@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ah burak ah tam senlik maçtı.sanırım alanzinho bu görevi üstlenecek bakalım ne kadar başarılı olacak
Alanzinho umarim oynatilmaz artik. Ilk iki CL macinda gorduk performansini. SL icin yetersiz Alanzinho. Hele hele ilk 11 oyuncusu hic degil. Tum bunlari gectim, Burak'in yerine oynatilacak takimdaki son adamlardan biri kendisi.
hoca ve futbolcular 4 puana kitlenmişler...beraberliğe oynamak demek %80 kaybetmek demektir..Kaybedrsek ,trabzondakı maça mutlak galip gelmek için çıkmak demek, içerde maç kazanamadığımız gerçeğini unutmamak lazım..
Keşke mutlak kazanacağız desek de berabere kalmaya razı olsak, bu teslimiyetı en azından maç başlamadan söylemek ne demek???Lill 'in hocası trabzona gelirken berberlik yeter dedi mi????
demedi...
biz neden diyoruz??
mesele burak'ın olmaması ise, burak bundan evvel varmıydı diye sorarım...O halde gerek yok hocam...
Çık adam gibi oyna ve gel kaç puan alacağımıza maç sonunda karar verelim..
--
Şahsı fikrim
Deplasman dahi olsa galibiyeti dillendiremeyn takımın ,içerde oynayacağı maçta mutlak galibiyeti dillendirmesini inandırıcı bulmuyorum
Takımız Tüm maçlarına yenilmemek için çıkıyor maalesef...
En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 02:58.
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum