İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
alanzinho ve serkan
takımın performansını olumsuz etkiliyor, gerek top kayıpları gerek hantal oluşları@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Emirhan gordun mu Sedat Agcay'i, bir komutan gibi yonetti takimini...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne ya yine herkes sevgilisinlen kavga edince eski sevgilierini anar gibi başlamış jajaya selçuğa egemene felan
Yorum
-
orda colmanın yanındaki kişi zokora olmayınca orayı kullanacak kişi yani saparayı ben o pozisyonda karede bile göremedim...İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz kendi yarı sahasından aldı topu Giraydan önce Orta sahada basmamız lazımdı yani yine Colman yine ColmanAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Hocam ben son birkaç maçtır zokorayı iyi bulmadım. Ama bunun yolu bu mudur? Bizim takımın hangi kadroyla maça çıkacağını maç saati öğreniyoruz. Şenol hoca üst üste iki kere aynı kadro ile maça çıkmamıştır. Böyle takım kurulur mu?İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora dinlendirilsin diyenler şimdi neden oynatılmadı diyor ilginç...
Her ne kadar kötü olursa olsun alternatifsiz mevki de zokora ilk 11 başlamalıydı bir kere. Sapara o mevkinin oyuncusu olmadığı belli. Benim bildiğim sapara ofansif bir oyuncu zaten. Geriden top bile alamadı. Ben diğer kadroyu iyi buldum ama eldeki kadronun da bu şekilde iyi kullanılmadığı yönünde düşüncem var.
Yorum
-
başarılı bir sistemi niye eleştiriyorsunuz, tek sistemizide yok etmek yerine bekleyin burak zaten bizim uzaylılar mı kaçırcak anlamıyorumki, daha henrique de gelecek
bi sakin olunYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
ya bu takıma karşı gol yiyor ya takımlar aklım almıyor ya oynamak yok topa basmak yok ileri top taşıyım yok dakika 80i geçmişş takım daha yana geri oynuyo böyle bişey yok ya çıldıracam ya kafaları neyin yiyeceem
bu iş böyle gitmeyecek valla maç falan kazanamyız söylenecek söz yok sadece küfür ediyorum gelişi güzel
Yorum
-
İçeride maça başlayışımıza ne denir bilmiyorum. Bildiğin cenaze havası.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum