Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence problem bu kadar basit değil. Top tekniği sıfır olan, topu oyuna sokma ve oyun kurma yeteneği sıfırın altında olan stoperlerimiz var. Yetmemiş gibi bek oyuncularımızında ofansif olarak çok kötü. Bir tane düzgün orta açtıklarına şahit olamadık. Şahsen ben Serkan ileri çıktığında rahatsız oluyorum çünkü biliyorum pozisyonun içine edeceğini.

Geçen yıl topu oyuna sokma işini Egemen yapıyordu, şimdi bu işi yapacak olan eleman yok. Bir an önce sol ayaklı bir stoper transfer etmeliyiz.

Bunların dışında Jaja'yı 4.5 milyon euro'ya bırakıp Adrian'a 5.5 milyon euro vermek rezaletin daniskası.

Olaya şimdilik hucum olarak bakamıyorum. Çünkü bir takımın hucumu defanstan başlar, önce defanstaki sorunları halledip hucuma yönelmeliyiz. Henrique bir an önce hazır hale gelmeli.
    Pawel'i 5 yıl izleyip alındıktan sonra kötü çıkması ayrı bir komedi.

Geçen yılki kadroya bakıp çıldırmamak elde değil!

Son olarak Barcelona'nın taktiği de çok farklı değil. Biraz pas yapıp, arkaya adam kaçırmak..
    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 23:07.

Yorum

• çok merak ediyorum alanzinho nun yaptığı işi eren yapamaz mı? yazık deil mi bu çocuklara ( sercan-eren- aykut ) .bide muhammed e bize gelmedi diye kızan arkadaşlara gelse ne olcaktı ?

Yorum

• Takimin hali icler acisiydi,mac boyunca tel tel döküldük.

Kimse 2-0dan maci cevirdik demesin,kirmizi kart görmesi gereken burak cevirdi maci.

Kesinlikle 1 puan bile hakkimiz degildi,burak atilmaliydi.

Penaltimiz ise penalti degildi,böyle bir penalti aleyhimize verilse ne yapardik?
        En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 23:03.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bana göre iyi bir oyuncu kazanıyoruz. Bu da ferhat bana göre takımdaki en iyi oyuncuydu burak dışında. Ferhat hemen hemen hiç top kaybetmedi gayet iyi oynadı.

Yorum

• Marek Cech nerede arkadaşlar, denize mi düştü? Bilen cevap versin. Solbek Ferhat oynayacaksa sağbek de malzemeci oynasın. Ben de en az adrian kadar koşarım.
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yediğimiz ilk gol komedi bir tane futbolcu 70 m top sürüp kaleciyle karşı karşıya kalıp onuda çalımlayıp gol atıyor hayatımda böyle gol görmedim ben. Orta saha ve defans oyuncuları kendilerini çok sorgulamalı. Özellikle iki golde de hatası oldugunu düşündüğüm colman...
              el insaf be ya.
              takımın orta sahada tek mucadele eden adamı
              ne yapmasını bekliyordun adamın. çatlamasını mı?
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Volkan tam maça ısındı anlamsız bi şekilde oyundan çıktı
                Adrian dururken Volkan'in cikmasini anlayamadim cidden... Iki uc tane iyi pozisyon hazirlamisti en azindan...

Yorum

• Sahada Şenol Güneş katliamı vardı..Ve de ruhsuz futbolcuları..
                  İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• He bu arada yine diyorum bu takımın kaybı ne Selçuk ne Egemen ne Engin'dir kesinlikle ve kesinlikle Jaja'dır.Şu an takımda Jaja olsaydı sene başından bu yana 7 maçta 4 gol 4 asisti filan banko vardı en kötü haliyle.Adrian,Jaja'nın 4'te 1'i koşmuyor net koşmuyor canlı da izledim 3 maç canlı izleyince hele bildiğin sırıtıyor koşmaması..Ben Adrian'ın tek özelliği olduğuna inanmıyorum Jaja'dan üstün.Jaja'nın bölgesinden inanılmaz bir yaratıcı oyuncu eksikliği hissediyoruz.

Yorum

• tolga artık kapak tadı vermeye başladı, bizi çıldırtçak pozisyonlar yakındır. Onuru bir an önce kaleye monte etmeliyiz.
                      glowacki geriden pas yapmayı mustafa yumlu kadar bile beceremiyor.
                      ferhat bu maçta çok sırıtmadı. böyle devam ederse solda yabancı oyuncu oynatmak zorunda kalmayabiliriz.
                      alanzinho bu takımın son son 15 dakikalık oyuncusudur bunu dünya alem gördü şenol hocam niye hala ısrar ediyor anlayamıyorum.
                      sapara zokora yerine değil colman yerine oynasaydı daha efektif bir ortasahamız olabilirdi.
                      volkan şen futbol olarak benim gözümde bir engindir. bi gün gelir inanılmaz bir futbol oynar bigün gelir bizi çıldırtır.

genel olarak takımı futbol adına değil ama ayakta kalma ve mücadele adına alkışlıyorum. bu kadar yoğun maç trafiğine rağmen bu maçtaki diri görüntü takdir toplamalı. antalya bile bizden daha erken koptu oyundan.

ve en önemli sözlerim mehmet özdilek için. Futbolunu teknik oynayan bir adamın, takımında bu kadar teknikten uzak futbol oynatması türk futbolu adına bir faciadır. bu tarz futbol anlayışıyla hiçbiyere varamayız, ilerleyemeyiz. Antalya, sivas vb. türk futbolu için ızdıraptır!
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Colman'ı severim ama kötüydü be arkadaşlar yapmayın
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Her şeyi geçtim, ben böyle berbat bir hakem görmedim.

Ne penaltımız penaltı ne verdiği diğer kararlar karar. Adam ince ince içine etti oyunun. Kırmızı konusunda hak veriyorum adam gözlerine sokmuş düdüğü, ben olsam verir miyim vermem ama ikisinin de gözüne gözüne sokmuş düdüğü. Adama o hakkı vermeyeceksin işte.

Yorum

• Alan+3 milyon versek Alper'i verirler mi? Zokora kupaya gidince yerine biri lazım...

Yorum

• Biri Şenol hocaya

"Maçların 1. yarıda başladığını,1. yarıda da hırslı oynanabileceğini, 2. yarı iyi oyunun yetmeyeceğini" anlatsın.

Yorum

• tek avuntumuz play off , fener bjkyı yenerse alır başını gider, bayramdan sora düşerse o zaman bizde ortak oluruz maç trafiğide azalırsa işler biraz yoluna girer...

takım 2. golden sora bariz yoruldu asıl gücüme giden tüm maçlar ilk 11 oynayan colman 88de kaleciye pres yapıyordu ama adrian ve volkan ve sapara neden bu kadar cılız ayakta duramıyo anlamak zor...
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X