Her takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Aynen bende böyle düsünüyorum. Demin kuzenle konustuk oda böyle düsünüyor. Bu gs den baska türlü nefret ediyorum.İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsunİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu şerefsizler değil mi hiç iddaları olmadığı yıl bizi avni akerde 4 2 yenip şampiyonluktan eden.. acısıı dün gibi içimde. sinirden maçtan haberi bile olmayan kuzenimi dövdüm. sırf gs li diyeeİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende böyle düsünüyorum. Demin kuzenle konustuk oda böyle düsünüyor. Bu gs den baska türlü nefret ediyorum.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şerefsizler değil mi hiç iddaları olmadığı yıl bizi avni akerde 4 2 yenip şampiyonluktan eden.. acısıı dün gibi içimde. sinirden maçtan haberi bile olmayan kuzenimi dövdüm. sırf gs li diyeeİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ben izliyorum da. keşke bizim cl maçlarını da o spiker anlatsaydı.İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal betis maçını izleyenler var mı ? 90dan sonra maç çevirdiler
Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Inter macini anlatan o,yani murat kosova degil miydi?İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben izliyorum da. keşke bizim cl maçlarını da o spiker anlatsaydı."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bir mümin aynı elikten iki defa sokulmazzz.. ben demiyorum efendimiz (s.a.v) diyorİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO malum grup yine mi bu ezikleri yanlarina aliyor?
Demekki Quaresma'nin yaptigi hareket acmadi onlari. Hadi bakalim...
Ayrica; Statta sadece o malum grup yok. Onlar yapmiyorsa digerleri yapsin. Gecen sezon icerideki bütün zorlu maclarda müthis bir taraftar vardi. Hele Kayseri macindaki isligi ve baskiyi unutamiyorum. 3-3 biten mactan bahsediyorum...
..Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
oydu sanırım..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter macini anlatan o,yani murat kosova degil miydi?Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu anlayis yanlistir.İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsun
Hicbir takim bize uzak ya da yakin degil.
Sadece rakiplerimiz var ve hepsini yenmek zorundayiz.
Onu yensek daha iyi olur,bunu yenmesek daha az kötü olur anlayisi Trabzonspor gibi büyük bir takima büyük zarar veriyor.
Gecen sezon kendimize en yakin gördügümüz eskisehir bizi sampiyonluktan etti,bundan ders almis olmamiz gerekir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..
Ölümüne oynayıp alın şu maçı.
Yönetim futbolcu taraftar
D.t oğlanı galatasaray !En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2011, 23:00.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Orasi öyle ama özellikle bu gayseye yenilmeyi kaldiramiyorum ben.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu anlayis yanlistir.
Hicbir takim bize uzak ya da yakin degil.
Sadece rakiplerimiz var ve hepsini yenmek zorundayiz.
Onu yensek daha iyi olur,bunu yenmesek daha az kötü olur anlayisi Trabzonspor gibi büyük bir takima büyük zarar veriyor.
Gecen sezon kendimize en yakin gördügümüz eskisehir bizi sampiyonluktan etti,bundan ders almis olmamiz gerekir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=171709
Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..
Ölümüne oynayıp alın şu maçı.
Yönetim futbolcu taraftar
D.t oğlanı galatasaray !
Yaziklar olsun ya...Eskiden Trabzon'a gelmeye korkardi bunlar.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum