Bizim her maçta bı o cocuğu futbolcu olmak zorundami Ali Turan iyi bı dayak istiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Futbol orta sahada oynanır. Orta sahada top tutamazsan ne golatabilirsin, ne derakibin ataklarına karşılık verebilirsin. Şu anki durumda gol atabiliriz, ama devre arasına kadar gol olmazsa ikinci yarı fark gelebilir diye düşünüyorum.İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 gerideyiz, hücum oyuncusu cikarip orta saha oyuncusunu oyuna almak ne ise yarar?
Yorum
-
Alan'nin ilk 11 basladigi maclari ya zorla kazandik yada puan kaybettik. Bu adam CSKA macinda da oynarsa yine fark yeriz. Orta saha resmen bir kisi eksik. Yaptigi top kayiplari yenilir yutulur cinsten degil.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
yönetimde hiç suç yok ne demek, illaki vardır.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezona 3 tane vasat Stoper ile baslayan, sürekli sakat olan Vittek'i transfer eden Yönetimde hic suc yok ama. Geciniz.
yapılan yapılmayan transferler için yönetimi ayrıca eleştirirsiniz.
ancak şu maç için konuşuyorum.
sağ taraftan gol yenince sağ beki, sol taraftan gol yiyince sol beki suçlayan insanlar yenen goller yüzünden yapılmayan stoper transferini gündeme getirmesini komik buluyorum. yahu adamlar iki pasta defansla karşı karşıya kalıyorlar. bu orta sahayla maça çıkmanın izahatimi var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum