İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
SON DAKİKA - Galatasaray maçı öncesi antrenmanda kavga eden kaptan Tolga ve Giray teknik direktör Şenol Güneş tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.. Giray'ın da kaptanlık görevi bulunması nedeniyle boşta kalan pazuband Tayfun Cora ve Mustafa Yumlu ikilisine verildi.
Doğruluk payı nedir?
Doğruluk payı yok.
Yorum
-
Zor maclar öncesi (mesela SL maclari) bunu bilerek yapiyorum. Hani mac tahminlerinde insanin genelde dediginin aksi cikar ya o bakimdan.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de senin her dakika "yenileceğiz" derken ki amacını çok merak ediyorum
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İdari menajerimiz bile Celustka kasıtlı hareket yapmadığı için zaten 1 maç ceza almıştı demesine rağmen, spor siteleri sabah yaptıkları yanlış haberi başka bir yanlışla örtüyormuş. Önce GS maçında cezalı olduğunu yazdılar şimdi de cezasının 1 maça indirildiğini ve GS maçında oynayabileceğini yazmışlar. Cezasının indirildiğine dair kaynak gösterin de inanalım bari...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
facedeki yazı bu deavmını okumadınmı şaka yaptılar güyaİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA - Galatasaray maçı öncesi antrenmanda kavga eden kaptan Tolga ve Giray teknik direktör Şenol Güneş tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.. Giray'ın da kaptanlık görevi bulunması nedeniyle boşta kalan pazuband Tayfun Cora ve Mustafa Yumlu ikilisine verildi.
Doğruluk payı nedir?
Doğruluk payı yok.
Yorum
-
Bunu kendi çevrene yapsan?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor maclar öncesi (mesela SL maclari) bunu bilerek yapiyorum. Hani mac tahminlerinde insanin genelde dediginin aksi cikar ya o bakimdan.
Burdaki yüzlerce kişinin günahkar olmasını sağlıyorsun da...
Yorum
-
hazırlanış bakımından 10 numara gol.İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE
Yorum
-
O malum grup yine mi bu ezikleri yanlarina aliyor?İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS'liler yanlarındayken mi bağıracaklar? Beşiktaş maçında aksi oldu.
Demekki Quaresma'nin yaptigi hareket acmadi onlari. Hadi bakalim...
Ayrica; Statta sadece o malum grup yok. Onlar yapmiyorsa digerleri yapsin. Gecen sezon icerideki bütün zorlu maclarda müthis bir taraftar vardi. Hele Kayseri macindaki isligi ve baskiyi unutamiyorum. 3-3 biten mactan bahsediyorum...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO malum grup yine mi bu ezikleri yanlarina aliyor?
Demekki Quaresma'nin yaptigi hareket acmadi onlari. Hadi bakalim...
Ayrica; Statta sadece o malum grup yok. Onlar yapmiyorsa digerleri yapsin. Gecen sezon icerideki bütün zorlu maclarda müthis bir taraftar vardi. Hele Kayseri macindaki isligi ve baskiyi unutamiyorum. 3-3 biten mactan bahsediyorum...
..
hangi grup o trabzonlu gençler mi?
Yorum
-
Maci benim dememle kaybediyorsak küfür edenleri anlarimda diger türlü anlamam. Cevremde de yapiyorum zaten.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu kendi çevrene yapsan?
Burdaki yüzlerce kişinin günahkar olmasını sağlıyorsun da...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tam üstüne bastin.İlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi grup o trabzonlu gençler mi?
Yorum
-
Maçı kaybetmişiz veya kazanmışız diye bir şey demedim.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaci benim dememle kaybediyorsak küfür edenleri anlarimda diger türlü anlamam. Cevremde de yapiyorum zaten.
İnsan şuraya giriyor bir-iki yorum okumaya ama her sayfa da en az 1 tane olumsuz yazın olduğu için; forumdan soğuyor(um).
Yorum
-
Murathan;İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı kaybetmişiz veya kazanmışız diye bir şey demedim.
İnsan şuraya giriyor bir-iki yorum okumaya ama her sayfa da en az 1 tane olumsuz yazın olduğu için; forumdan soğuyor(um).
Futbolda kaybetmekte var kazanmakta berabere kalmakta. Ben kaybedecegimizi düsünürüm sen ise kazanacagimizi. Herkesin bir yorumu vardir mutlaka. Böyle maclar öncesi yorumcularda genelde "3 ihtimalli bir mac" yorumunu yaparlar. Onlari dinlerkende Televizyon izlemekten soguyormusun? Trabzonspor ile ilgili olumsuz seyler yazilmasin istiyorsun sanirim. Eger bir olumsuzluk varsa üstünü mü örtelim? Görmezden mi gelelim? Gercekci olmayalim mi yani? Herkesin "Trabzonspor'un kazanacagini" düsünmesi mümkün mü?
Not: Her baslikta olumsuz bir yorum yada mesaj var ayrica. Sirf bu takimin taraftariyiz diye hep olumlu seyler yazmamiz mümkün degil.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum