadasların sınırlede olsa boyle laflar soylemesı cok ayıp

abı ben eskı terbıyeyı eskı gunlerı arıyorum tıpkı eskı trabzonspor u aradıgım gıbı ama bakıyorum kı artık ne yogurdum poşet içinde eve geliyo ne de sütçü kapıya ...
                  ÇOk haklısınız,ama daha kötüsü ne biliyormusunuz,yapılan eleştiriyi eleştirmek adına işi hakarete vardırıyorlar bu daha üzücü..
                  Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol hocayı gönderip tolunayı alsak iyi olur di mi?? belki de adrianın yerine alt yapıdan bir oyuncu oynatır ve gs yi yeneriz di mi?? evet belki yeneriz.. ama onurumuzu kaybetmiş oluruz. tolunay, fatih terim için gs ye gitmedi mi??? selçuğun yaptığını yapmadı mı?? şenol hoca bizim onurumuz.. bunu hala anlamadınız mı??
                    malesef hoşuna gitmeyecek bi hatırlatma yapmak isterim bilader. zamanın birinde şenol hca fenerle masaya oturmuş rıdvan faktöründen dolayı anlaşma imzalamamıştır. yani o 70 li 80 li yllar geride kaldı endüstriyel futbol. parayı veren düdüğü çalıyor. ama biz taraftarız elbette amatör düşünücez. nasıl düzelecek nasıl olacak açık söyleyeyim bilmiyorum ve bu durumda acyip canımı sıkıyor. yarın hele trabzonlu olupta gs li bir şerefsizle muhattap olack olmak daha çok canımı sıkıyor. bu başı yerden kaldırın artık ya yeter.

Yorum

• Özledik Reiz.
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak can41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umut a sövenleri piste alalım.....
                        Eksikliğini dolduramadık.
                        Hücum pres ve ileriye top taşımada ciddi sıkıntımız var..

Yorum

• * Hala Umut diyenler hatta Ayman posteri açanlar var , nerdeyim ben , hangi yıldayız ?
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• devre arası transfer yapılmasın yazıktır paralara adrian gibi bir adam alırlar resmen içim acıyor o paralara ne adamlar alınırdı ah ah
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ÇOk haklısınız,ama daha kötüsü ne biliyormusunuz,yapılan eleştiriyi eleştirmek adına işi hakarete vardırıyorlar bu daha üzücü..
                              yahu hakaret eden sizsinz senol hocanin futbolculuk doneminde yaptigi olaylari buraada anlatmanizin mantigi nedir sayin abim soyler misiniz?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Hala Umut diyenler hatta Ayman posteri açanlar var , nerdeyim ben , hangi yıldayız ?
                                böyle ruhsuz bir takımda umutu özlememek elde degil ama ayman posterinde bende koptum
                                TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X