Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burağı attığı gol dışında pek beğenmedim.Bu maçta çok durgundu.Topsuz oyunda hiç yoktu.Takımda hırs adına hiçbirşey yok.Kötü oynayabiliriz ama koşmamak mücadele etmemek nedir?Hırslı oyuncu sayımız çok az.Giray ve serkan dışında yok.
    hangı macı ızledın dedıklerıınn tam tersını dusunuyorum giray bu takımın oyuncusu deyıl aynı sekılde serkan burak bugun YİNE çok iyidi ayakda kalıyo calım atıyo paslar olumlu daha neyapsın
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Cech konus çok önemli, ayağına hakim geriden oyun kurabilen tek defans oyuncumuz. O da malesef yedek ki bana göre Ferhat*10= Cech.

Yorum

• Maçı izleyemeyenlerin maç kritiği yapması da ayrı bir komedi yahu kimi kandırmaya çalışıyosunuz ? İlla yüzünüze mi vuralım
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor sahaya çıkarken çalan müziğin adı nedir. Eskiden Burak Yeter Cendere Remix idi ama şu an farklı bir şey çalıyor...
          Neyse buldum Balkan Mix'miş

t @Selim_Turan

Yorum

• ----
            kesinlikle kızgın olduğum için yazmıyor ve söylemiyorum
            volkanın,alanzinyonun,adrianın,brozeğin, cehcin ,saparanın bir sorunu var
            bunlar oynamak istemiyor ciddi söylüyorum ya adamlar koşmuyor koşmuyor arkadaşlar 8 hafta buyunca aklınızda ne kaldı adrianın manisa maçındaki gol pası başka 8 hafta bıyunca bişey hatırlıyormusun?

Yorum

• takımımız rezalet durumda rezalet.alternatifsiz kadro var.denizden o golü yediğimizde yerin dibine girdim
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Transferler Her Zaman Tutmayabilir.

Genelde Bize Gelen Futbolcular Gelmeden Önce Messi Ronaldo Bize Gelince Hepsi Serkan Balcı Kesiliyor.

Örneğin Jaja Gelmeden Önce 40 Metreden Attığı Golleri Geçtim Ceza Sahası Dışından Bile Doğru Dürüst Golü Olmadı.

Bugün Gs'de De Gördük Bu Durumu. Muslera Resman Kova Çıktı.

Yorum

• futbol mücadele işi koşu işi bizim oyuncular koşmuyor deniz elini kolunu sallıyarak gol atıyor bir oyuncumuz dur demiyor

Yorum

• Girayın nesini beğendiniz, denizle beraber koşsa belki kaleciyle beraber kapatırlardı orda denizi. Bakıyorlar deniz top yöneliyor kaleye doğru peşine gidiyor. Ayıp ya nasıl defans bunlar Glo ve Giray !
                    Burak 2.yarı gayet istekliydi. Evet sonda 2 pozisyon kaçırdı ama ilkinde iyi vurdu diğerinde zaten önünde kalmadı.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• En önemli transfer elindekini kaybetmemektir.Bilnçli bir yönetim böyle yapardı.Hocada öyle istiyordu.Olmadı !
                      Yerleri doldu mu ? Hayır dolmadı.Devre arası transferler ilaç olabilir mi ? Bana göre hayır.
                      Yapılacak şey herşeyin normal akışına dönmesini beklemek.Bu yoğun trafikte puan kayıplarını normal karşılayalım.
                      Ligi,play-off'u istiyorsak Ş.Liginden eleneceğiz başka yolu yok.Zaten bu şartlarda orada da başarı zor görünüyor.
                      Bir federasyonun bir takıma verebileceği cezanın en ağırını yaşıyoruz.İnsan canı dayanmaz buna.Futbolcularımız seyyah oldu dünyayı ve ülkemizi dolaşıp duruyorlar.Sabır az daha sabır...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Maçı izleyemedim, youtubeda da bir tek penaltının görüntüleri var ki onun nesine penaltı verdi anlayamadım

Golleri izleyebileceğim bir yer varmı?

Edit: Buldum: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jKb3ZSKCvJE
                        En son Delibas tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 00:18.

Yorum

• Penaltı falan değil zaten, Delibas.
                          Yeniliyoruz, Zoko tabi oyunu çabuk başlatacak. Ordan 2.sarıdan attı onu. Sonrada uyduruk bir penaltı çaldı. Hafif çekme varda her maçta 10 tane olur böyle.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takımımız rezalet durumda rezalet.alternatifsiz kadro var.denizden o golü yediğimizde yerin dibine girdim
                            aklıma geldi bende diyorum benim aklımda ne vardı.Valla deniz gibi kazmadanda gol yedik ya adam tam kendi sahasından aldı geldi gol attı ya helal olsun bizim defansa ben tv'den nasıl seyrediyorsam bizim defansta öyle seyretti.ben yerin dibine girmekle kalmadı kendimden utandım

Yorum

• Yediğimiz 2.goldede Colman'ın pası attıktan sonra Alanzinho'ya bir bakışı var dönmeden önce küfür eder gibi.
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• umut-serkan

umuta çok kişi kızıyordu zaman zaman bende kızıyordum .umut pres yapıyordu koşuyordu kaleci panik halinde topu dışarı atıyordu presi görünce defans oyuncuları topu ras gele vuruyorlardı......
                                şimdi bu haretleri kim yapıyor?kimse
                                burak milli takımda pres yapıyor kaleciyi ve defans oyuncuyu rahatsız ediyor bizde bu hareketleri yapmıyor
                                bence takımın şu haliyle serkan bu takıma şart.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X