Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anasını sattığımın defans hattıda lütfen artık değişmesin yeter. her maç en az 2 gol yememizin nedeni bu!

celustka-giray-glo-cech

önce bu hat yazılsın kalanlar sonradan seçilsin.

tayfun, ferhat, glowacki, sezer, barış, barış, piotr, pawel, sapara, vittek bu tarz adamlar bizim takımızda diye utanıyorum. aralarında hiçbir takımın bonservis parası bile vermeyecek olduğu isimler var. devre arasını beklemeden fesh işlemleri başlasın. bunlardan herhangi biri devre arasından sonra bu takımda kalsın. bu takımdan hiçbirşey olmaz.

2 stoper, 1 solbek, 1 ortasaha, 1 kanat, 1 santrafor transferleri yapılmalı devre arasında

Yorum

• rahatsız bu takım !
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçın en kötüsü Hakemin Perfonmansı, Alanzinho nun bie önüne geçti bu haliyle
        bizim takımda herkesiz aksine Adrian değil ben Colman diyorum
        kötü bile denmez oyununa yerlerde resmen
        renktaş yapmayın ayakta kalan tek oyuncu oydu...
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• arkadaşlar penaltı pozisyonu nasıl oldu elle mi kestiler kimi düşürdüler anlatırmısnız....
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• süper harika muhteşem Şenol hocayı anında yerin dibine sokmuşsunuz? nasıl oldu bu? Geçen seneki aynı Şenol Hoca değil mi? Uyanalım artık bu takım başka takım geçen seneyle alakası yok ve yapacakları belli. Dua edelim de ilk 4 e girelim ara transferde de bir iki takviye ile belki bir şeyler olur.

Ayrıca şunu unutmayalım iki kulvarda yarışmak kolay iş değil..
            Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pardon hoca ne yapacaktı bu gole?.."Arkadaşlar rakip stoper kendi kale önünden yürüyerek gelip topla bizim kaleye girebilir, aman dikkat" mı diyecekti, ne gibi bir önlem alacaktı?.. Bu golü sahadakilere izletip bir aylık maaşlarını keseceksin, Giray'ın 5 aylık maaşını keseceksin, beyfendi kendisi son adam rakibin önünden çekildiği yetmiyormuş gibi diğerlerine de girmeyin diye işaret ediyor, sanki arkasında takımın kalesi değil de babasının fındık harmanı var...
              Deniz kendi yarı sahasından aldı topu Giraydan önce Orta sahada basmamız lazımdı yani yine Colman yine Colman

Yorum

• Zokora nın yediği sarı kartı sorgulamalıyız...

Ligde 1 maçta kaç defa bir böyle pozisyon olur? Bir oyuncu hakem düdüğünü beklemeden topa vurduğunda sarı kart gördüğünü ben ilk defa görüyorum. Hele ki bu oyuncu sarı kartı olan bir oyuncu.. Kesinlikle kasıtlı verilen bir karar..

Aynı kartı emre belezoğluna verebilir miydi acaba??

Yorum

• Bu takımda

BURAK ve ZOKORA haricinde Kım oynanarsa oynasın benım için bir diğerinden artısı yoktur
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şenol Güneş'e , Yönetimin yaptığı her transfere okey dediği için kızıyorum. Sahaya çıkardığı 11 için değil. Mutlaka dinlendirmesi gereken zaman gelmişti artık Zoko yu falan.
                    Yönetime Jaja gibi adam gönderilip yerine Adrianı aldıkları için çok ama çok kızıyorumü, yahu madem Jaja'yı sattın orta sahaya bir tane kuvvetli adam al, Adrian kim ya, Topu 3 saniye ayağında tutsa 4.saniye rakip kesin allır. Fizik olarak 0.
                    Oyunculardada gram ruh yok. Gs 4-2 yenildi ama bizim topçulardan çok daha fazla mücadele etti.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• colman-sapara-alanzinho-volkan-adrian 5 lisinin aynı andan sahaya çıkması savunulacak birşey değil bana kalırsa.
                      denizin attığı golün izahı yok. slolom yaptı herif.

çok yanlış bir orta sahayla çıktık. zokorayla başlamadı diye hocaya sallamak doğru değil, dinlendirmek istemiştir ancak onun yerine doğru tercihi sahaya sürdüğünü düşünmüyorum.

stoper transferinin yapılmamasından daha çok geçen sene colman-selçuk un alternatifsziliğinden yakınırken aynı tablonun bu sezon da colman-zokora alternatifsizliğiyle yaşanması tartışılmalıydı.
                      En son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 22:43.

Yorum

• inanamıyorum bu kadar rezil bir takım bir daha trabzonspor göremez hatta trübindeki taraftarlar bile çok rezil 2-0 olana kadar kimse maçal ilgilenmedi. sanki memeleketi o çok bilmişler kurtaracak

Yorum

• bu ''geniş'' kadro maç temposunu kaldıramıyor
                          şenol hoca oynatmadıklarını ligde oynatmaya başlamalı artık
                          bu adamlar sahadakilerden daha kötü olamaz

Yorum

• Tek taktiğin Burak'a top atmak olmasını eleştirebilirsin belki ama "ilk 5'e girer mi?' sorusu ağır kaçmış bence, hem de başlığa yazmışsın o soruyu..

Ayrıca Henrique düzeldiğinde oyun taktiğimizde epeyce değişiklikler olacağını düşünüyorum...
                            Derin Trabzonspor
                            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bu akşamın özlü sözü adriyana 5 miliyon verilirmi...

Cska maçında ayakta kalan ve birşeyler yapan tek oyuncuydu..

Kesinlikle kalitesiz bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum daha çok yorgun gibiydi..

Antep maçında zokora yok ama bu maçtan daha kolay geçeceğini düşünüyorum sakin olup top tutmayı başarabilirsek kazanırız...

Uzun zamandır avni akerde hangi maçı rahat kazandıkki şimdi şaşırıp küplere biniyorsunuz enteresansınız...
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Takımda her biri lider özellikli Egemen'i Selçuk'u Jaja'yı Engin'i sudan sebeplerle elden kaçıracaksın elinde kala kala bir Burak kalacak transfere Zokora ve Celutska haricinde dişe dokunur bir oyuncu transfer etmeyeceksin koskoca sezona Giray Glowacki'yle başlayacaksın. Sonra her gördüğün kameraya şaka yapacaksın. Sadri Başkan artık senden de şakalarından da sıkıldım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X