İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bursa'yı 50 kere yensek ne olur...İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga
serkan giray glowacki celutska
zokora colman
halil adrian cech
pawel
en iyi 11 olarak düşünüyorum. çok heyecanlı bir maç, herhangi bir puan alışımızda gruptan çıkmayı büyük ölçüde kazandığımızı düşünmek ayrıca heyecan veriyor. lanet olsun, ş.ligi bizim neyimize, heyacanlanıyoruz işte
Bir daha kim bilir ne zaman CL'de oluruz,böyle bir gruba düşeriz...
Hau Cska'dan 4 puanı alalım da namımız yürüsün,şaha kalksın.
Yorum
-
evet...özellikle ceza sahası önünde dar alanda verkaçlarla hücumcuları kaleciyle karşı karşıya bırakıyorlar...ve bu verkaçları bizim ligimizin çok üstünde bir hızla yapıyorlar...bizim defansın ağırlığı malum...Zokora ya çok iş düşecek, ya maçın adamı olur Zokora, ya da Giray ve Glowacki hedef tahtası haline gelir burada maçtan sonra...İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatiliyorum rus takimlari genelde öyleler ...yagmur gibi geliyorlar hucumlarinin ardi arkasi kesilmiyor
avantajımız ise sakat olan Akınfeev in yerine oynayan yedek kalecileri tam bir mantar...Gol bulabiliriz karşı kaleye yoklarsak...Defansları da bizim defansımız andırıyor...Ağır adamlardan oluşan bir defansları var...
Çok zor maç...Beraberlik çokiyi sonuç...Kazanırsak fişi çekeriz...En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 23:36."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Şşşşşşşttt Burçakİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtem Totem ben seni havası var başlıkta. çaktırmayın.
Çaktırma
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Gruptaki en zor maç olarak görüyorum. Bu maçın galibiyeti ya da mağlubiyeti çok şeyi değiştirecek.
CSKA'nın açık futbol oynayacağını düşünüyorum.
Kontra ataklarla gol bulma ihtimalimizi de maç sonuna kadar kovalamalıyız.
Forvet hattındaki eksikleri de düşünürsek kontrollü oynayıp en kötü beraberlikle bitirmemiz gereken bir maç.
Yorum
-
Alanzinho ile Adrian ilk 11 çıkacak bence. Halil de ileride top tutma görevini üstlenecek. 2 süratli adamımızla da kontra atak ve ekstra pozisyonlar yakalamaya çalışacağız. Ama gol yemememiz gerekiyor, öncelik savunmada olmalı. Giray ve Tolga gününde olursa en kötü berabere kalırız.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Suni Çim.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuni çimde CL maçı oynatılacağını sanmıyorum. Olabilir ama bence değildir yahu..
O Yüzden Erken Gittik Moskova'ya.
Şenol Hoca Öyle İstedi Alışmak İçin.
İklim Koşullarından Dolayı Uefa İzin Veriyor Ruslara..
Yorum
-
şişşşttİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtem Totem ben seni havası var başlıkta. çaktırmayın.
..................
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum