600ü de geçti...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
en çok da takımdaki ruhun kaybolmasına üzüldüm... ayrıca bizim 1-2 değil 5-6 transfere ihtiyacımız var... henrique,adrian boş transferler... boşa para harcamışız.... beğenmediğimiz alanzinho oyuna girsin diye dua ediyoruz...
sadece burak a top atarak oynamaya devam edersek bu iş olmaz...
kazım ve eboue gibi iki iriyarı adamın karşısına celustka değil de cech i koymak da bence büyük bir hatadır...
tek forvetle oynamaya çalışmak daha büyük bir hata...
evet takımda motivasyon yok, kimse pres yapmıyor (özellikle burak top atarsan koşuyor onda bile isteksiz), topu kaybeden umursamıyor, takım ruhuyla kimse oynamıyor, sorumluluğu hep yanındaki arkadaşına atıyor...
takımdan öte bu sene Şenol Güneş te motivasyon yok...
bu işler düzelirse rahata kavuşuruz, düzelmezse de canı sağolsun takımın ve Şenol Hoca nın...
Yorum
-
tam ben diyecektimİlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili forum yöneticileri misafirlere yorum yapma hakkı da verin tam olsun

bizim yönetim uyuyor
Yorum
-
Şenol Hocam, bu şehire, bu takıma kazandırdıkların ortada. Bazı kendini bilmezler hariç bu şehir seni seviyor. Ama gör artık bunu, takımlar yemiyor Burak üzerine kurulmuş bu taktiği. Ben Burakta da bir suç bulmuyorum. Tamam form düşüklüğü var ama bu doğal.
Ve rica ediyorum, artık taraftar falan davet etmeyin bu şehire. Zararlı çıkan biz oluyoruz. Yazacak şeyim çok, ama vaktim yok. Herkes şöyle bir ayağa kalksın, sirkelesin kendini. Bugün ağlıyoruz ama bizi sevinçten ağlatan da bu takımdı.
Yorum
-
İlk olarak azelea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da geçen seneye göre iki şey göremiyorum.
1- Heyecan yok. (Yattara ve Jaja'nın yokluğu)
2- Burak haricinde forvet yok. (Umut Bulut olabilirdi veya yerine başka bir iyi golcü alınabilirdi.)
Haklisiniz. Bir de nerde görünmüs, her macta kanatsiz tek forvetle mac kazanildigi. Ama biz her mac deniyoruz. Kanatsiz kus gibiyiz. Cirprinip duruyoruz iste.
Yorum
-
bıze gelen kalıtelı topcular jaja teofılo gıbı ısımler senol gunes ın ıstegı ıle gelmemıstır yonetımı transferde suclamayın senol gunes adam madam secemıyo adrıan ı cok ıstemıstı sezon basında yırtındı alınsın dıye al sana adrıan bır orta bıle yapamayan adam 5 mılyon a maloldu yazık beeee
son 3 mactır sıvas macı bjk macı gs macı oyuna mudahale bıle etmedı senol gunes ızledı durdu cıksın bırgun de suc bende desın hep msj lar vermeler felsefık konusmalar fılozof musun teknık dırektor mu ? bıraksın bu ıslerı buyuk hoca buyuk macları alır 95-96 da benım ıcın senol gunes bıtmıstı zaten sımdı neye yarar kı ??
Yorum
-
Bross istifa etti 5 as oyuncu kadro dışı
Kasımpaşa karşısından ummadığı bir yenilgi alan Trabzonspor'da fatura Bross'a kesildi ve Belçikalı teknik adam görevinden istifa etti. Yönetim 5 futbolcunun da kadro dışı bırakıldığını açıklarken Şenol Güneş için çalışmalara başladı..
(http://www.haber7.com/haber/20091123...kadro-disi.php)
Bu hamle o sene bize Türkiye kupasını getirmişti..
Yorum
-
* Alet olma o zaman , girme buraya , ancak yorum yapmaya eleştiriye gelirisiniz , taşın altına elini koyun desek nereye gidiceğiniz belli değil...İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle500 misafir var ve BMN yönetimi kapatmiyor misafire...reklam kokan hareket bunlarTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum