Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan kart görüp ya da sakatlanıp oynaamadığı müddetçe ( çünkü bu sebepler dışında Şenol Hoca onu asla oynatmamayı düşünmez...) 1 kişi eksik oynamaya devam edeceğiz....

10 kişiylede Antalyayı çok zor yeneriz...

kimse kusura bakmasın ama gerçek bu.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• mersine imrendim akşam. m.keçeli ve nduka kenarlardan kaç tane orta yaptığını ben sayamadım. en son ne zaman kanatlardan orta yaptık hatırlamıyorum bile.

adamlar çok güzel açtılar topu kanada. hoca boşa istememiş ozanı. belli.
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mersine imrendim akşam. m.keçeli ve nduka kenarlardan kaç tane orta yaptığını ben sayamadım. en son ne zaman kanatlardan orta yaptık hatırlamıyorum bile.

Orta yapsak vuracak adam mı var ki ceza alanında. Yıllardır göbekten gidiyoruz. Biraz akıllı hocalar, bize karşı geride kuruyor savunmayı. ön liberoları stoperlere yakın oynatıyor. Çöz çözebiliyorsan. Son dakikada 2 kontra atakla golü buluyorlar.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu maçın önemi oldukça fazla.Şu anda üst sıradaki ve alt sıradaki takımlarla puan farkı sayısı birbirine yakın.İnşALLAH kendi sahamızda 3 puanı hanemize yazdıracağız
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mersine imrendim akşam. m.keçeli ve nduka kenarlardan kaç tane orta yaptığını ben sayamadım. en son ne zaman kanatlardan orta yaptık hatırlamıyorum bile.

Aynen dediğim buydu işte, ligin en iyi top yapan ama ligin en KÖTÜ kanat akını yapan takımıyız.

Bu kanat işine çözüm bulmak lazım...
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• şenol hoca inşallah büyük inadından vazgeçer. alanzinho ilk 11de oynayamaz bunu kendiside görüyordur haftalardır, ama inatla oynatıyor.

bizim takımda sonradan oyuna girip oyunu hareketlendirebilecek tek oyuncu alanzinho ilk 11 başladığı zaman her defasında verimsiz oluyo, çok güçsüz her topu rakipte, savunma zaten yok,

ikikinci yarı oyuna aldığı maçlarda daha iyi, bunu nasıl göre göre her maç ilk 11 oynatıyo anlamıyorum ve ekran başında çıldırıyorum,
              Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• bu Pawel'i kim beğenip aldı valla çok merak ediyorum..
                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu Pawel'i kim beğenip aldı valla çok merak ediyorum..
                  Hemde tam 5 yıl izlenmiş 5 yıl boyunca transfer gündemimizdeydi.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hemde tam 5 yıl izlenmiş 5 yıl boyunca transfer gündemimizdeydi.
                    o 5 yıl boyunca izleyen adama en içten dileklerimi sunuyorum!
                    İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• o değilde kardeşim bu alanzinho yerine eren oynasa inanıyorumki daha derli toplu bir oyun sergilenebilir
                      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Antep Muhammet'i oynatmaya başladı bizde artık Eren'e şans versek fena olmaz

Yorum

• Pawel iyi oyuncu Ancak Bizim sistemimize uymuyor...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• antalya basınına verdiği demeçte mehmet özdilek trabzonspor bize gol atamaz demiş göreceğiz zira sizde satılmış eses gibi alacaksınız alacağınızı en ezici maçımızı oynayacağız ve volkan ilk golünü atacak bu maçta
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak laz61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lig tv denen istanbul soytarıları TRABZONSPOR' un büyüklüğünü ne zaman anlayıp maçlaımızı Lig tv1 e alacak çok merak ediyorum
                              Bunun Lig TV ile bir ilgisi yok ne yazık ki. Bugün Türkiye'de hangi yayıncı kuruluş olursa olsun, GS ve TS maçları aynı anda yayınlandığı takdirde bizi ikinci plana atarlar. Ancak geçen seneki gibi GS orta sıralarda yer alır, biz şampiyonluğa koşsaydık bu durum değişebilirdi....
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X