İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
pardon takımı ben mi kurdum, baştan sona kabahatli, fena çuvalladı bu maçta. futbolcuların kötü olması hocanın kötü olması gerçeğini değiştirmez. bu maç ona hiç yakışmadı.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
-
yerlerde bile sürünse kötü bir zokorayi herzaman tercih ederim.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora dinlendirilsin diyenler şimdi neden oynatılmadı diyor ilginç...
Orta sahanin yükünü cekiyor, yeri geliyor taktik fauller yapip oyunu sogutuyor.
Oynamayinca da neler oluyor gördük. Alanzinhoyu bu haliyle kadroya bile almam.
adriani da yedek oynatirim, yerine kim oynarsa oynasil fark etmez, bundan kötü oynamaz
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'e , Yönetimin yaptığı her transfere okey dediği için kızıyorum. Sahaya çıkardığı 11 için değil. Mutlaka dinlendirmesi gereken zaman gelmişti artık Zoko yu falan.
Yönetime Jaja gibi adam gönderilip yerine Adrianı aldıkları için çok ama çok kızıyorumü, yahu madem Jaja'yı sattın orta sahaya bir tane kuvvetli adam al, Adrian kim ya, Topu 3 saniye ayağında tutsa 4.saniye rakip kesin allır. Fizik olarak 0.
Oyunculardada gram ruh yok. Gs 4-2 yenildi ama bizim topçulardan çok daha fazla mücadele etti.
Zoko dinlensin zaten ya adam kac mactir öldü ama onun yerine Sapara oynar mi Halil'in yerine Alan oynar mi ya? Akil var mantik var. Sorun burada.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ben Adrian'ın bir yeteneği olduğuna inanıyorum.Nasıl Jaja'ya Teofilo'ya inanıyorsam.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian futbol topunu gerçek manada bile saklayamaz, 5 milyon euro verdiğin adamın bir yeteneği olur be. Şahsi tavrım yok kimseye, bu adamı alanlara ve körü körüne bağlanıp birşey bekleyenlere tepkim !
Teofilo ilk geldiğinde ofsaytın ne olduğunu bilmiyor dediler,takıma uyum sağlıyamıyor dedik,bu koşamaz dediler,bir kampa girsin dedik,ama şunu söyleyeyim biz Teo'yu anlayanlar azınlıktaydık...
Ne oldu peki? Teo kampını gördü, ve gerçek bir santrofor olduğunu gösterdi,onun gibi bitirici vuruşa sahip kaç oyuncu geldi? Ne oldu peki? Teoya laf giydirenler,ofsayt bilmiyor diyenler Teo avatarı yaptı profillerinde,gittiğinde ise hata Teonun dedik,bu sefer de herkes Teoya sahip çıktı hatalı olmasına rağmen...
Jaja geldi,bu adam iyidir bekleyin dedik,Liverpool maçından sonra demedikleri kalmadı,ısınana kadar takıma neler söylenmedi,ne oldu sonra? Jaja disiplinsizlik yaptığında,Trabzonspor sistem takımı olmalıdır,disiplinsiz oyuncunun sistem takımında işi yok dedik,bu sefer de herkes Jajaya sahip çıktı...
Demek istediğim şey,''bak renktaş ben her zaman doğru biliyorum'' demek değil,asla öyle bir kibrim olamaz.Ama oyuncuya hemen bu karar verilemez..Takım daha takım olamamış ki oyuncu kalitesini nasıl göstersin?Gerçekten sabretmek gerekir.
Ben belki Adrian hakkında yanlış gözlem yapıyorum,bunun farkına şimdi varamam,ama farkına varıp kesin olarak emin olduğum birşey var ki; Adriana bugün ne deniyorsa dün Jajaya dendi,evvelsi gün Teofiloya...
BMNde de tarih sürekli tekerrür ediyor yani.Demek istediğim bu.Entropi İyidir.
Yorum
-
2-0 geriden 2-2'ye ulaşmak takdir edilmeli.Ama eleştirilecek de çok şey var sanki.Giray ve Glowacki iyi değiller.Ferhat iyi değil.Serkan iyi değil.Ortasaha çok top kaybediyor.Pres yapamıyor.Adrian kaleye iyi yaklaşıyor ama bir türlü etkili ortalar yapamıyor.Volkan Şen'e neden o kadar para verdik anlamak zor.Oyuncularımız isteksiz.Mücadele etme arzusu az.Şenol hoca (senelerce hocamız olarak kalır umarım.) isteksiz görünüyor.O sakin,olgun ve akil tavırları daha sinirli ve inatçı bir hale dönüşmüş gibi.Yöneticilerden bazıları gereksiz polemik yaratıyorlar.Akıllı ve mantıklı konuşmuyorlar.Sanki klübümüz topyekün bir sıkıntı içinde.Biz taraftarlar dahil herkes bir silkinmeli.Yoksa geriye gidiyoruz gibi...Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!
Yorum
-
şenol güneş anlamak mümkün değil
takımı sürekli 9 kişi oynatıyor
alanzinho ve serkan ilk 11 oynayacak durumda değil.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
şenol hocaya bu oyunculara sabrından dolayı altın plaket ve yılın sabır adamı ödülü verilmesini teklif ediyorum, ben olsam sahaya girer alana tekme tokat, volkana sille tokat...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
bırak kalmak isteyen kalırdı paraya ve istanbula satan futbolculculardan mı bahsediyorsun adamlar 2.000.000 imza atmadılar siz ne diyorsunuz.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yanal tarafından kurulan sağlam iskelette başarı yakalayan şenol güneş yazın yönetimin yanlışlarına ses çıkarmayarak onlara uyarak belkide tarihin en iyi iskeletlerinden birinin yok olmasına izin verdi. kendisi bir kadro kurdu. zokora ve burak olmasa kurduğu kadro geçen sene ki gs den fazla iş yapamaz. bu bir gerçek. ya bi kere jaja gibi adamın gönderilmesine kabul eden bir hoca hakkında, adrianı o paraya illa aldıran bi hoca hakkında ne diyebilirim ki. şampişyonlar liginden oynayacaksın giray glo ve mustafa dan oluşan stoperlerle sezona başlamayı kabul edeceksin. hocam baştan vermişsiniz siz bu sezonu.
transferler için denecek tek söz zokora celuska ve ceh diğerleri kaldır at adrian ? hala
Yorum
-
CSKA maçını kesin kazanacağımızı düşünerek, Ligdekı butun kazanımlarımızı yemeye devam
Aynı şeyi geçen sezon Türkiye kupasında yaptık
Beşiktaşa komple yedek çıktık ,, Fener karşı madara olduk
Şimdi de habire yedeklerle oynaya devam et şenol Hoca..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum