Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Serkannedir ya, önü bomboş, rakip ters kanatta yakalanmış, ama 20 metrelik geri pas atıyo, habire koşuyo ama bi işe yaradığını görmüyorum, Alanzinho lakayıt, colman da çok güçsüz ve inanılmaz ağır, adeta el freni görevi yapıyo ve 3 tane hızlı atak onun yüzünden sete döndü... Ama bu kadroyu kurup bu deplasmana sahaya süren Şenol Hoca da artık bazı erçekleri görmeli ve inatlarından vazgeçmeli,,, Serkan kimdir ya..! CSKA 2. yarılarda fizik gücünü de aynen sahaya yansıtan bi takım ve bizde bu defans varken gol atarlar yine, bizim gol atmamız ise çok zor çünkü ilerde top tutamıyoruz hiç, yırtına yırtına cezasahasına yaklaşıyoruz sonra defans bi vuruyo topa hooop kontra yiyoruz, o derece rezalet bi tablo.!

Yorum

• Glowackinin attigi Gol yüzünden biz Gol yedik.
      Ilk yarinin özeti bu!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Alanzinho iyi değil hareketenmesi lazım. Takım genel olarak iyiydi.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Serkan,Alanzinho Out

Sapara,Pawel İn
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Orta sahada üstünüz. Forvette Adrian dışında yetenekli oyuncu sıkıntımız var. Herşeye rağmen bu maçı alabiliriz. Daha iyi bir takım görüntüsü verdik. Sadece uçta oynayan oyuncuları yetenekli.

Yorum

• yok onu beeyenmedim yok bu kötü oynadı zaten saydıklarınız iyi performans gösterse suanda yenik deil galip durumda olurduk yani sizin söledikleriniz egolarınızı tatmin etmek için yazılan şeyler hiç bir takımda aynı futbolcular her maç aynı performansı vermez yapıcak bişe yok futboln adaleti bu

Yorum

• Çıkışlarda biraz daha hızlı hareket edebilirsek gol atarız ama ne olursa olsun 2. golü yememeliyiz.

Adrian'ı çok beğendim.

Yorum

• Zokora'yı dinlendirmemenin sıkıntısını görüyoruz. Zokora da iyi değil maalesef.
                  Colmandante

Yorum

• Serkan Alan Hiç Bir Olumlu Hareketi Yok!

Adrian Sola Alan-Sapara Değişikliği Lazım
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Alan çıkmalı ama kim giricek onu bilmiyorum..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Serkan gerçekten zayıf kalıyor ama yapacak birşey yok.Elde kalanlar bunlar.Dişimizi sıkmaya devam.Biraz daha son paslarda akıllı olabilsek bu iş olacak........
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• cskanın gözü daha çok dakikada olacaktır 2. yarı. lille maçındaki gibi ayağımız titremiyor en azından.

45-60 arası gol bulursak bu oyun bizim.

Yorum

• Serkan ve Alan yerine, Sapara ve Brozek girse. Halil sola gecse cok daha is goruruz

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• daha iyi oynuyoruz biz. ama defansımız herzaman olduğu gibi yine dandik. şu kadroya adam gibi bir defans bloğu yapsak önümüzde kimse duramaz

Yorum

• bu maçı kaybetmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X