Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm suç bu 3. sınıf transferlere ses çıkarmayan taraftarlarda biz ses edınce kızarsın boyle oyun mu olur yaw yendiğimiz maçlarda bile aptal aptal işler yapıyoruz utanıyorum ya bizim niye adam akıll ıbir başkanımız yok
    bi takım geçen seneden kötü olur mu git gide kötüye bravo

Yorum

• Colman , Celutska , Zokora , Glowacki dışındaki yabancılar gönderilmeliler..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Trabzondaki taraftarin türkiyedeki en kötü taraftarin oldugunu düsünüyorum...
        Arkadas bukadar rezil taraftar olmaz biri yerinden kalkmadi, bi kale arkalari var onlarda karsi takim taraftariyla mesgul, yada kalecimizi sakatliyorlar...ayrica cimbom atkisi takanlar bide Tolgayi sakatliyordu nerdeyse...(siz taraftarliginiz ben ......)

...Zokoranin kirmizisi komik, Serbestvurusdan yedigimiz pozisyonda faul yok..

Senol Hoca Alanzinhoyu cok gec aldi oyuna..sistem tam yanlis...bütün toplar ucda oynayan buraka atiliyor...bi futbolcu üzerine kurulan sistemden ne beklersin?

Hayatimda bukadar ezildigimiz bir mac görmedim.

Ayrica Fatih terimin son anlarda bu sezon neredeyse hic oynamamis ceyhunu sokmasiyla bize sükse yapti..
        kaderimize küselim bizden bedava giden iki futbolcuda gol atti..

Nedir bu cektigimiz?
        En son Özge tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 21:14.

Yorum

• Ya bu maça bakarak yorum yapmak doğru değil başımıza gelebilecek bütün şanssızlıklar geldi. Çok saçma bir ilk dakika golü yedik. Daha sonra da bir duran top. Saçma bir kırmızı kart. Ama kadro kalitemizin kötü olduğu gerçek.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Son Zamanlarin beni en cok üzülten macdi. Ya allah askina en azindan MÜCADELE edin. Forman icin MÜCADELE et.
            Serkanmis, Colmanmis, Halilmis, Adrianmis, Burakmis, Alanzinhomus.... Bir tanesi de Pres yapip takimi ateslemeye calismiyor. Ben burdan Televziyona dalip pres yapardim ama neyse... Bu Takima Transfer degil... Ruh lazim

Yorum

• Bizden giden futbolcu akıllı futbolcudur bunu anladım.. Kendi futbolcusuna su fırlatan maçta bağırmak için kalkan taraftarına da "otur maçı göremiyoruz" diyen bir seyirci(!) topluluğu var statda.. Bir de futbolcularda hırs kalmamış yazıklar olsun resmen halı saha maçı gibi top oldu. B
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hahahah senol günes mi kurdu bu takimi?
                adrian'i, henrique'yi, brozekleri senol günes mi istedi?
                kim gelsin?
                Hugo Broos?
                Ziya Dogan?
                Alanzinho, Burak ve Volkan Sen ön libero oynar, anca o zaman senin keyfin yerine gelir..
                Ziya doğanmı kurdu bu takımı ? ADRİAN için yönetimi varşova nın kapısında yatıran kimdi ? he ?

Alanzinho burak volkan ön libero oynasa bile senin gibiler şenol güneşi haklı bulur taraftara yada yönetime sallar.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah aşkına demiyeyim demiyorum diyorum da dayanamıycam artıkŞenol Güneşle derdiniz nedir?Kim var oynayabilecek forvet pozisyonunda?Sürekli sakatlık problemi yaşayan vitteği alacağına sizin yönetiminiz,gıgnacı alsaydı da hoca onu oynatsaydı.
                  Evet iyi de. Bu takima Senol Günese istemedigi futbolculari yönetim aliyorsa, Senol Günes niye sesi cikarmiyor. Bu takimin futbol patronu Senol Günes degil mi? Takimi Senol Hocami kuruyor yoksa yönetim mi? Bir de yönetim mi diyor son 3dk futbolcu degistir?

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    artık gerçeği görün adrian salağını isteyen ve oynatan hoca. iki derbi kaybeden hoca. ya kardeşim ne kadar oyuncu kaliten düşük olsada 3-0 maç kaybedilmez. gs çok mu kaliteli acaba.şenol hoca gitsin istifa etsin.yoksa.yine ligi 7-8-9 uncu bitiririz.artık gerçekleri görün.
                    şenol güneş gidince çokmu mutlu olacaksın. bu takıma kaç tane teknik adam geldi, hangisi başarılı oldu?. bu takım şampiyonlar ligine direk katılcağını bilse hangi futbolcu giderdiki bu takımdan?, hiçbiri gitmezdi..

Yorum

• Bu takıma hava toplarında etkili bir forvet ve yatttara ya da Jaja tarzınsda adam eksiltebilecek bir kanat oyuncusu şart.
                      TRABZONSPOR
                      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• YATIP KALKIP TOLGAYA TESEKKUR ETMEK LAZIM. NEDEN? O SISE BAROS'A GELSE, HIC ABARTMIYORUM EN AZ 5 DAKIKA YATARDI YERDE, AMBULANSLA CIKARDI SAHADAN. STADI EN AZ 5-10 MAC KAPATIRLARDI. FENERLE BAS EDERSIN AMA GALATASARAYLA BAS EDEMEZSIN! taraftarin sahaya madde atmasi inanilir gibi degildi. Senol hocayi gonderenler kimleri getireceksiniz?

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir teknik d. ancak bukadar taraftarına eziyet cektirir herkese rezil eder.
                          Bunu yapmayın lütfen sinir oluyorum... ağızı olan Şenol Hoca'ya sallıyor... hani nerede çıkardığı oyuncuların ruhu aklı gücü nerede ?
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• yönetim, mithat halis kardeşlerine telefon açsın, bize üç-beş dıngoz daha bul bunlar yetmiyor desin.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya NASIL KİM VAR YA? pawel yada halil i oynatsa merkezde burağın yaptığının 2 katını yapar, burağı sağ kanat oynatmak hangi akla mantığa sığar ? bide hala Savunuyorsunuz ya. Ne kadar BAKAR KÖR bir taraftarımız var ya.

Ne diyorsun hemşerim sen?Burda ''paweli oynat'' diye atıp tuttuktan sonra pawel sahada gezince ''bu pawel niye oynuyor hoca''deyip hocaya söven insanlar gördü bu göz.Çok değil be en fazla 6-7 hafta önce.Sen kimsin de çıkmışssın bana bakar kör taraftar diyorsun.Ben eleştirmesini de bilirim sen merak etme işine bak.

Yorum

• topu burak a şişirmekten başka alternatifi olmayan (ki bana sorsanız burak bu takımda oynatmam bir süre) küçücük takımlar gibi top oynadık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X