Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cezalımı hiç bilmyorum. Kadroyu Celutska cezalı olduğu içinde yapmadım zaten. Böyle bişeyin daha farklı bir futbol oynayacağını düşünüyorum. Halil solda oynamaktan ceza sahasını unuttu. Burak'ın koşu yolları kapatılıyor. Farklı bir şey denemesi lazım hocanın.
    Katılıyorum. Ancak farklı bir şeyi ancak Gençlerbirliği maçında görürüz gibime geliyor.

Muhtemelen son 3 CL maçına çıkan 11'le başlayacak yine Hoca.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaşın 37. İlk deplasman maçıma 14 yaşında evden kaçarak Sakarya'ya gitmiştim. Bunca yıldır bu yılki gibi böyle bir kepazelik görmedim. bjk, gs atkıları formalarıyla poz veren tribün liderleri (!). Yeminlen tüylerim diken diken oldu.
      Meşhur bir fotoğraf var , istanbul kepazeliğini göstermede Trabzon taraftarının argümanlarından biri olmuştur hep . Hani şu üç istanbul takımı taraftarının , Trabzonspora karşı tribünde birleştiği sahne ... Fotoğrafı bulursam , editler yapıştırırım .

Şu yukarıdaki kepazelikte , tıpkı bjk maçı evvelinde yaşanan kepazelik gibi 15 sene sonra 20 sene sonra hep karşımıza çıkıp duracaktır . Öyle yada böyle bir Trabzonlu omuzlarında zerrece bir Trabzonspor sorumluluğu varsa , böyle " kafasına göre " hareket edemez . Adına hareket ettiği kurum , kimsenin özel malı değil , feysbuk'un sergileyebileceği "ego" aracı değil . Trabzon halkı ve kurumları , kamu kuruluşlarından sivil örgütlerine kadar , bir kaç istisna dışında , kafası az çalışan , yaptıklarının doğuracağı sonuçları görmekten yoksun adamlara bırakılmış durumda . Çünkü genel olarak orman kanunları işliyor . Bu böyle gittikçe de , ortada "akıl ürünü" davranışlar görmekte pek olası değil .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 16:47.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar bu akşam maçı kaybedersek bu bizim için 2000li yılların başlangıcına dönüş olur, ama kazanırsak artık sıradan takım değiliz bizi görmezden gelemezsiniz mesajı vermiş oluruz...
        aynen öyle...

Yorum

• Ya şu saçma hareketleri yapıp neden maç gündeminin önüne geçiyorlar..

NE gerek var ne gerek var bjklisi gslisine şirin görünmeye..

Haftayada fener forması giyip saraçoğluna gitmezlerse hatrım kalır..
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu maçın önemi üst sıralar için ve bazı kişilere neyi kaybettiklerini göstermek için önemli bir maç
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yok yani amaç ne anlamadım ki. Burası hamsi kokuyor diyenlerle yan yana oturup bir de fotoğraf çekilmek de neyin nesi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• her ne kadar kendilerine çok kızsam ve geri dönüşlerine şiddetle karşı çıksamda bizi 200li yıllarda sıradanlıktan fatih ve gökdeniz çıkarmış, samet hocayı da unutmamak lazım..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Maça kalan saate bakın bide şu Şike Başlığındaki insanlara. Yazık .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Meşhur bir fotoğraf var , istanbul kepazeliğini göstermede Trabzon taraftarının argümanlarından biri olmuştur hep . Hani şu üç istanbul takımı taraftarının , Trabzonspora karşı tribünde birleştiği sahne ... Fotoğrafı bulursam , editler yapıştırırım .

Şu yukarıdaki kepazelikte , tıpkı bjk maçı evvelinde yaşanan kepazelik gibi 15 sene sonra 20 sene sonra hep karşımıza çıkıp duracaktır . Öyle yada böyle bir Trabzonlu omuzlarında zerrece bir Trabzonspor sorumluluğu varsa , böyle " kafasına göre " hareket edemez . Adına hareket ettiği kurum , kimsenin özel malı değil , feysbuk'un sergileyebileceği "ego" aracı değil . Trabzon halkı ve kurumları , kamu kuruluşlarından sivil örgütlerine kadar , bir kaç istisna dışında , kafası az çalışan , yaptıklarının doğuracağı sonuçları görmekten yoksun adamlara bırakılmış durumda . Çünkü genel olarak orman kanunları işliyor . Bu böyle gittikçe de , ortada "akıl ürünü" davranışlar görmekte pek olası değil .
                    Daha sakin ve daha doğru yazılamazdı. Muhtemelen aynı cümleleri direk şahıslara yönelik yazmış olsan kendilerinden klavyeci + sanal, biz bi sertleşirsek hepiniz kaçacak delik arayın yanıtını alırdın Serdar abi.

Boşa konuşuyoruz.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• TG denen oluşum kendisini satan jan mari denen adam önderliğinde Trabzonsporun namusunu kirletmektedir. Trabzonspor değerlerine saldırmaktadır. Gerçek Trabzonsporlular bu hareketler bize şehir takımı özelliğini bile kaybettirir. Gereği ne zaman yapılacak. Trabzonspor bunları Trabzonspor taraftar grubu olarak kabul etmemeli. Bunları kendilerini satan paralı ajan olarak görüyorum. Bjk maçı öncesi ve bu maç öncesi ortaya çıkan görüntüler kepazeliktir. Utanıyorum!!!

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya şu saçma hareketleri yapıp neden maç gündeminin önüne geçiyorlar..

NE gerek var ne gerek var bjklisi gslisine şirin görünmeye..

Haftayada fener forması giyip saraçoğluna gitmezlerse hatrım kalır..
                        Bizim derdimiz sadece fenerle diyecek kadar " angutlaşmış" tribün liderlerimiz var . (Onları kimin lider yaptığı meselesi de ayrı bir tartışma konusudur , açmayalım)

Şu fotoğrafı hayrına biri bulsun , bjk kupa maçı olması gerek , aklımda öyle kalmış , tribünde fenerli ve galatasaraylı taraftarlar oturuyor .

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla şu anda skytürk te son an yolın maç özetlerini veriyo, tarafsız birine izletseniz tolganın gsye özel sempatisi mi var der...
                          Gs ye değil herkese ilgisi vardı onun ama artık çok daha iyi performans gösteriyor, nazar değmesin...

Yorum

• Ve tahmin edildiği üzere ''Türkiye'nin en çirkef takımının'' atkıları taraftarımızın boynunda, formaları taraftarımızın sırtında.
                            Canlarım benim, ne kadar dostane yaklaşmışlar olaya değil mi ama?
                            Ben ve benim gibiler kırıp döken, vurup kıran taraftarlardandık zaten.
                            Bizim gibileri tribünden temizliyorlar yavaş yavaş.

Yorum

• TG denen oluşum kendisini satan jan mari denen adam önderliğinde Trabzonsporun namusunu kirletmektedir. Trabzonspor değerlerine saldırmaktadır. Gerçek Trabzonsporlular bu hareketler bize şehir takımı özelliğini bile kaybettirir. Gereği ne zaman yapılacak. Trabzonspor bunları Trabzonspor taraftar grubu olarak kabul etmemeli. Bunları kendilerini satan paralı ajan olarak görüyorum. Bjk maçı öncesi ve bu maç öncesi ortaya çıkan görüntüler kepazeliktir. Utanıyorum!!!

Jan denen adam şikebahçe maçı öncesi aziz tişörtü giysin ona en çok bu yakışır!!!

Trabzonspor için gs, bjk ve fb nin birbirinden farkı yoktur. Olamazda!! Trabzonspor'un isyanı tüm İstanbuladır. Bu yüzden büyüktür Trabzonspor.

Büyüklerle sevişme işini bu kepaze herifler getirdi Trabzona. Yakında şehir takımı olmaktan çıkacağız. Ben gurur duyuyordum bordomaviden başka rengi olanın dövülmesiyle. Şimdi kendini tribün lideri diye tanıtan ajanın biri istanbul takımı formalarıyla poz veriyor. Bu adam ve yandaşları Trabzonspor paraya satanlardır. Herşeyden önce Trabzonsporlu olduklarına inanmıyorum. Her seferinde büyük maçlar öncesi maçın önüne geçiyorlar. Şerefsizlik bu!

Yorum

• Şu duran toplarada bir çözüm bulmamız gerekecek.Kısıtlı hucum girişimlerimizdem ötürtü bari duran top taktiği denesek.
                                Çözüm bul hocam çözüm..
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X