İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Neyse buldum Balkan Mix'mişİlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor sahaya çıkarken çalan müziğin adı nedir. Eskiden Burak Yeter Cendere Remix idi ama şu an farklı bir şey çalıyor...
Yorum
-
----
kesinlikle kızgın olduğum için yazmıyor ve söylemiyorum
volkanın,alanzinyonun,adrianın,brozeğin, cehcin ,saparanın bir sorunu var
bunlar oynamak istemiyor ciddi söylüyorum ya adamlar koşmuyor koşmuyor arkadaşlar 8 hafta buyunca aklınızda ne kaldı adrianın manisa maçındaki gol pası başka 8 hafta bıyunca bişey hatırlıyormusun?
Yorum
-
Transferler Her Zaman Tutmayabilir.
Genelde Bize Gelen Futbolcular Gelmeden Önce Messi Ronaldo Bize Gelince Hepsi Serkan Balcı Kesiliyor.
Örneğin Jaja Gelmeden Önce 40 Metreden Attığı Golleri Geçtim Ceza Sahası Dışından Bile Doğru Dürüst Golü Olmadı.
Bugün Gs'de De Gördük Bu Durumu. Muslera Resman Kova Çıktı.
Yorum
-
Girayın nesini beğendiniz, denizle beraber koşsa belki kaleciyle beraber kapatırlardı orda denizi. Bakıyorlar deniz top yöneliyor kaleye doğru peşine gidiyor. Ayıp ya nasıl defans bunlar Glo ve Giray !
Burak 2.yarı gayet istekliydi. Evet sonda 2 pozisyon kaçırdı ama ilkinde iyi vurdu diğerinde zaten önünde kalmadı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
En önemli transfer elindekini kaybetmemektir.Bilnçli bir yönetim böyle yapardı.Hocada öyle istiyordu.Olmadı !
Yerleri doldu mu ? Hayır dolmadı.Devre arası transferler ilaç olabilir mi ? Bana göre hayır.
Yapılacak şey herşeyin normal akışına dönmesini beklemek.Bu yoğun trafikte puan kayıplarını normal karşılayalım.
Ligi,play-off'u istiyorsak Ş.Liginden eleneceğiz başka yolu yok.Zaten bu şartlarda orada da başarı zor görünüyor.
Bir federasyonun bir takıma verebileceği cezanın en ağırını yaşıyoruz.İnsan canı dayanmaz buna.Futbolcularımız seyyah oldu dünyayı ve ülkemizi dolaşıp duruyorlar.Sabır az daha sabır...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Maçı izleyemedim, youtubeda da bir tek penaltının görüntüleri var ki onun nesine penaltı verdi anlayamadım
Golleri izleyebileceğim bir yer varmı?
Edit: Buldum: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jKb3ZSKCvJEEn son Delibas tarafından düzenlendi; 27.10.2011, 00:18.
Yorum
-
Penaltı falan değil zaten, Delibas.
Yeniliyoruz, Zoko tabi oyunu çabuk başlatacak. Ordan 2.sarıdan attı onu. Sonrada uyduruk bir penaltı çaldı. Hafif çekme varda her maçta 10 tane olur böyle.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
aklıma geldi bende diyorum benim aklımda ne vardı.Valla deniz gibi kazmadanda gol yedik ya adam tam kendi sahasından aldı geldi gol attı ya helal olsun bizim defansa ben tv'den nasıl seyrediyorsam bizim defansta öyle seyretti.ben yerin dibine girmekle kalmadı kendimden utandımİlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımımız rezalet durumda rezalet.alternatifsiz kadro var.denizden o golü yediğimizde yerin dibine girdim
Yorum
-
umut-serkan
umuta çok kişi kızıyordu zaman zaman bende kızıyordum .umut pres yapıyordu koşuyordu kaleci panik halinde topu dışarı atıyordu presi görünce defans oyuncuları topu ras gele vuruyorlardı......
şimdi bu haretleri kim yapıyor?kimse
burak milli takımda pres yapıyor kaleciyi ve defans oyuncuyu rahatsız ediyor bizde bu hareketleri yapmıyor
bence takımın şu haliyle serkan bu takıma şart.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum