Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 puan yeter. fazlasinda gozum yok

Yorum

• Ilerde kim oynayacak merak içindeyim

Yorum

• - CSKA için son şans ve onların gözünde 3 puan için en ideal takım biziz ,ilerde Pawel Halil oynar büyük ihtimal...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - CSKA için son şans ve onların gözünde 3 puan için en ideal takım biziz ,ilerde Pawel Halil oynar büyük ihtimal...
          Cska nin son sansi olmasi bizim icin hem dezavantaj hem de avantaj olabilir.

Bu macta burak oynasaydi isimiz daha kolay olacakti,kötü oldu.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• - Burak için itiraz edildimi çok merak ediyorum Adammı öldürdü bu ya 3 maç ceza...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tolga
              Celutska - Giray - Glowacki- Cech

Zokora

Colman Sapara(Alanzinho)

Halil Adrian
              Pawel
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• korkmayın uşaklar maça gidiyoruz benim desteğimle alırız 3 puanı
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 puan yeter. fazlasinda gozum yok

aynen.......

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• pawel guvenmek zorundayiz ulan birde golunu atar ve kazanirsak bu usak da kendine gelir

Yorum

• Pawel şu milli maçlarda forma girse atsa bir-iki gol sonra da o ritimle CSKA'ya yardırsa

Yorum

• pawel artık neyi bekliyo anlamadım artık kendini gösterme zamanı geldide geçiyor bea,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Doğan Grubu Star kanalını Doğuş Grubuna sattı. (Ntv, Ntvspor, Cnbc-e, E2)

Anlaşmayı Ferit Şahenk ile Aydın Doğan yaptı. Önce iki patron el sıkıştı.

Ve en çok merak edilen konu; Şampiyonlar Ligi de Doğuş'ta yayınlanacak mı?

Evet, Doğuş Yayın Grubu Şampiyonlar Ligi'nin de yayın hakkını aldı; resmi anlaşmadan sonra maçlar da artık Doğuş Yayın Grubu üzerinden yayınlanacak.

© MEDYATAVA-2011

Yorum

• Türk basınında Lille maçı için çok-kritik-maç-havası oluşturuluyordu. Daha ikinci hafta ne kritiğiyse bu...

CSKA maçı da kritik değil benim gözümde. 3 puan alırsak inanılmaz rahatlar, Avrupa Ligini neredeyse garantileriz, o başka. Ama kaybedersek hiçbir kaybedilmiş olmaz. Bu maçla birlikte daha 4 maçımız var ve 4 maçtan alacağımız 3 puan bile bizi 3. yapar diye düşünüyorum.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pawel artık neyi bekliyo anlamadım artık kendini gösterme zamanı geldide geçiyor bea,
                              Pawel beklemiyor, Senol hoca bekletiyor
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Yeri degil belki ama biz Buragin cezasina itiraz ettik mi? 3 mac ceza rakibinde tahrik iceren harektlerini goz onunde bulundurursak cok agir sanki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X