Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiçbirşekilde rakibine pres yapmayan kendi sahanda yenilgiyi kabul eden bir kulüp olduk.Gelen geçen şamarlıyor.4 sene öncesine döndük.Dünyanın parasını alıyorlar tek yapmaları gereken şey 90 dk koşmak.Eğer bu oyuncular koşmuyorsa niye para veriyoruz.Yazıklar olsun sinir krizi geçirtecekler
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şenol hocaya laf yok. Muahahaha.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üzerinde Trabzonspor forması olan hiç bir futbolcunun bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yoktur. Şenol güneş in futbolcularına bunu anlatmadı gerekiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Aynen. Takıma çok sert bir uyarı gerekiyor. En başta Burak'a.. Bu kadar laubali umursamaz oynanmaz.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Transferler hatalı. Yönetim telefon trafiğini merak ediyorum.. Transferlerle ilgili.

Hangi menajerlere parmaklandı bizimkiler..
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 2 gün sonra pişman olacağınız şeyleri yazmayın şuraya

Yorum

• sercan eren nerde diyenlere inanamiyorum. hangi takimda nekadar oynamislarda onlar oynasin diyorlar. bursa buca yedekleri geldi, trabzonda oynasi he? yazik ya

Yorum

• Bir teknik d. ancak bukadar taraftarına eziyet cektirir herkese rezil eder.

Yorum

• 3-0 yenilmişiz hala şenol hocayı savunan var ya. yok istediği transfer yapılmamış yok şöyle yok böyle. o zaman herkes bizi yensin, eziklerden de beş yiyelim. ne de olsa oyuncumuz yok.şenol hoca ne yapsın?! artık görüüüüün gerçekleri.şenol hoca devri bitmiştir.ha bide yönetim istifa.

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor futbolcu çöplüğüne dönmüş..

Aynen katılıyorum.Tam bir çöplük olduk
                    Dallas Mavericks
                    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol güneş bu takımı sen kurdun, ya devre arası düzelt yada sezon sonuna kalma.

Ya Masaya yumruğunu vur, yada istifa et.
                      Istifa edecek biri varsa eger oda yönetimdir. Elindeki oyunculari tutamiyorsaniz yerine adam gibi topcu alman lazim bizimkiler ne boktan oyuncular varsa doldurmuslar.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Maalesef transferdeki hataların bizi getirdiği nokta budur. Seneye Burak'ta sarı kırmızı formayla Trabzona gelebilir. Neydik ne olduk inanılır gibi değil. Üstümüze koymamız gerekirken gelinen noktaya bakın. O kadar başarılı bir kadro dağıtılıp yerine çapulcuları takıma doldurdular. Bu kadar paralar neden harcandı ? Trabzonda eminim çok daha iyi gençler vardır.
                        Bu sonuç bu yönetimi götürür. Mevcut yönetim artık takımın önünü açmalıdır.

Yorum

• Daha kör topal bulabilirse yönetim durmasın doldursun takıma. Yakında sirk açacağız lazım olur
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bakin senol hocayi savunanlar var sorun ya baskanda ya senol hocada adam gibi transferler yaptirsaydi alinmamis ise birakacakti o ne yapti hic bir sey geyseli ib;;; kutlama yapiyor niye senol hoca adam gibi topcudan anlamadigi icin birakin senol hocayi savunmayi bu kadrodan birsey olmaduysa bu hocanin sucudur
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah aşkına demiyeyim demiyorum diyorum da dayanamıycam artıkŞenol Güneşle derdiniz nedir?Kim var oynayabilecek forvet pozisyonunda?Sürekli sakatlık problemi yaşayan vitteği alacağına sizin yönetiminiz,gıgnacı alsaydı da hoca onu oynatsaydı.
                              haklısın tabı 90 dakıka henrıke okuzune katlanan aykutu oynatmamakda ısrar eden maça celutska yerıne cech baslayan her hafta mustafa yerıne glovackıyı oynatan adrıana goz yuman volkanı kadroya zorla alan alanzınhoyu son 5 dakıka kala oyuna olan yedekde 2 kalecı bekletıp adeta herkesle dalga gecen senol guensın hıccc gunahı yok hemde hıccccccc...

Yorum

• Eğer isteyen taraf biz olsaydık. Maçı ısırsaydık Galatasaray'ı linç ederdik. Biz istemedik onlara verdik oyunu. bunun daha ötesi yok. İstemeyene kapıyı göstereceksin. İnanmayan gölge etmesin. O Zokora'nın pozisyonuda anca sarı kart adamın gözleri kapalı topa çıkıyo elleri başka türlü açılamaz... hakem sende linç ettin maçı yazık ettin hakem maça.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X