Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir angut klasigi daha.

"ey trabzonsporlular burayı okuyorsunuz biliyorum

görüyorum bunu.attığınız gollere bile sevinemiyorsunuz. hiçbir atak sizi gerektiği kadar heyecanlandırmıyor.yediğiniz kontraataklarda yüreğiniz ağzınıza gelmiyor yeterince. çünkü siz de biliyorsunuz başkasının emeğine konduğunuza. sinmiyor işte içinize.vicdan azabı çekiyorsunuz. boğazınıza düğümleniyor başkasının akıttığı terler. biliyorum bunu. görüyorum. lille maçındaki suskunluğunuz bundandı.lekelisiniz.emeğin üstüne oturdunuz.ama İlahi adalet er geç tecelli edecektir"

eyy fbliler biliyorum burayi okuyorsunuz ve bunu da görüyorsunuz

Koyduk mu? ççç
    Süper yaaa ççççççççç
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Bir angut klasigi daha.

görüyorum bunu.attığınız gollere bile sevinemiyorsunuz. hiçbir atak sizi gerektiği kadar heyecanlandırmıyor.yediğiniz kontraataklarda yüreğiniz ağzınıza gelmiyor yeterince. çünkü siz de biliyorsunuz başkasının emeğine konduğunuza. sinmiyor işte içinize.vicdan azabı çekiyorsunuz. boğazınıza düğümleniyor başkasının akıttığı terler. biliyorum bunu. görüyorum. lille maçındaki suskunluğunuz bundandı.lekelisiniz.emeğin üstüne oturdunuz.ama İlahi adalet er geç tecelli edecektir"

Koyduk mu? ççç
      ççççççççççççççç

Ayrıca her atakta yüreğim ağzıma geliyor.Gol olduğunda ise şikecilere (volkan'ın tabiriyle ) Koymuş gibi seviniyorum.Avazım cıktığı kadar bağırıyor !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Walla bence inter maçından daha rahat olacak oyun olarak. Rakibe intere verdiğimiz kadar pozisyon vereceğimizi düşünmüyoum. Ama pozisyon bulmakta da zorlanabiliriz. Bundan dolayı kuvvetle muhtemel beraberlik görüyorum. Ama yine de 3 skora da açık bir maç. Duran toplar bizim için önemli. Grubun en güçlü 2 takımından puanlar aldık cska dan korkmamızı gerektirecek bir durum yok.

Yorum

• Çok zor maç olacak arkadaşlar.. Rakibin forvetlerle pas kanallarını tıkamamız gerekiyor. Defansımızla forvetleri birebir kalırlarsa işimiz çok zor. Defans oyuncularımız ağır ve pozisyon hatası yapıyor. Allah yardımcımız olsun... Keşke Burak oynayabilseydi, tam bu maçın adamıydı.
          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• interden korktuk fos cikti lilleden korktuk fos cikti moskava kim yahu

saldir Trabzonum

bu maci alirsak lille -inter maci ne keyifle izlenir

Yorum

Bir angut klasigi daha.

Koyduk mu? ççç
              La geri zekalı şikeci hala daha adaletten bahsediyorlar kim dedi size şike yapıp emeğe tecavüz edin diye, siz daha durun şu iddianame açıklansın o zamna göreceksiniz adaleti, valla bunlarda haysiyet denen bişey yok.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                La geri zekalı şikeci hala daha adaletten bahsediyorlar kim dedi size şike yapıp emeğe tecavüz edin diye, siz daha durun şu iddianame açıklansın o zamna göreceksiniz adaleti, valla bunlarda haysiyet denen bişey yok.
                haysiyetmi? haysiyet ne ararla bunlarda
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kendimize güvenmemiz gerekli. Oyuncularımızın kendine özgüveni tam olmalı. Onlardan bir eksiğimiz yok. Neden kazanmayalım ?

Yorum

• şenol hoca zor maçlara takımı iyi hazırlıyor. bu maçta da en büyük avantajımız bu. kenetlenmiş, dirençli bir takım göreceğiz bence shada ve çok temiz bir galibiyetle döneceğiz.

Yorum

• arkadaşlar bırakın şu feneri meneri. bizim onlarla işimiz bitti. bırakın takılsınlar bizim cska'yla maçımız var 4 saat sonra.

Yorum

• Şenol hoca öncelikle 1 puan amaçlayarak maça çıkacaktır.3 puan sonraki hedef olur.3 tehlikeli hücumcusu var rakibin.bizde ise formsuz serkan ve inişli çıkışlı futbol oynayan adrianın gününde olmaları maçı bize çevirebilir.ben her şeye rağmen en az 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
                        İşte taraftar budur.

Yorum

• normalde akşamları mesaiye kalıyorum ama maç günleri kalmıyorum bu akşamda öyle olacak her ay maça gitmiş kadar maddi kaybım oluyor
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Çook zor maç gerçekten sahada havada alehimize ama puanla döneriz İNŞALLAH

Yorum

• Kırk yılın başında yemekli toplantı var oda bu akşama denk geldi. Hem de bürokrasiyle birlikte ekme şansım da yok , canım çok sıkıldı.

Yorum

• Trabzonlular buraya çok gelip giderler bundan önce ne için geldikleri belli (!) ama şimdi futbol için geldiler ve şehrin her yeri bordo mavi oldu dedikleri gibi onlara her yer trabzon üstelik votkayı çok hızlı içiyorlar"

"Yuri Lujkov" Moskova Belediye Başkanı...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X