Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deniz kendi yarı sahasından aldı topu Giraydan önce Orta sahada basmamız lazımdı yani yine Colman yine Colman
    Adam kaleye girene kadar topa tek dokunan kişi Colman idi. Stoper dediğin uyanık olur, kaya gibi durur, üzerine gelen rakibe yol açmaz.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Sürekli cikardigi Oyuncuyu neden yinede ISRARLA ilk 11'de oynatiyor?
      Demekki Kadro derinligi ve Kalitesi HIKAYE.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• alanzinho ve serkan

takımın performansını olumsuz etkiliyor, gerek top kayıpları gerek hantal oluşları
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bence ne giray ne glowacki bu takımın stoperi değildir.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ne ya yine herkes sevgilisinlen kavga edince eski sevgilierini anar gibi başlamış jajaya selçuğa egemene felan
            Emirhan gordun mu Sedat Agcay'i, bir komutan gibi yonetti takimini...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Deniz kendi yarı sahasından aldı topu Giraydan önce Orta sahada basmamız lazımdı yani yine Colman yine Colman
              orda colmanın yanındaki kişi zokora olmayınca orayı kullanacak kişi yani saparayı ben o pozisyonda karede bile göremedim...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokora dinlendirilsin diyenler şimdi neden oynatılmadı diyor ilginç...
                Hocam ben son birkaç maçtır zokorayı iyi bulmadım. Ama bunun yolu bu mudur? Bizim takımın hangi kadroyla maça çıkacağını maç saati öğreniyoruz. Şenol hoca üst üste iki kere aynı kadro ile maça çıkmamıştır. Böyle takım kurulur mu?

Her ne kadar kötü olursa olsun alternatifsiz mevki de zokora ilk 11 başlamalıydı bir kere. Sapara o mevkinin oyuncusu olmadığı belli. Benim bildiğim sapara ofansif bir oyuncu zaten. Geriden top bile alamadı. Ben diğer kadroyu iyi buldum ama eldeki kadronun da bu şekilde iyi kullanılmadığı yönünde düşüncem var.

Yorum

• tolgayada iki cift laf etmek gerekiyor, su real madrid haberleri ciktigindan beri kurtardigi birtek top yok. Süper oynadigi maclarda tebrik etmesini biliyoruz ama artistlik yaparsa da elestirmek gerek.
                  Gecen hafta müthis zamanlama hatasi yapip golü yedik, bugün de hicbirtane top cikaramadi

Yorum

• zokora yı oynatmıyorsa hoca neden aykutu oynatmadı yerine
                    colman resmen tek basına mucadale etti orta sahada
                    ondan sonra da colmana sallayanlar cıkar
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• maçı 30.dakikadan sonra tekrar izleyin
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• başarılı bir sistemi niye eleştiriyorsunuz, tek sistemizide yok etmek yerine bekleyin burak zaten bizim uzaylılar mı kaçırcak anlamıyorumki, daha henrique de gelecek
                        bi sakin olun
                        ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                        verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                        Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• ya bu takıma karşı gol yiyor ya takımlar aklım almıyor ya oynamak yok topa basmak yok ileri top taşıyım yok dakika 80i geçmişş takım daha yana geri oynuyo böyle bişey yok ya çıldıracam ya kafaları neyin yiyeceem bu iş böyle gitmeyecek valla maç falan kazanamyız söylenecek söz yok sadece küfür ediyorum gelişi güzel

Yorum

• sadri Şener '' Çok geniş bir kadromuz var '''

Evet geniş kadro...

Zokora ve yedek takım yoklarda
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bizim takıma üç tane at gibi zaanci(bakın zenci demiyorum) alacaksın, serkan alanzinho gibi fizik gücü çok altta olan adamları yollayacaksın, sistemi 4-4-1-1 veya 4-5-1 e çevireceksin, bak ozaman antalyayıda alayınıda mahfetmiyomuyuz..
                              Trabzonspor

Yorum

• İçeride maça başlayışımıza ne denir bilmiyorum. Bildiğin cenaze havası.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X