Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avrupadan izlemek isteyenlere bi link alla askina ya
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan-Alan dışarı

Pawel-Sapara içeri
      zaten oynatacak başka kimsede yok.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Benim Görüsüm ilk yari icin:

bence fena degildik, ama biz CSKA ya göre top oynadik ilk yari.
        Kendi futbolumuzu normal oynasak degisik olurdu durum.

Alanzinho herzaman maca "sonradan" girmeli.
        suan yapacak fazla birsey yok. Alanzinho nun yerine Sapara olabilir ilerleyen dakikalarda.

Kaybedecek birseymiz yok suan bu skorla. bismillah

Yorum

• Birtek Burak bile bu macta cok seyi degistirirdi. CSKA nn defans cok kotu ama yararlanacak kimse yok.
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Bu oyuna laf edeni Allah çarpar ben diyeyim. Tek sırıtan isim Alanzinho'dur bana göre.

Yorum

• bugün cu cska ya gol atamiyorsak sebebi forvetsiz oynuyor olmamizdir... fakat buna ragmen eger defansimiz sacma sapan hatalar yapmazsa ya da kirmizi kart görmez ise yinede bir beraberlik cikartabiliriz. ama bu ileri uc oyuncularimiz ile gol atmamiz cok zor.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Daha Pawel Diyenler Var Adam 0 Maçın İçinde İşte
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Resmen deplasmanda kontra yiyoruz, bu yuzden gol de yedik, kartlar da gorduk. Ilk iki mactaki akilli oyunumuzu sahaya yansitamiyoruz. CSKA ileri ikilisi disinda cok vasat duruyor. Serkan orta sahada oynayinca tahammul edemiyorum resmen, hucum yapacaksak hucumcularla yapalim bari...

Yorum

• Takim bence gayet iyi oynuyor ama bunlar buldu mu atan cinstenler

Yorum

• İyi oynadığımızı düşünüyorum.. İkinci yarı golü buluruz.. Alanzinho takımı yavaşlatıyor..
                      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Senol Gunes'in nedir su Alanzinho inadi, bir anlayabilsek. Adam bu ligin oyuncusu degil. Sl'nde ilk 11'de kesinlikle yer almamasi gerekli bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak ashdod tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          böyle oynayıp yenilmeye razıyım, ama 2. yarı böyle oynarsak kesin berabere biter maç

ama CSKA da hiç iş yok, wagnerle doumbiayı çıkar anadolu takımından farksız
                          aynısını düşünüyorum. İşte bu yüzden sahaya beraberlik için çıkmamalı idik. Santraforsuz çıkmamalı idik. Gereksiz yere korktuk.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• dk. 29 duran top

2 stoper ileri çıkıyor

kenarda ünal ve şenol hoca uyuyor sanırım
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              CSKA gibi bir deplasmana kadronda Serkan-Alanzinho-Halil-colman gibi 4tane çok güçsü adamla çıkarsan tabiki goller yersin... Devamı gelir. 3-1 diyorum. çok rezil oynuyoruz hele o serkan malı var ya... Şenol Güneş'e de yazıklar olsun adam sanıp haala oynatıyo...
                              dersin barçanın kadrosu gibi kadromuz var.. ben mi yanlış maça bakıyorum.. sezonun en iyi oyunlarından bişrisini oynuyoruz.. malesef ki bir anlık kademe hatasından herkesin topun üzerine çullanmasından dolayı basit bir gol yedik.. ama ben önceki maçları da hatırlıyorum.. bu kadar hücum edemiyorduk..yazıklar olsun kelimesi çok ağır bir kelime.. sen hatırlamasan da ben bu takımın şenol hocadan önce küme düşmeme mücadelesi verdiği dönemleri hatırlıyorum.. biraz olsun sebat edin bee.. takımın kötü oyuncuları şuana dek bence alanzinho .önünden geçen bir topu bir bırakışı var ki.. al eline sopayı sahadan kovalayarak çıkar yani... halil de yalnız ve etkisiz kaldı .. oynamaya oynamaya santrafor olduğunu unuttu sanki..
                              ikinci yarı alanzinho pawel değişikliği bekliyorum.. serkanın yerine de sapara duruma göre girebilir..
                              "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                              Johan cruyff

Yorum

• Alan Pawel Değişikliği PUAN gETİRECEK..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X