ben de içinizden geçenleri söyledim karsilasmayi izlerken, hele bir ara Holosko'dan sanirim bir top aldi bir top aldiiii kayarak müdahaleyle kalecisine pas verdi mest oldum meesssttt
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Burak
Halil - Adrian - Volkan
Zokora-Aykut
Ferhat-Glowacki-Giray-Celutska
TolgaEn son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 22:20.7
Yorum
-
aykut - zoka çift ön libero gibi düşünülsede zoko defanstan rahatlıkla topu çıkarabilecek kapasitede.
Colman önlerinde denesek , Adrian sola varyasyon olabilir maç için Colman-Adrian.
Aykut'un önünü açmalıyız bence bir dipnot daha cehh oynamayacaksa Ferhat derim diri geldi bana.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
çağdaş ı beyenmeyen arkadaşlar umarım bu akşamki beşiktaş maçını izlemişlerdir.
çağdaş=şampiyonlar ligi tecrübeli basel görmüş.topu oyuna iyi sokan.ve trabzonspor tecrübeli.
glowacki=ağır topp top oyuna sokamaz risk almayı sevmezzz basit bir oyuncu....
FARK ORTADA& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
..
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique ne alemde bu maçta ?
iki hafta daha yokİNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Mac Lig TV 2'de......"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
glowacki'ye çok sicak bakiyor herhalde, Senol hoca bazen garip garip isler yapiyor yahu al Cagdas'i otursun kenarda fena mi, çarsamba yedek savunmacimiz Tayfun Coraİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş'ı Şenol Güneş istemedi. Bunu Çağdaş kendisi söylemişti. Trabzonsporla görüştüm ama Şenol Hoca sıcak bakmıyor diye..
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum