Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsun
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsun
      Aynen bende böyle düsünüyorum. Demin kuzenle konustuk oda böyle düsünüyor. Bu gs den baska türlü nefret ediyorum.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen bende böyle düsünüyorum. Demin kuzenle konustuk oda böyle düsünüyor. Bu gs den baska türlü nefret ediyorum.
        bu şerefsizler değil mi hiç iddaları olmadığı yıl bizi avni akerde 4 2 yenip şampiyonluktan eden.. acısıı dün gibi içimde. sinirden maçtan haberi bile olmayan kuzenimi dövdüm. sırf gs li diyee
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Real betis maçını izleyenler var mı ? 90dan sonra maç çevirdiler
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bu maçı ve gençler maçını alırsak gs ve fb nin tam ensesindeyiz. fenei de yenersek lideriz. daha da kimse bizi indiremez liderlikten

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu şerefsizler değil mi hiç iddaları olmadığı yıl bizi avni akerde 4 2 yenip şampiyonluktan eden.. acısıı dün gibi içimde. sinirden maçtan haberi bile olmayan kuzenimi dövdüm. sırf gs li diyee
              Aynen öyle.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Real betis maçını izleyenler var mı ? 90dan sonra maç çevirdiler
                ben izliyorum da. keşke bizim cl maçlarını da o spiker anlatsaydı.

Yorum

• el classicooo......

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben izliyorum da. keşke bizim cl maçlarını da o spiker anlatsaydı.
                    Inter macini anlatan o,yani murat kosova degil miydi?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O malum grup yine mi bu ezikleri yanlarina aliyor? Demekki Quaresma'nin yaptigi hareket acmadi onlari. Hadi bakalim...

Ayrica; Statta sadece o malum grup yok. Onlar yapmiyorsa digerleri yapsin. Gecen sezon icerideki bütün zorlu maclarda müthis bir taraftar vardi. Hele Kayseri macindaki isligi ve baskiyi unutamiyorum. 3-3 biten mactan bahsediyorum...

..
                      bir mümin aynı elikten iki defa sokulmazzz.. ben demiyorum efendimiz (s.a.v) diyor

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inter macini anlatan o,yani murat kosova degil miydi?
                        oydu sanırım..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her takıma yenilin ama bu takıma yenilmeyin.Türkiye tarihinin en kahpe takımıdır ğs.İnşallah farklı bir skorla kazanırız.bu ğs maçlarını her zaman farklı bir motivasyon ile izlemişimdir.Allah yardımcımız olsun
                          Bu anlayis yanlistir.

Hicbir takim bize uzak ya da yakin degil.

Sadece rakiplerimiz var ve hepsini yenmek zorundayiz.

Onu yensek daha iyi olur,bunu yenmesek daha az kötü olur anlayisi Trabzonspor gibi büyük bir takima büyük zarar veriyor.

Gecen sezon kendimize en yakin gördügümüz eskisehir bizi sampiyonluktan etti,bundan ders almis olmamiz gerekir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..

Ölümüne oynayıp alın şu maçı.

Yönetim futbolcu taraftar
                            D.t oğlanı galatasaray !
                            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2011, 23:00.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu anlayis yanlistir.

Hicbir takim bize uzak ya da yakin degil.

Sadece rakiplerimiz var ve hepsini yenmek zorundayiz.

Onu yensek daha iyi olur,bunu yenmesek daha az kötü olur anlayisi Trabzonspor gibi büyük bir takima büyük zarar veriyor.

Gecen sezon kendimize en yakin gördügümüz eskisehir bizi sampiyonluktan etti,bundan ders almis olmamiz gerekir.
                              Orasi öyle ama özellikle bu gayseye yenilmeyi kaldiramiyorum ben.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.sporaktif.com/videogaleri.asp?vid=171709

Buyrun kırmızı gaylerin karşılaması..

Ölümüne oynayıp alın şu maçı.

Yönetim futbolcu taraftar
                                D.t oğlanı galatasaray !

Yaziklar olsun ya...Eskiden Trabzon'a gelmeye korkardi bunlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X