Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrıan henrıke cech glovackı volkan sapara hepsını toplasan 1 umut etmezler yazıklar olsun bu yonetıme ..

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah aşkına demiyeyim demiyorum diyorum da dayanamıycam artıkŞenol Güneşle derdiniz nedir?Kim var oynayabilecek forvet pozisyonunda?Sürekli sakatlık problemi yaşayan vitteği alacağına sizin yönetiminiz,gıgnacı alsaydı da hoca onu oynatsaydı.
      Ya NASIL KİM VAR YA? pawel yada halil i oynatsa merkezde burağın yaptığının 2 katını yapar, burağı sağ kanat oynatmak hangi akla mantığa sığar ? bide hala Savunuyorsunuz ya. Ne kadar BAKAR KÖR bir taraftarımız var ya.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işte bu kafalar yendı bızı bugun senın kafandakıler cunku sızler gs yalakalarınız bugun fener ıle oynasak bole olmazdı bılıyorum nedır bu geyse sempatızanlıgı

fatıh terım ıyı yapıyo soktu bır kere bıle oynamayan ceyhun u oyuna

bu mactakı ruhsuz seyırcı futbolcu her kımse varsa yazıklar olsun

senol gunes buyuk hoca falan deıl ınanınkı sınırle soylemıyorum bır takım 2-0 yenık duruma duserken hala nasıl mudahale etmıyosun takıma cozemıyorum bu nasıl mantık 6 sampıyonlar lıgı macında defans yapmaktan baska bısey yapmadık ne taktık var ne duzen at buragın onune vur burak hadı olm burak zart zurt burak dokuluyo kac mactır neden manevı oglunu kesmıyosun takımdan eyyyy hoca henrıque ne yaptı bugun sahada 90 dk oyunda kaldı ne zaman oynıcak bu goksular alt yapıdan topcular ? colman karı gıbı top oynıcak bız mac kazancaz oylemı hadı cnm yok boyle dunya bak sonuc ne mı en azından lıder fener olmadı !!!

al taraftarı vur senol gunese .
        Yedekte Xavi, Iniesta, Ronaldo Messi vardi da oynatmadi hoca. Su Belcika'nin koylusu gelsinde kurtarsin bizi bu durumdan. Yada Ziya Dogan?
        1

Yorum

• OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH yaglarim eridi o kirmizi kartta IYI YAPIYORLAR BIZE HAK!! aman baskan çikip konusursun!!!!!!
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Sercan niye alındı? Sapara neden alındı? Pawel niye gol atsa dahi yedek durur oynatılmaz? Aykut iyi oynasa bile niye hep yedek başlar? Volkan keza iyi oynadığı maçın hemen ertesi hafta niye tekrar kesilir? Onlara da arada şans verilse hazır tutulsa iyi olmaz mıydı? Şimdi haftaya Burak ile Zokora olmadan oynatacağın her adam istenilen seviyede olmayacak.Futbolcu yok,alternatif yok dediler futbolcuya boğdular teknik heyeti yine oynadığımız oyuncu sayısı 13.

Yorum

• yahu kırmızı kart posizyonunda zokora bu melonun suratına hakketten yumruk atıomu? bana sanki suratına gelmemiş gibi geldi posizyon..
              En son Özge tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 21:11.
              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol güneş bu takımı sen kurdun, ya devre arası düzelt yada sezon sonuna kalma.

Ya Masaya yumruğunu vur, yada istifa et.
                hahahah senol günes mi kurdu bu takimi?
                adrian'i, henrique'yi, brozekleri senol günes mi istedi?
                kim gelsin?
                Hugo Broos?
                Ziya Dogan?
                Alanzinho, Burak ve Volkan Sen ön libero oynar, anca o zaman senin keyfin yerine gelir..
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Ne futbol oynadı gs beş kuruşluk bir futbol yarım pozisyon 3 gol yedik 3. gol bile onlar atamadı...
                  Burada birşey hatırlatmak istiyorum bu 3 ezikten CL'de oynadıkları hafta lig maçı erteleniyordu ama bize gelince 3 günde bir maç, Ayrıca; Artık Futbolumuzu değiştirmeliyiz, ileride burak yada Ronaldo bile olsa böyle gol pozisyonu aranmaz, Acilen bence yabancılardan kurtulalım para vermeyelim bari ikinci devre....Kardeşim tek bir organizasyon Burağa at herkes burağa top atmak zorundamı ya, az topu alın sürün birşeyler yapın,

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne demek şimdi bu
                    hayvanlık yapıyor kendi sıra..
                    bozmayayım ağzımı.....
                    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Futbolcu tarlası Trabzon vay be...
                      Takımın altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu için yedek kulübesine 2 kaleci koyuyoruz ne hale düşürmüşüz koca Trabzonspor'umu, yazıklar olsun emeği geçenlere...

Yorum

• İlk olarak fernandotorres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu maç geçti gitti. ne yapmamız lazım? neler yapılabilir? kimler gitmeli kimler kalmalı kimler alınmalı bunlara iyi kafa yorması lazım bizim yönetimin...
                        oncelikle yabancilar temizlenmeli..
                        cellutska-zokora-colman birazda alanzinho disinda bu takimin yabanci oyunculari bank asya kalitesinde..

bu kadar kotu olmalarinin bir sebebide senol gunesin bu ezik taktigidir.

Yorum

• Millet gençleri saysesinde maç alıyor yha bizimkiler nerdeler A2'de neden?Bizim alt yapımız neden çalışmıyor soruyorum yok mu cevaplayacak ?
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• * Başkan Yanına Nevzat , Hasan , Brozekler , Adrian ve bazı taraftarları yanına alıp bu camiadan uzaklaşacak bu kadar basit...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Haftalardır aynı senaryo. Hocam oynat bari şu Volkan'ı Pawel'i Sercan'ı Aykut'u. En fazla yeniliriz !
                              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İstifa transfer filan bunlar çözüm değil..

Takımın bariz ayakta duracak hali yoktu birde 10 kişi kalınca sonuç normal..

Ben toparlanacağımızı düşünüyorum yeterki şu öldük bittik mahvolduk piskolojisinden çıkalım..

Satılmış bir ligde haftada 3 maç yapan bir takım yenilmiş çokda umrumda beyin olarak bizde yorulduk bu çocuklar ne yapsın..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X