Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler Kabul Edelim Adamların Forvetleri İyi. Ona Rağmen Tek Top Geldi Gol Oldu.

Defanslar Kötü. Her Kornerde Pozisyon Yaratıyoruz. Ah Alanzinho Kafanı Soksan Orda Ya Gol Ya Penaltı..

Yorum

• Defansları formsuz her duran topta tehlikeli olduk..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Daha kötü ya da etkisiz oynadığımız iki maçta 4 puan aldık, iyi oynarken de yenilebiliriz.Futbol böyle tuhaf bir oyun ama ben umutluyum yenilmeyeceğiz inşallah............
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Defansa neden bu kadar yükleniliyor anlamış değilim gayet iyi oynuyorlar birkaç oyuncumuz biraz daha adam akıllı oynasa puan alırız Allahın izniyle...

Yorum

• Alanın derhal çıkması lazımmm ...
            Eski Taraftar Profilini Özledim Yeterrrr....

Yorum

• yahu hep aynısı oluyor.serkan ve alan kötü oynuyor kötüüüüü.neden bu ısrar neden.hadi serkan gene mücadele ediyor.ama alan nedir yahu.babası muhtar falan mı acaba...
              from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan-Alan dışarı

Pawel-Sapara içeri
                serkan haftalardır kötü... allahtan bekte değil de zararı daha az oluyor.
                serkan çıkıp pawel girer, halil sağa geçer... alan sapara da olursa belki eşitleriz...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Halil 100 pozisyona girse de atamayacak gibi görüntü veriyor bana.
                  Aynı Düşüncedeyiz
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Colman ve Zokora ikilisi çok kötü bugun,top kaybediyorlar habire...

Yorum

• - Alanzinho'nun bölgesine Halil geçebilir , ileriyede Pawel...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Halil iyisin hoşsun da bari boş kaleye kaçırma be..

Yorum

• Iyi oynuyoruz çok begendim. 2. Yari böyle devam ederse en az 1 puan aliriz insallah.
                          Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Çok iyi oynuyoruz bu kez şans onlardan yanaydı şanssız bir ilkyarıydı takımımı seviyorum ve takımımı alkışlıyorum.
                            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Beyler Kabul Edelim Adamların Forvetleri İyi. Ona Rağmen Tek Top Geldi Gol Oldu.

Defanslar Kötü. Her Kornerde Pozisyon Yaratıyoruz. Ah Alanzinho Kafanı Soksan Orda Ya Gol Ya Penaltı..

Yorum

• Allahın izniyle puanla döneceğiz inşallah.
                                GÜMÜŞHANE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X