Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    link
    özelden yollayim

Yorum

• Ultravestiler çoktan davet üzerine Trabzon'da olduklarını unutmuş bile.

Bu gerizekalıları ağırlarken hiç mi bunlar düşünülmüyor veya ne düşünülüyor hala çözemiyorum..
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim

Yorum

• yinemi taraftar davet etti bizimkilerin onlarin ben taraftar gibi, bakalim onlari kim davet edecek istanbula haa tabi bize heryer trabzon!
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• yeter artık fair play den bıktım takımımız ceza almıcak şekilde holiganlıktan yanayım fair play rakiplere rahatlıuktan başka bişe kazandırmıyo hiçbi faydası yok yeter wallahi yeter şenol güneş gibi dobra konuşsun herkes yöneticiler dostluk mesajları vermesin bizbize yeteriz artık korksunlar bizden ne bu yaaa neeee,neyin ağırlaması kimsiniz sizz?

Yorum

• gs bu ligin en yumuşak takımlarından birisi.

agresif bir presle oyundan çabuk düşürebiliriz.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şu Fato Teroyu sevindirmeyelim be çocuklar..

(UEFA)

Yorum

• Mutlak kazanmamız gereken bir maç
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• eski taraftarları özlüyoruz valla şimdikiler bukalemun oldu her takım forması giydiler
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu tür maçlarda oyunun ilk 20 dakikasında rakibi serlık ile yıldıracaksın. saha avantajı buna derler. gs fenere aynısını yaptı. geçen yıl fener bize aynısını yaptı. biz bu maçları çok yumuşak oynuyoruz

Yorum

• Beraberliğe oynayacak bir g.s olacak sahada..Biz bjk maçındaki gibi pozisyonları harcamamalıyız...70 den sonra iki takımında pili biter...Hamleler çok önemli ..ilk yarı oyunu tutalım..2.yarı henriqe hamlesi iyi olur derim..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Atkıyı da takmışlar, canlarım ya ne şekersiniz!

Yorum

• .................................................
                            En son Murathan tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 15:50.

Yorum

• Ne gerek var al işte çağırdınız neler yazıyorlar.Bu şerefsizlerle ortak bir şey yapmayın abi orası Trabzon'sa orda sadece Trabzonspor olmalı.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA-PUL, HER ZAMAN HER YERDE ANTİ İSTANBUL!

Aksi davranışlarda bulunanlar defolup gitsinler!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X