Duran toplarda Giray-Glowacki ve Zokora'ya özellikle çok iş düşüyor maçın en önemli ksımlarından bir tanesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu arada Şenol Güneş'in Fatih Terim'in takımına karşı tek galibiyeti var. O da Fatih Terim Ankaragücü'nü çalıştırırken. Zaten Fatih Terim GS'ye geldiğinde Şenol Hoca sezon sonuna doğru takımın başından ayrılmıştı. O sezonun ilk maçında yenilmiş, ikinci maçında ise berabere kalmıştık. Şenol Hoca'nın Antalya ve Sakarya'yı çalıştırdığı zamanlarda da Fatih Terim'e karşı galibiyeti yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-------------------Tolga---------------------
----------Giray------------Glowacki-----------
-Celustka----------------------------Cech-----
-----------------------------------------------
------------------Zokora-----------------------
---------Serkan-----------Colman---------------
-------------------------------------------------
---Halil----------------------------Henrique------
------------------Burak--------------------------
Kesin kazanmamız gereken maç. Aksi takdirde bu sene şampiyonluk şansımızın tamamen biteceğine inanıyorum.
Yorum
-
celustka cezalı deilmiş
, haber sitelerinde cezalı yazıyordu sabahleyin 
--------Tolga---------
Celustka-Giray-Glo-Cech
-------Zoko----------
Serkan---Colman-- Halil
----Burak--------------
------Henrique---------Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
--BJK belediye maçının ilk yarısı bitti doka ve holmen diye iki oyuncu harika adamlar,inanılmaz özverili ounuyorlar,bu özveriyi niçin adrianda,saparada,volkanda,henrıgue görmüyoruz merak ediyorum.
------------------------------
gs maçı puan cetveli ve moral olarak ciddi anlamda süper olur kazanırsak,oyuncularımızın kendini maça vererek oynarlarsa burakta gs nin defansı oyuna topu iyi sokmamaları adına pres yaparsa iyi olur kanısındayım.dikkat edin arkadaşlar burağı kamera yakın çekim yaptığında terlemiş bir yüz göremiyorum.
------------------------------
şenol hocam son maçlarda skor avantajı yakaladığımız zaman oyuncu değişikliklerini geç yaptığımız için goller yedik.fazla beklemeden tam zamanında oyuncu değişiklikleri yaparsak iyi olur.
---------------------------------
kenarlardan kazandığımız ve kornerlerimizde aylardır heyacan duymuyorum her seferinde topun ön direkte rakip tarafından karşılanacağını biliyorum.bu düşüncemde yüzde yüz tutuyor.lütfen beni yanlış anlamayın.bizim devamlı duran top çalışması yapmamız şart.
-----------------------------------
birde devamlı giray ve burak boyları uzun olmasına rağmen her hava toğunda rakibi elinizde niçin itersiniz anlamış değilim sizin boyunuz uzun elinizi kullanmayın bu çok zor bir şey değil lütfen.
--------------------------------------------
bu akşam inşallah kazanırız çarşambada gençleri yendikmi harika olur.
Yorum
-
Hangi fotografı kastetdiğini anladım fakat bulamadım şimdi..İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim derdimiz sadece fenerle diyecek kadar " angutlaşmış" tribün liderlerimiz var . (Onları kimin lider yaptığı meselesi de ayrı bir tartışma konusudur , açmayalım)
Şu fotoğrafı hayrına biri bulsun , bjk kupa maçı olması gerek , aklımda öyle kalmış , tribünde fenerli ve galatasaraylı taraftarlar oturuyor .
Bizi meselemiz bu düzenin değirmenini kendine çeviren suyun başını tutanlarla..
Bakmayın öyle ezeli rakibiz diye naralar atmalarına kendileriyle böbürlenip dururlar..
Bizi sevmediler sevmezler gs sözde ezeli rakibi şikecileri şampiyon yapmak için Trabzondaki bir maçta bir yerleri yırtılırcasına oynamıştı kazanmıştı..
Al birini vur diğerine hamsi diye alay eden tribünlerinde iğrenç küfürler eden hocamıza ayakkabı atan karaktersizlik abidesi her biri..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Sadece köşe vuruşlarında değil genel olarak oyun içinde ön direk koşusu yapacak futbolcu eksikliğini hissediyoruz . Burak o tipte bir santrafor oyunu ortaya koyamıyor . Ya bu nitelikte bir forvet ya da hücuma dönük bir orta alan oyuncusu olmalı ki rakip stoperlerin arasındaki mesafe ve kademe bozulsun . Eğer sistem üzerinde fazla değişikliğe gidilmeyecekse , Henrique ve Halil'in bu yönde takıma katkı sağlamaları gerek .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 17:13.
Yorum
-
En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 17:16.elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum