Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu pozisyon bulduktan sonra ki duraksamamıza anlam veremiyor ?

Ofsayt oldu bitti..Geri dönmen lazımken hemen,kalemizde anlamsız yere gol yiyoruz.

Gol yemiyecek bir takım değil cska.

İnşallah atacağız bunlara.
    Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saçmala güzelim saçmala..
      Takım iyi fakat çok ver kaç yiyoruz.
      Ayrıca Şenol Hoca'nın da totem yaptığını düşünüyorum yoksa bu Alanzinho'nun neden oynadığını anlamış değilim.
      Pawel>>
      <<Alan
      hangi bölümü saçma ? ikinci yarı gol atacağımızı düşünüyorsun heralde.

ben hiç sanmıyorum. adrian dışında savaşan bir oyuncu göremedim.

serkan alanzinho ya yarı bi parantez açmak gerek

Yorum

• Her avrupa maçında O sarışın ufaklığa saydırıyorum.

Yorum

• Gerçekten çok iyi oynuyoruz. Fakat Moscow'un hücumdaki oyuncuları çok hızlı birkaç verkaçla işi bitirecek oyuncuları var burada dikkatli olmamız gerek. Hep aradan adam kaçırmaya çalıştılar 1 kez oldu bir daha olmasııın !

Yorum

• Halil 100 pozisyona girse de atamayacak gibi görüntü veriyor bana.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar cok asiri elestiriyorsunuz...bende izliyorum maci biz daha iyiyiz...kontradan yedik golü..

en az 1 puan diyorum
              Bence de oyun olarak sahaya hükmeden biziz.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan,Alanzinho Out

Sapara,Pawel İn
                2 tane çok koşan oyuncuyu çıkarıp 2 tane hiç koşmayan oyuncuyu alırsan direk olarak takımın sistemini bozarsın

pawel son maçta çok kötüydü bence şenol hoca onu oynatmak istese ilk 11 oynatırdı.

serkanında okadar kötü olduğunu düşünmüyorum

birtek sapara-alanzinho değişikliği olumlu olabilir.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Doumbia bizde olmuş olsaydı ilk yarıyı 2-0 önde kapatırdık çok açık ve net. Vittek yerine hızlı bir forvet alsaydık kesin golü bulmuştuk bugün.
                  Colmandante

Yorum

• Bence oldukça iyi oynuyoruz, Ligde bile dar alanda bu kadar iyi top çeviremiyoruz. Alanzinho vasat oynuyor. Duran toplarda her an gol atabiliriz. Biraz şanslı olsak belkide 3 tane atmıştık ilk yarı. CSKA nın tek taktiği çabuk çıkıp tek top verkaçla adam kaçırmak. Biz Trabzonda CSKA yı kesin yeneriz. Bu maçta 1 puan alırsak çok iyi olacak. İnşallah atarız 2.yarı umutluyum oyundan.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Alana verilen sans Pawele verilmiyor.
                      Yazik!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya arkadaş alanzinho,serkan kaç maç oynadılar halen aynılar ya.halilin de son vuruşları çok kötü umuta rahmet okutuyor valla.aslında serkanı sağ beke çekip celustkayı ortaya alsak kesin daha iyi olur.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• moskovanin defansi cok düzensiz....

ceza sahasina ortalaramiz ilk defa bu kadar etkili oluyor...

ayrica biraz akilli olsa bizimkiler defansin arkasina rahat sarkabiliriz...

burak olacakti bu macta ahhh....

avni akerde 3 puan bizim.... bu macta ikinci yarilarda yüksek performansimiza güveniyorum
                          En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 19:56.

Yorum

• İlk olarak Lumcera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu pozisyon bulduktan sonra ki duraksamamıza anlam veremiyor ?

Ofsayt oldu bitti..Geri dönmen lazımken hemen,kalemizde anlamsız yere gol yiyoruz.

Gol yemiyecek bir takım değil cska.

İnşallah atacağız bunlara.
                            Yenilen Gol Oyle Herkes Yemez Ama

İyi Oynuyoruz Kımse BANA BURDA Gol Atamayız Demesin 1-2 Veya 1-1 Biticek Bu maac
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• link isteyenler:

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                colman ve alanzinhonun yerine sapara ve pawel girmeli, böylece halil de oynayabilir...

saka yapyiorsun Colman ve Adrian sahanin yildizlari
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X