Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben de içinizden geçenleri söyledim karsilasmayi izlerken, hele bir ara Holosko'dan sanirim bir top aldi bir top aldiiii kayarak müdahaleyle kalecisine pas verdi mest oldum meesssttt
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Burak

Halil - Adrian - Volkan

Zokora-Aykut

Ferhat-Glowacki-Giray-Celutska

Tolga
      En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 22:20.
      7

Yorum

• aykut - zoka çift ön libero gibi düşünülsede zoko defanstan rahatlıkla topu çıkarabilecek kapasitede.
        Colman önlerinde denesek , Adrian sola varyasyon olabilir maç için Colman-Adrian.

Aykut'un önünü açmalıyız bence bir dipnot daha cehh oynamayacaksa Ferhat derim diri geldi bana.
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• çağdaş ı beyenmeyen arkadaşlar umarım bu akşamki beşiktaş maçını izlemişlerdir.

çağdaş=şampiyonlar ligi tecrübeli basel görmüş.topu oyuna iyi sokan.ve trabzonspor tecrübeli.

glowacki=ağır topp top oyuna sokamaz risk almayı sevmezzz basit bir oyuncu....

FARK ORTADA
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• ..

İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henrique ne alemde bu maçta ?

iki hafta daha yok
            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• eren ne alemde bilen varmı..
              İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• paweli kadroya yazanlara anlam veremedim.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Tayfun coranın süpriz gollerini özledim.Yedekten de olsa oynasa bu maç...

Yorum

• Mac Lig TV 2'de......
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Çağdaş'ı Şenol Güneş istemedi. Bunu Çağdaş kendisi söylemişti. Trabzonsporla görüştüm ama Şenol Hoca sıcak bakmıyor diye..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çağdaş'ı Şenol Güneş istemedi. Bunu Çağdaş kendisi söylemişti. Trabzonsporla görüştüm ama Şenol Hoca sıcak bakmıyor diye..
                        glowacki'ye çok sicak bakiyor herhalde, Senol hoca bazen garip garip isler yapiyor yahu al Cagdas'i otursun kenarda fena mi, çarsamba yedek savunmacimiz Tayfun Cora
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu Antalyaspor bize genelde ters gelir.
                          Umarim her sey yolunda gider.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• kadroda artik revizyon zamani. 3 ve 4 futbolcuyu takima monte etmeliyiz ve bu sayiyi ilerleyen maclarda artirmaliyiz.

Yorum

• Bu maçta Onur oynamalı artık. Aykut ve Sapara Alan ve Serkan ın yerine oyuna girmeliler.
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Lig tv denen istanbul soytarıları TRABZONSPOR' un büyüklüğünü ne zaman anlayıp maçlaımızı Lig tv1 e alacak çok merak ediyorum
                                KIYAM ET...
                                KALK, DOĞRUL, KIYAM ET,
                                ALMADAN ŞEHİTLERİMİZİN ÖCÜNÜ
                                KOPMASIN KIYAMET...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X