Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet olabilir ama olmasi gereken bu mudur?

Bence hazir pawel gol atmaya baslamisken sevki kirilmamali ve bir sans daha verilmeli.
    Pawel'e karşı oldukça nötrüm artık. Bence formayı hak etmek için daha fazla çabalaması gerekiyor. Oynadığı maçlarda pek bir hırs göremiyorum kendisinde. İyi de oynamıyor. Belki de bu maçta çok iyi oynayacak, bilemiyorum. Şenol Hoca en doğrusunu yapar diye düşünüyorum.

Kim oynarsa oynasın, Moskova'dan mutlu döneceğiz. Dönmeliyiz.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• CSKA'nın zemine bak o iklimde böyle bir zemin Mükemmel ötesi..

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ------------Tolga-----------
        Celustka---Giray--Glowacki--Cech
        ---Colman---Zokora---Sapara---
        ------Alanzinho--Adrian------
        ------------Halil--------------
        bu kadro gol atamaz ama gol yer.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CSKA'nın zemine bak o iklimde böyle bir zemin Mükemmel ötesi..
          Suni çim diye biliyorum..
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• cl de 2 sarı kart goren cezalı olmuyormu oyleyse alanzınhonun cezalı olması lazım...

Yorum

• Bu hafta kazansalar son üç haftaya sanırım lider gireceklerdi kendi liglerinde. 2-0 da öne geçtiler içerde, sonra 2-2 oldu. Bu denli önemli bir mücadelede Terek Grozny gibi bir takım bunlardan puan alabiliyorsa bizim de alabilmemiz için hiçbir sebep yok bence.

Stadları da atmosfer olarak rakibe negatif etki edecek bir yapıda değil.

Gene kontra oynayalım, gene pas yaparak rakibi yıldıralım ama atağa da çıkabilelim artık pozisyon yakalayalım. Mümkün olduğunca da yakaladığımızı atalım.

En önemlisi erken gol yememek. 60 dan sonra 0-0 çok işimize yarar.
              Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cl de 2 sarı kart goren cezalı olmuyormu oyleyse alanzınhonun cezalı olması lazım...
                Ön elemelerde 2, grup maçlarında ise 3 sarı kart görüldüğünde cezalı duruma düşülüyor...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Suni çim diye biliyorum..
                  Suni çimde CL maçı oynatılacağını sanmıyorum. Olabilir ama bence değildir yahu..

Yorum

• tolga
                    serkan giray glowacki celutska
                    zokora colman
                    halil adrian cech
                    pawel

en iyi 11 olarak düşünüyorum. çok heyecanlı bir maç, herhangi bir puan alışımızda gruptan çıkmayı büyük ölçüde kazandığımızı düşünmek ayrıca heyecan veriyor. lanet olsun, ş.ligi bizim neyimize, heyacanlanıyoruz işte
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ДЛЯ НАС МОСКВА ТОЖЕ ТРАБЗОН - Bize Moskova da TRABZON
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Maçtan sonra değil, şimdi yazayım: Bu maçın rövanşı da var. Avni Aker'de görüşürüz.

Yorum

• arkadaslar maca büyük bi ihtimal bakamayacagim...bi renkdasin maci kayit edebilirmi ?

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçtan sonra değil, şimdi yazayım: Bu maçın rövanşı da var. Avni Aker'de görüşürüz.
                            Kavga mı çıkacak hayırdır. Yenilmeyeceğimize göre
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• CSKA 'nın sahası doğal çim değil miydi yanlış mı hatırlıyorum?
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• zor maç...Cska hücumda durdurulması çok zor bir takım...korkuyorum...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X