Arkadaslar en buyuk suc yonetimde beceriksiz aciz pisirik yonetimde gecen senenin dagilmasinin butun sebebi yonetim bu seneki transferlerin zokora ve celuska haric hepsinin fos cikmasinin tek sebebide yonetim polonyanin bugune kadar ne basarisi var ya dunya futbolunda da gidiyoruz ordan 4 oyuncu aliyoruz aklinizaaaaaaa edeyim emi yattara 300 bin euro fazla istedi diye adami kovuyorsunuz baris Özbek volkan sen e dunyalari veriyorsunuz jaja yi satip yerine aldiginiz adam kucuk cocuk gibi ziplayarak topa vuruyor
haaa biz yine sonuna kadar trabzonluyuz ama futbolu bilen dogru duzgun adam gelsin su yonetime elindekileri iyi degerlendiren artislik yapmayan yonetim lazim
bir diger hatamiz da transferi bizde yonetim yapiyor senol hocanin ne istedigi onemli degil yada senol gunes bu konuda yeterli bilgiye sahip degil sanirsam bakin fatih terime sunlar sunlar dedi onlari aldilar adamlar costu bizde senol hocamiz elindekinin en iyisini cikarmak icin yuz takla atiyor
yazik gercekten yazik verilen su paralara
haaa biz yine sonuna kadar trabzonluyuz ama futbolu bilen dogru duzgun adam gelsin su yonetime elindekileri iyi degerlendiren artislik yapmayan yonetim lazim
bir diger hatamiz da transferi bizde yonetim yapiyor senol hocanin ne istedigi onemli degil yada senol gunes bu konuda yeterli bilgiye sahip degil sanirsam bakin fatih terime sunlar sunlar dedi onlari aldilar adamlar costu bizde senol hocamiz elindekinin en iyisini cikarmak icin yuz takla atiyor
yazik gercekten yazik verilen su paralara

Yorum