Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında Avni akerde alacağımız bir galibiyet bile yetebilir. Tabi öteki maçlarda istediğimiz gibi sonuçlanırsa. Üzücü olan kredimizi erken tüketmemiz oldu. Basit hatalar ile maçtan kopmanızın izahı olamaz. Genel anlamda üç maçı değerlendirirsek. Inter deplasmanına 0, Lille içerde 3, CSKA deplasmana 1 yazarsık. Buda eder 4 puan. Aynı hesap. Ama içerdeki CSKA maçı çok ama çok önemli. Gruptan çıkmamızı dahi sağlayabilir. Allah hayırdan ayırmasın ve yolun sonunda yüzlerimiz gülsün. Hikayenin geneline bakmak gerek. Bu maçta tek eleştirim o basitçe yapılan üç hatanın emeklerimizi heba etmesi oldu. Bu seviyede bunlar tolere edilemez. Nitekim cezası kesildi. Glowackinin aklı attıgı golde olmasaydı misal. Ufak seyler ama bu ligin özel ve spesifik bir hikayesi vardır. Satır aralarını geneli kaybetmeden okumanız gerekir. Üç pozisyonda ne yazik ki geneli kaybettik.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      taktik dediğim.sence biz ne yaparak gole gidiyoruz.sadece buraka top atarsak öyle gole gidiyoruz. başka yok.ne kanattan orta var ne verkaç şeklinde orta sahadan girme var.hep kısır futbol.atağa kalmışız.adam dönüyor geriye yalan mı arkadaşlar.

yok ama olmayacak diye birşey var mı?

Takım uyum sürecinde,o dediğiniz şeyler de deneniyor,oynanıyor aslında,dikkatli izlerseniz...Ama şu an da takımın uyumu yeterli değil,üstelik üst düzey bir lig içinde bazen böyle olaylar olabiliyor.

Taktik konusunda katılmıyorum,başka bir geçerli sebep bekliyorum açık söylemek gerekirse...

Trabzonsporun taktiğini minik takımdan beri tüm altyapıda uygulayalım,bu taktik hem altyapıdan oyuncu getirir hem işimizi kolaylaştırır
      Entropi İyidir.

Yorum

• - Cska'da Doumbia-Vagner vardı bizde yoktu ki buna rağmen gol atabilirdik ama olmadı , cesur oynadık ,oynamamız gerektiği gibi buda benim için yeterliydi , zaten bu takım duruşuyla bile gurur duymak için yeterli...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hoca yeni takimiz, yeni takimiz diyip duruyor ama anlayana iste. 2 aylik kadroyla sampiyonlar liginde butun deplasmanlardan galibiyetle donecegimizi sananlar var ne yazik ki...

Yorum

• Tüm tehlikeli ataklarımızda Adrian var. El İnsaf yahu

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Sen Bu akşamlık Trabzonlulardansın , bizde senin gibilerle gurur duyuyoruz , eminim ki yendiğimizde en çok sen seviniyorsundur bukalemunlar sizi ,içimizdeki Halil Şanlılar...

Ben sahada güçlü, savaşan ve hakkını alan bir Trabzonspor istiyorum, savaşan ama fark yiyen bir Trabzonspor değil!!! Belki senin futbol bakışınla benimki farklıdır, Trabzonspora aşık olabilirsin, sadece sen değilsin, ben şuan burda sana cevap veriyorsam bu Trabzonspor aşkımdan... Ben sahada kötü futbol oynayan bir Trabzonspora dayanamam, mesele maç kazanmak ya da kaybetmek değil, çok sevinip gerçekten iyi futbolla aldığımız hatırladığım son maç da Urfadaki kupa finaliydi, güzel futbol oynasınlar yeter, ayrıca benim Trabzonsporluluğumu tartışacak adam değilsin sen, Hami misin ? Ogün müsün, Ünal mısın, oz aman sus.! Kendini fasulyeden sanma...

Yorum

• haysiyet resmidir

Yorum

• Benim kızgınlığım defansı yeterli gören yönetime. Doumbia, Vagner Love... Eziyet
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• biz ikinci yarı maçı çevirebilirdik ama o kadar yavaş oynadık ki aklım almıyor. adamlar her defasında defans bloğunu oluşturdular ve biz set oyununu oynayamadığımız için maçı kaybettik. her şeye rağmen yine de puan alabilirdik.
                    çok yazık..
                    inşallah bu son mağlubiyetimiz olur....
                    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bak Kardeşim. Ben 20 Yaşındayım. 10 Yıldır Şamp.Ligini Takip Ediyorum.

Ve Her Sene Bu Takım Burda Mucadele Ediyordu. Hep Genç ,Yetenekli Ve Tecrübeli Topçuları Vardı.

Kıyaslarken Biraz Objektif Olalım..
                      yahu takip etmekle ne alakasi var ben de ediyordum hos yasim da 20 21 olacak ha bunlar hep vardi tamam o ayri mesele ama inter'i yenebiliyoruz ama ne olacak o ? birak hep burada olmayi adamlar samp ligini aldi 2sene önce Dzagoev adam gibi topçu benden bile ufak sanirim 92li, veya 90li belki biraz büyük benden, ama karsisindaki Adrian yere göge sigdiramiyoruz ne yapti bu aksam, bir tane adam eksiltti mi yaaa 1 çalimini gösterin bana ??? saga sola top atiyor iyi topçu oluyor yok arkadas böyle bakis açisi, ha bir kere etkili geldi bir kere de topa vurdu baska hiç bir sey yok, gidiyor gidiyor rakibi görunce hop geri geliyor, Serkan'a geri vites diyoruz Adrian da teke tekte geri vites, ver kaç yapacak ta adam geçecek te ohoooo rakip biz degil ki 2 oyuncumuzla 4 savunmaciyi delelim
                      yedigimiz ilk golde kalip çok hücum etmeyip son dakikalarda 2-0 yenilsek bir sey demiyecem denedik olmadi diyecem, ama madem yükleniyorsun güya ama sonuç yok biraz geri çekil o zaman, geri çekilince Doumbia Love ne yapti ?? hiç, hep aniden geldiklerinde bitirdiler bizi yalan mi ?? biz de sazan gibi Giray'i Glo'yu orta sahaya çekiyoruz ayni son senelerdeki mal galatasaray savunmasi gibi........
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol hoca başka kim olacak, aldırtsana almassan istifamı koyarım desene...
                        Sizin gibiler çıkar vatan haini ilan eder o zaman.Bunu adım gibi eminim...!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlker Yasin bize şans getiriyordu. Onun anlattığı maçta galib ve yorumculuk yaptığı maçta puan aldık. Var mı ötesi...

Birde eleştirildi...

Aha abim,barutun bitti,sallayacak şeyler azalıyor anlaşıldı...İlker Yasine kadar geldi konu,tamadır sakinleşiyor forum
                          Entropi İyidir.

Yorum

• İlker Yasin'in bir stoke city-bjk maçını seyrettim bir de bizim maçını.Anlatış tarzında dağlar kadar fark vardı.Bjk maçında o kadar heyecanlıydı ki söylediği sözler (stoke gol kaçırınca şans meleğine bir öpücük,quaresma'nın topu direkten dönünce kim koydu o direğe oraya ve benzerleri) bizim maçta o heyecanı ve anlatış tarzı yoktu.Diyeceksiniz 3-0 yenildik ne heyecanı ama ilk yarı 1-0 bitti ilk yarıda da suskundu bana göre.

Yorum

• Bakıyorumda millet ben daha iyi oynardım muhabbetleri yapıyor
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Valla siz ne derseniz deyin bence en iyi olduğumuz maç buydu bu ligde. Ayrıca adamlar 1 0 ardından işi kontraya döküp (zaten en önemli silahları da bu gibi görünüyo ki çok hızlı ve etkili çıkıyorlar) işi bitirdiler. Ancak 10 dan fazla korner kullandığımız, %55 topla oynadığımız maçta da takımımı yedirtmrm size kusura bakmayın renkdaşlar. Maçın hakkı kesinlikle bu skor değildi ama ben bu takımı Avni Akerde yeneceğimize gönülden inanıyorum.Samsundan selamlar......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X