Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim her maçta bı o cocuğu futbolcu olmak zorundami Ali Turan iyi bı dayak istiyor
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tita oynasa bes yiyecektik herhalde..
      Tövbe ya..

Yorum

• Bu Mactan bisey olmaz maalesef bu arada Melo Olcanin Ayagini kiracakti trabznolu Hakem Faul bile vermedi
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2-0 gerideyiz, hücum oyuncusu cikarip orta saha oyuncusunu oyuna almak ne ise yarar?
          Futbol orta sahada oynanır. Orta sahada top tutamazsan ne golatabilirsin, ne derakibin ataklarına karşılık verebilirsin. Şu anki durumda gol atabiliriz, ama devre arasına kadar gol olmazsa ikinci yarı fark gelebilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Alan'nin ilk 11 basladigi maclari ya zorla kazandik yada puan kaybettik. Bu adam CSKA macinda da oynarsa yine fark yeriz. Orta saha resmen bir kisi eksik. Yaptigi top kayiplari yenilir yutulur cinsten degil.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• hakem de her türlü yardımı yapıyor antalyaspora...

Yorum

• Fantazi futbol
                orta sahada basan Adam yerine
                Alan-Adrian-sapara
                eh Boyle olur iste
                maci cevirsek cevirmesek farketmez
                bu hata affedilmez

Yorum

• Bu adrian bu takimda oldukca biz daha cok ah vah ederiz..

Hicbir varlik gosteremiyor.. Ustune topun pesinden kosmada yok..

Jaja umursamaz diye yolladik bu ondan beter cikti..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Jaja nin yerine Adrian!!! Ya bidaha düşünelim lutfen yüzyılın transfer hamlesini yapmıştır yönetim! Ya Jaja elinde içki şişesi bu maca çıksa sahanın eniyisi olurdu buna eminim.

Yorum

• Olur böyle maçlar bazen...sıkmamak gerek canımızı,hayırlısı bakalım
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Yönetimden ve Sadri Senerden Mactan sonra Müthis Kadro kurduk demesini bekliyorum
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yolladın jaja gibi adamı ne kadar amele varsa topladınız disiplinliymiş cart curtmuş takım oyunuymuş şunlara bak ya
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezona 3 tane vasat Stoper ile baslayan, sürekli sakat olan Vittek'i transfer eden Yönetimde hic suc yok ama. Geciniz.
                            yönetimde hiç suç yok ne demek, illaki vardır.
                            yapılan yapılmayan transferler için yönetimi ayrıca eleştirirsiniz.
                            ancak şu maç için konuşuyorum.
                            sağ taraftan gol yenince sağ beki, sol taraftan gol yiyince sol beki suçlayan insanlar yenen goller yüzünden yapılmayan stoper transferini gündeme getirmesini komik buluyorum. yahu adamlar iki pasta defansla karşı karşıya kalıyorlar. bu orta sahayla maça çıkmanın izahatimi var.

Yorum

• servet girdigi gibi cikti.

Kirmizi kart

Yorum

• Colman skorun tek sebebi bana göre 2 hatası 2 gol yedirdi takıma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X