Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncularin birakin kosmayi yürümeye bile hali kalmamis.

Senol hoca bunu görmüyor mu,madem oyuncular yorgun volkan,aykut ,sercan ,baris atas lara niye forma vermedi?

Bu oyuncular bizim kadromuzda süs diye mi duruyor?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bana Muslera'nın hatalı degajında Colman'ın önüne düşen ve kale bomboşken 1-1 olacak orda maç, Hakem nasıl keser pozisyonu yahu ! Burak'ın arkası dönük. Kırmızı karttan önce maçın kırılma anıdır bu. %100 lük gol pozisyonu. Kale boş, Top Colman'da.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yönetim kesinlikle bu kadar futbolcuyu aynı anda elinden kaçırmamalıydı. Hadi Selçuk kafasına koymuş gitmeyi belli ama en azından Egemen'e biraz daha fazla para verilerek elde tutulmalıydı. Hadi Jaja disiplinsizdi, durduramıyorduk adamı ama en azından Engin en az 1 sene daha takımda kalmalıydı. Bu kadar oyuncu birden bir takımdan giderse olacağı budur. Bu sene uyum senesidir artık, tıpkı Şenol hocanın ilk geldiği sene olduğu gibi. Seneye bu takıma bir defans, bir orta saha belki bir de forvet alınırsa yine şampiyonluğa oynar. Ama bu sene şampiyonluk beklemek bu takıma büyük haksızlık olur.
        TRABZONSPOR
        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• maç kaybedilir önemli değil
          ama umut kaybolmasın
          bu sene için kaç kişi umudunu kaybetti?

Yorum

• ben bu geceki kadar en az 5 yıldır utanmamış yerin dibine geçmemiştim.bu brozekler adrian cech henrique derhal yollanmalı bunların bu takımda yeri yok adam gibi bir stoper bir yaratıcı orta saha ve de bir forvet alınmalı
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çöpe atılan 25 trilyon para var, Adrian ve Henrique'ye verilen paralara yazık günah.O paraya öküz alırdık be öküzzz.

Yorum

• Şenol Hoca'nın birşeyler yapması lazım, bu böyle gitmez. Günden güne eriyoruz...
                TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Hayatını sidik yarışları üzerinden sürdüren kişiler var..He tamam Adrian kötü,kabul siz haklı çıktınız ben haksız çıktım..Futbolu en iyi siz biliyorsunuz,bizim haberimiz yok..Tamam mı,oldu mu?

Yorum

• bu takımda tek vazgeçilmez şenol güneştir. hataları olabilir ancak benim gözümde yönetim oyuncu herkes değişebilir ama şenol hoca asla değişemez. hatta burak yılmaz da

Yorum

• belki yazılmıştır ama takip edemedim, volkan şen bugün neden kadroda yoktu? bilen var mı?

Yorum

• Herşey üst üste geliyor...
                        Ne moral kaldı ne de heyecan.
                        Allah büyüktür!
                        Hamiş

Yorum

• öncelikle iki stoper lazım bu takıma en sağlamından... burak ın yanına bir santrafor lazım... orta sahaya 2 sağlam adam daha lazım... adrian la henrique yle olacak iş değil...

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaptığım eleştrilere klavye delikanlısı diyenlere telefon numaramı vrebilirim. o yavşaklaramı kalmış 40 yıllık gelenekleri yerle bir etmek
                            o malum grupp trabzona ıhanet edıyor o kadar ıtıcci bı ınsankı lıderlerı sozde trabzonspor sevdalıları bunlar yonetımden para almıyorsa bende bısey bılmıyorumm
                            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maç kaybedilir önemli değil
                              ama umut kaybolmasın
                              bu sene için kaç kişi umudunu kaybetti?
                              senol hocanin oldugu yerde umutlar tukenmez
                              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Takim kalite olarak gecen sezondan daha iyi dedik ama yanildik maalesef.

Gelen oyuncular giden oyuncularin yerini dolduramadi,bu cok net.

Zokorada bos bir transfer olma yolunda ilerliyor,cok abartmisiz.

Gördügü kirmizi kart dogruydu ama bir o kadar da gereksizdi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X