Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar en buyuk suc yonetimde beceriksiz aciz pisirik yonetimde gecen senenin dagilmasinin butun sebebi yonetim bu seneki transferlerin zokora ve celuska haric hepsinin fos cikmasinin tek sebebide yonetim polonyanin bugune kadar ne basarisi var ya dunya futbolunda da gidiyoruz ordan 4 oyuncu aliyoruz aklinizaaaaaaa edeyim emi yattara 300 bin euro fazla istedi diye adami kovuyorsunuz baris Özbek volkan sen e dunyalari veriyorsunuz jaja yi satip yerine aldiginiz adam kucuk cocuk gibi ziplayarak topa vuruyor

haaa biz yine sonuna kadar trabzonluyuz ama futbolu bilen dogru duzgun adam gelsin su yonetime elindekileri iyi degerlendiren artislik yapmayan yonetim lazim
    bir diger hatamiz da transferi bizde yonetim yapiyor senol hocanin ne istedigi onemli degil yada senol gunes bu konuda yeterli bilgiye sahip degil sanirsam bakin fatih terime sunlar sunlar dedi onlari aldilar adamlar costu bizde senol hocamiz elindekinin en iyisini cikarmak icin yuz takla atiyor
    yazik gercekten yazik verilen su paralara

Yorum

• Şenol güneş bu takımı sen kurdun, ya devre arası düzelt yada sezon sonuna kalma.

Ya Masaya yumruğunu vur, yada istifa et.

Yorum

• Nerde Eren Sercan bu futbolcular a2 de oynasın diye mi alındı 2 kaleci yedeğe alıyorsun dalga mı geçiyorsun..

Yorum

• Hiçbir şeye değilde iyi ki lig tv üyeliğini iptal ettirmişim ona seviniyorum

Yorum

• umut bulut aratanlar utansin

Yorum

• oynamayan, oynamak istemeyen topçulara yol vereceksin başka çaresi yok. bu takımda 2 yıldır sakat olan topçu var

Yorum

• Fatih Tekke futbolu birakirda bizim taraftar fatih tekke muhabbetini birakmaz. Bence Fatih tekke degil hami geri dönsün yesil sahalara kusura bakmayin ama fatih tekkeyi bu takimda görmek isteyenlerin futbol anlayisinin ne kadar düsük oldugunu anliyorum...fatih tekkenin bize kattiklari tartisilmaz ama bugünden sonra ne katacagi cok ama cok tartisilir...onun disinda kalecimiz tolgaya madde atan taraftarimiz her ne kadar renkdasim olsada anasini avradini yedi ceddini selamlarim bu kadarda adilik olmaz...burak yilmazi en cok savunan trasfer edildi edileli arkasinda duran bir insan olarak onu bugün kiniyorum...yeter artik yeter...kac mactir kosmuyor israr etmiyor sahada yürüyüp duruyor...istedigi pas gelmeyince takim arkadaslarina el kol hareketleri yapiyor...bagiriyor cagiriyor...son sözümde bugüne kadar senol hocayi cok nadir elestiren biri olarak senol hocaya gidiyor....bu nasil bir korkak futbol anlamadim...celutska ve alanzinhoyu hadi bastan oynatmadin sesimi cikarmadim...2-0 yeniliyorsun kaybedecek neyin var? sok ikinci yariya adrian ve henrique yerine alanzinhoyla volkani...bugün resmen pozisyon aldik bizi rahat rahat .....dedik galatasaraya....
                ...imza...

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener transfer falan yapmaz. Takımını küme düşürdüğünü kendisi de biliyor.
                  ne demek şimdi bu

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte bunu Şenol Hocaya anlatamıyoruz.
                    o zaman başarı beklemek neden ?

bi tane aklı selim adam yokmu kulüpte bunu görüp önlem alınmasını isteyecek ?

daha ne duruyoruz vursunlar kulübün kapısına kilidi.

Yorum

• Geçen senenin omurgasını bozulmaması gerekirdi.Yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakmalıyız
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bu maç geçti gitti. ne yapmamız lazım? neler yapılabilir? kimler gitmeli kimler kalmalı kimler alınmalı bunlara iyi kafa yorması lazım bizim yönetimin...

Yorum

• en gereksiz transfer Adrian
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte bu kafalar yendı bızı bugun senın kafandakıler cunku sızler gs yalakalarınız bugun fener ıle oynasak bole olmazdı bılıyorum nedır bu geyse sempatızanlıgı

fatıh terım ıyı yapıyo soktu bır kere bıle oynamayan ceyhun u oyuna

bu mactakı ruhsuz seyırcı futbolcu her kımse varsa yazıklar olsun

senol gunes buyuk hoca falan deıl ınanınkı sınırle soylemıyorum bır takım 2-0 yenık duruma duserken hala nasıl mudahale etmıyosun takıma cozemıyorum bu nasıl mantık 6 sampıyonlar lıgı macında defans yapmaktan baska bısey yapmadık ne taktık var ne duzen at buragın onune vur burak hadı olm burak zart zurt burak dokuluyo kac mactır neden manevı oglunu kesmıyosun takımdan eyyyy hoca henrıque ne yaptı bugun sahada 90 dk oyunda kaldı ne zaman oynıcak bu goksular alt yapıdan topcular ? colman karı gıbı top oynıcak bız mac kazancaz oylemı hadı cnm yok boyle dunya bak sonuc ne mı en azından lıder fener olmadı !!!

al taraftarı vur senol gunese .
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşte bunu Şenol Hocaya anlatamıyoruz.

Allah aşkına demiyeyim demiyorum diyorum da dayanamıycam artıkŞenol Güneşle derdiniz nedir?Kim var oynayabilecek forvet pozisyonunda?Sürekli sakatlık problemi yaşayan vitteği alacağına sizin yönetiminiz,gıgnacı alsaydı da hoca onu oynatsaydı.

Yorum

• şişir topu buraka başka taktik yok yani bu kadar mücadele etmeyen bir takım ben uzun zamandır görmedim gerçekten kahroldum
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X