Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elinde gümüş olsa altın dilersin...........altın olsa pırlanta.....pırlanta bulsan,gelsin krallık....krallık bulsan toprak istersin... halkı bulan ilahlığını göstersin.....(firavun kanunu)
    ne ele kul ol...ne ağlayan dul
    Allah allah deyip....benim gibi taraftar bul.........
    ...............................................................................maç özeti.........hırs,hırs,hırs.............Türkiye sadece benden tırs

Yorum

• İlk yari 30-33 puan arasi iyidir..

Alirsak yeterli

Yonetime birsy demk istiyrum serefsz serefsz yorumlar yapip yok 2 takim kafaya oynr yok cok kaliteli takimiz gibi bos bos konusmasnlr. Bktk artk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok zor maç. Kadroda biraz rotasyon şart. En azından puan kaybedersek bahanemiz olur..

Aykut, Eren ve Sercan'ın oynamasını isterim..
        Maç öncesi tahminimdi.. Onlar oynasa Antalya bize 5 tane mi atardı ? Böyle bir oyunu kabul etmiyorum ben arkadaş ! 2 haftadır sahada yürüyor futbolcularımız, 2 haftadır beraberliğe amenna diyoruz ! Trabzonspor kendisi gibi oynamıyor o kadar ! Deniz Barış bize GOL ATTI !

Bu arada Gökçe Abi tahminin için tebrik ederim.. Atacağımızı tutturdun da keşke yemeseydik o kadar..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Taraftarlarin önce susup sonra sehitler slogani atmasi yanlisti.

Takimi etkiledi,maca konstantre olmalarini engelledi.

Avni akerde taraftar degil sadece seyircimiz olduguna bir kez daha sahit olduk.

Nerde ne zaman ve nasil bagirmalari gerektigini bilmiyorlar.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ligtv'nin sitesine koyduğu videoda penaltılık bir durum yok ama 2 açıdan göstermiş ve tam gözükmüyor maç içinde farklı açılardan verilmiştir penaltı mıydı pozisyon ?

Yorum

• Serkan gibi birinden vazgeçemeyip 90 dakika sahada tutan bir Şenol Güneş değil mi bu takımı kuran, sene başında ben mi vardım takımın başında, bu ruhsuz futbolun, Antalyaspor gibi bir takımdan dahi 3 dakika boyunca topu alamayışımızın en büyük sorumlusu Şenol Güneştir, sebebi ise yaptırdığı ve yaptırmadığı transferlerdir. Onunla Sadri Şener arasında ne tür bi çekişme veya uyum var onu bilemem ama Şenol Güneş nasılki geçen sene takımı yapan adamdı, bu sene de yıkan adam olma yolunda ilerliyo...

Yorum

• İlk yarıdaki oyunun cezasını çok ağır vereceğim diyor Şenol Hoca.

Yorum

• Takım otobüsünü ateşe verelim, başta Şenol hoca dahil hepsi yansın ne dersiniz ?
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Transferdosyasina da yazdim

Bu sezonun su ana kadar performans tablosu.Genis kadromuza bir bakin (Bugün ki mac yok)

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ben adrianın yetenekli olduğunu düşünüyorum.

Fakat bu oyuncuda bir kere 90 dakikayı çıkarabilecek fizik yok şu anda. Dİğer ve en dezavantajı ise golcü özelliği yok. Gol üretmesi gereken bir yerde oynuyor ama gol atamıyor. Hem de baya müsait pozisyonlar da yakalamıştı. En kısa sürede gerekli katkıyı sağlamalı takıma. Bugün adrianın yerinde jaja olsaydı heralde 3 tane filan gol atardı.

Yorum

• Senol hoca cok kizmis, kadro disilara hazirlikli olun..cezasi agir olacak dedi...
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• bu Adriani bosyere almislar harbiden

Yorum

• volkanın takıntısı var...çizgiye inmeden orta yapmıyor
                            adrian enteresan bi adam ama bence faydasız..
                            alanzinho kaptırdığı her top bize karşı tehlike oluyor zaten yıllardır

bi de kendi evinde tek forvet nedir ya? yazık değil mi burağa
                            rakip bizim evimizde şeyini sallaya sallaya ortasahaya kadar geliyor pres falan olmadığı için..
                            rezalet
                            特拉布宗冠軍

Yorum

• Bir kac oyuncu atilir kadrodan.. Senol Hoca cok sinirliydi.
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta bana göre iki golde de hatası var. 2. gol kesin hatalı zaten. İlk golde de rakibe eşlik ediyor başka da bişey yapmadı. Bana göre bu maçta colman kötü oynadı, yeterince mücadele etmedi.
                                ilk golde de 2. golde de adamı takip edip basmaya calısan tek oydu.
                                ilk golde mudahelesini de yaptı ama giray ve glo seyretti.
                                adam orta saha da tekti colman girene kadar
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X