Selçuğa top geldiğinde ıslıktan yuhtan inlemeli o stad
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Selçuk , Engin ve Ceyhun ; Aynen egemene yapılan tüm herşey onlarada yapılmalı , tepki gösterilmeli ki gösterilecektirde , bu isimler bir forma altında top koştururken o takım şampiyonluğa giderken istanbul dükalığına karşı direnirken , kaçıp gitmeyi hemde istanbula kaçıp gitmeyi planlayan ruhsuz 4 isimden başka birşey değildir. O kadar aptal ve yüreksizler ki kendi hakları çalındı , emek harcadılar onlar emekleri çalındı ama arkasında durmadılar , kaçtılar direnmeyi değil kolaylığı seçtiler , bu şehre girmeyi bile hak etmiyorlar. Trabzonspor tarihi onları asla affetmeyecek.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
aynen böyle yapmalı Taraftarİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk , Engin ve Ceyhun ; Aynen egemene yapılan tüm herşey onlarada yapılmalı , tepki gösterilmeli ki gösterilecektirde , bu isimler bir forma altında top koştururken o takım şampiyonluğa giderken istanbul dükalığına karşı direnirken , kaçıp gitmeyi hemde istanbula kaçıp gitmeyi planlayan ruhsuz 4 isimden başka birşey değildir. O kadar aptal ve yüreksizler ki kendi hakları çalındı , emek harcadılar onlar emekleri çalındı ama arkasında durmadılar , kaçtılar direnmeyi değil kolaylığı seçtiler , bu şehre girmeyi bile hak etmiyorlar. Trabzonspor tarihi onları asla affetmeyecek.
Yorum
-
Valla mı. Nasıl mutlu oldum şuan anlatamam. Trabzon'dakiler havaalanına gitsin, İstanbul'dakiler Efes maçına.. Güzel bi görev dağılımı. Kaçta geliyor rengi bozukların uçağı oraya?İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Galatasaraya güzel bi karşılama yapalım
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Boğazım patlayana kadar yuhlayacağım ...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk , Engin ve Ceyhun ; Aynen egemene yapılan tüm herşey onlarada yapılmalı , tepki gösterilmeli ki gösterilecektirde , bu isimler bir forma altında top koştururken o takım şampiyonluğa giderken istanbul dükalığına karşı direnirken , kaçıp gitmeyi hemde istanbula kaçıp gitmeyi planlayan ruhsuz 4 isimden başka birşey değildir. O kadar aptal ve yüreksizler ki kendi hakları çalındı , emek harcadılar onlar emekleri çalındı ama arkasında durmadılar , kaçtılar direnmeyi değil kolaylığı seçtiler , bu şehre girmeyi bile hak etmiyorlar. Trabzonspor tarihi onları asla affetmeyecek."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
gs ligde 8 maç üstün bize. bu durum rahatsız ediyor beni, 4te 4 yapalım bu sne ki fark kapansın.
selçuku egemenden 5 kat şerefsizlik yaptı, bunu da unutmayalım.
kadrom;
tolga
celutska giray yumlu cech
zokora colman
burak adrian henrique
halilOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum