İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim

Yorum
-
yeter artık fair play den bıktım takımımız ceza almıcak şekilde holiganlıktan yanayım fair play rakiplere rahatlıuktan başka bişe kazandırmıyo hiçbi faydası yok yeter wallahi yeter şenol güneş gibi dobra konuşsun herkes yöneticiler dostluk mesajları vermesin bizbize yeteriz artık korksunlar bizden ne bu yaaa neeee,neyin ağırlaması kimsiniz sizz?
Yorum
-
Şu Fato Teroyu sevindirmeyelim be çocuklar..
Yorum
-
Beraberliğe oynayacak bir g.s olacak sahada..Biz bjk maçındaki gibi pozisyonları harcamamalıyız...70 den sonra iki takımında pili biter...Hamleler çok önemli ..ilk yarı oyunu tutalım..2.yarı henriqe hamlesi iyi olur derim..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

her takım forması giydiler

Yorum