İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
matematiksel anlamda hiçbir şey bitmeyebilir.ama psikolojik olarak çok şey kaybederiz.puan vermeyi bile düşünmediğimiz gs bjk gibi takımlara sahamızda 0 çekmiş olacağız..maça bir gün kalmış ama maça ilgi yok denecek kadar az.herkes puan kaybını bekliyor.puan kaybetsek de birilerine sallasak hesabı...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
-
Trabzonspor 1 - 0 Galatasaray@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Golü kim atti,mac ne zaman bitti?İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 1 - 0 Galatasaray"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Aynen ya..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü kim atti,mac ne zaman bitti?
Buraya skor yazanlarin neyi amacladiklarini merak ediyorum acikcasi. 10-0 yazsak bare..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bir ihtimal.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü kim atti,mac ne zaman bitti?
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Trabzonspor:0İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir ihtimal.
Galatasaray:4
Bir ihtimal diyorum ben.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ben de senin her dakika "yenileceğiz" derken ki amacını çok merak ediyorumİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ya..
Buraya skor yazanlarin neyi amacladiklarini merak ediyorum acikcasi. 10-0 yazsak bare.. 
Yorum
-
Bu maci Taraftar alir diyorum ben. Umarim bütün rakibi isliklar ve hakem baski altina alirlar. Aksi halde hakem istedigini calar.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
tolga
celustka giray glowacki cech
zokora
serkan colman
volkan burak henriqe
maça fizik gücü yüksek takımla başlamalıyız.oyun 0-0 devam ederse adrian,alanzinho gibi top tutabilen oyuncuları alabiliriz.orta saha hakimiyetini elimize geçirirsek bu maçı alırız.GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum