Bence problem bu kadar basit değil. Top tekniği sıfır olan, topu oyuna sokma ve oyun kurma yeteneği sıfırın altında olan stoperlerimiz var. Yetmemiş gibi bek oyuncularımızında ofansif olarak çok kötü. Bir tane düzgün orta açtıklarına şahit olamadık. Şahsen ben Serkan ileri çıktığında rahatsız oluyorum çünkü biliyorum pozisyonun içine edeceğini.
Geçen yıl topu oyuna sokma işini Egemen yapıyordu, şimdi bu işi yapacak olan eleman yok. Bir an önce sol ayaklı bir stoper transfer etmeliyiz.
Bunların dışında Jaja'yı 4.5 milyon euro'ya bırakıp Adrian'a 5.5 milyon euro vermek rezaletin daniskası.
Olaya şimdilik hucum olarak bakamıyorum. Çünkü bir takımın hucumu defanstan başlar, önce defanstaki sorunları halledip hucuma yönelmeliyiz. Henrique bir an önce hazır hale gelmeli.
Pawel'i 5 yıl izleyip alındıktan sonra kötü çıkması ayrı bir komedi.
Geçen yılki kadroya bakıp çıldırmamak elde değil!
Son olarak Barcelona'nın taktiği de çok farklı değil. Biraz pas yapıp, arkaya adam kaçırmak..
Geçen yıl topu oyuna sokma işini Egemen yapıyordu, şimdi bu işi yapacak olan eleman yok. Bir an önce sol ayaklı bir stoper transfer etmeliyiz.
Bunların dışında Jaja'yı 4.5 milyon euro'ya bırakıp Adrian'a 5.5 milyon euro vermek rezaletin daniskası.
Olaya şimdilik hucum olarak bakamıyorum. Çünkü bir takımın hucumu defanstan başlar, önce defanstaki sorunları halledip hucuma yönelmeliyiz. Henrique bir an önce hazır hale gelmeli.
Pawel'i 5 yıl izleyip alındıktan sonra kötü çıkması ayrı bir komedi.
Geçen yılki kadroya bakıp çıldırmamak elde değil!
Son olarak Barcelona'nın taktiği de çok farklı değil. Biraz pas yapıp, arkaya adam kaçırmak..

Yorum