Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Teşekkür ederim .İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
buldum resmi sonunda
Yıl 1978
beşiktaş , galatarasaray , fenerbahçe

Yıl 2011
Beşktaş , galatasaray , Trabzonspor .

Maalesef , verilen imaj bu dur .
Kendini doğru ifade edemezsen , insanlar gördüklerini kurgular .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 17:23.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtkıyı da takmışlar, canlarım ya ne şekersiniz!

Su Jan midir nedir bu adama sinir olmaya basladim. Bu ne rezillik böyle!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Jan başkan filan tanımam ama diğer dediklerine katılıyorum her büyük maçta ne bu kepazelik Trabzon şehir olmaktan çıktı be şu işe bir dur diyicek birileri yokmu !İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG denen oluşum kendisini satan jan mari denen adam önderliğinde Trabzonsporun namusunu kirletmektedir. Trabzonspor değerlerine saldırmaktadır. Gerçek Trabzonsporlular bu hareketler bize şehir takımı özelliğini bile kaybettirir. Gereği ne zaman yapılacak. Trabzonspor bunları Trabzonspor taraftar grubu olarak kabul etmemeli. Bunları kendilerini satan paralı ajan olarak görüyorum. Bjk maçı öncesi ve bu maç öncesi ortaya çıkan görüntüler kepazeliktir. Utanıyorum!!!
Jan denen adam şikebahçe maçı öncesi aziz tişörtü giysin ona en çok bu yakışır!!!
Trabzonspor için gs, bjk ve fb nin birbirinden farkı yoktur. Olamazda!! Trabzonspor'un isyanı tüm İstanbuladır. Bu yüzden büyüktür Trabzonspor.
Büyüklerle sevişme işini bu kepaze herifler getirdi Trabzona. Yakında şehir takımı olmaktan çıkacağız. Ben gurur duyuyordum bordomaviden başka rengi olanın dövülmesiyle. Şimdi kendini tribün lideri diye tanıtan ajanın biri istanbul takımı formalarıyla poz veriyor. Bu adam ve yandaşları Trabzonspor paraya satanlardır. Herşeyden önce Trabzonsporlu olduklarına inanmıyorum. Her seferinde büyük maçlar öncesi maçın önüne geçiyorlar. Şerefsizlik bu!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
takılmayın bu işlere beyler maça konsantre olun. bunlar geçici şeyler istanbul da gene kafga ederler. büyük takım taraftarları asla dost olamaz. eşyanın tabiatına aykırı adamlar kendi reklamını yapıyor olan bizim 3 puana oluyor. sonrada kalkıp bedava biletlerle taraftarlık taslıyor.
Yorum
-
harfiyen katılıyorum.. bende youtubeden açar izlerdim.. istanbul cücükleri trabzonda gezemezdi.. böyle birşey yok..İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG denen oluşum kendisini satan jan mari denen adam önderliğinde Trabzonsporun namusunu kirletmektedir. Trabzonspor değerlerine saldırmaktadır. Gerçek Trabzonsporlular bu hareketler bize şehir takımı özelliğini bile kaybettirir. Gereği ne zaman yapılacak. Trabzonspor bunları Trabzonspor taraftar grubu olarak kabul etmemeli. Bunları kendilerini satan paralı ajan olarak görüyorum. Bjk maçı öncesi ve bu maç öncesi ortaya çıkan görüntüler kepazeliktir. Utanıyorum!!!
Jan denen adam şikebahçe maçı öncesi aziz tişörtü giysin ona en çok bu yakışır!!!
Trabzonspor için gs, bjk ve fb nin birbirinden farkı yoktur. Olamazda!! Trabzonspor'un isyanı tüm İstanbuladır. Bu yüzden büyüktür Trabzonspor.
Büyüklerle sevişme işini bu kepaze herifler getirdi Trabzona. Yakında şehir takımı olmaktan çıkacağız. Ben gurur duyuyordum bordomaviden başka rengi olanın dövülmesiyle. Şimdi kendini tribün lideri diye tanıtan ajanın biri istanbul takımı formalarıyla poz veriyor. Bu adam ve yandaşları Trabzonspor paraya satanlardır. Herşeyden önce Trabzonsporlu olduklarına inanmıyorum. Her seferinde büyük maçlar öncesi maçın önüne geçiyorlar. Şerefsizlik bu!
hiçbir açıklaması kabul edilemez...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Bugün fenerin en büyük ortağı ve türk futbolunun en kirli ikinci takımı olan galatasaraya karşı oynayacağız. Geçen sene fenere nasıl maçı sattıklarını unutmayın. Bunların birbirinden hiç farkı yoktur. Trabzon'daki maçlardan önce dostluk rüzgarları estirilir. Biz oraya gittik mi her türlü pislik çirkeflik yapılır.
Bugün karşımızda futbol takımı filan olmayacak. Bu çapulcuları yenememek gerçekten büyük bir utanç olur. Hakem maçı katledecektir. Ona göre oynamak lazım. Bunların yenip karga sürüsüne yenilmenin utancını biraz olsun silmemiz gerekli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum