1 puan yeter. fazlasinda gozum yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
- CSKA için son şans ve onların gözünde 3 puan için en ideal takım biziz ,ilerde Pawel Halil oynar büyük ihtimal...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Cska nin son sansi olmasi bizim icin hem dezavantaj hem de avantaj olabilir.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- CSKA için son şans ve onların gözünde 3 puan için en ideal takım biziz ,ilerde Pawel Halil oynar büyük ihtimal...
Bu macta burak oynasaydi isimiz daha kolay olacakti,kötü oldu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
- Burak için itiraz edildimi çok merak ediyorum Adammı öldürdü bu ya 3 maç ceza...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puan yeter. fazlasinda gozum yok
aynen.......
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Doğan Grubu Star kanalını Doğuş Grubuna sattı. (Ntv, Ntvspor, Cnbc-e, E2)
Anlaşmayı Ferit Şahenk ile Aydın Doğan yaptı. Önce iki patron el sıkıştı.
Ve en çok merak edilen konu; Şampiyonlar Ligi de Doğuş'ta yayınlanacak mı?
Evet, Doğuş Yayın Grubu Şampiyonlar Ligi'nin de yayın hakkını aldı; resmi anlaşmadan sonra maçlar da artık Doğuş Yayın Grubu üzerinden yayınlanacak.
© MEDYATAVA-2011
Yorum
-
Türk basınında Lille maçı için çok-kritik-maç-havası oluşturuluyordu. Daha ikinci hafta ne kritiğiyse bu...
CSKA maçı da kritik değil benim gözümde. 3 puan alırsak inanılmaz rahatlar, Avrupa Ligini neredeyse garantileriz, o başka. Ama kaybedersek hiçbir kaybedilmiş olmaz. Bu maçla birlikte daha 4 maçımız var ve 4 maçtan alacağımız 3 puan bile bizi 3. yapar diye düşünüyorum.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Pawel beklemiyor, Senol hoca bekletiyorİlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepawel artık neyi bekliyo anlamadım artık kendini gösterme zamanı geldide geçiyor bea,
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ulan birde golunu atar ve kazanirsak bu usak da kendine gelir
Yorum