Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak o güzel golü atmasaydı eleştirecektik ama ben yine eleştiriyorum
    burakta benciklik söz konusu hep ben atayıp diyor tamam güzel goller atıyorda bu bencilliği bırakması gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burak o güzel golü atmasaydı eleştirecektik ama ben yine eleştiriyorum
      burakta benciklik söz konusu hep ben atayıp diyor tamam güzel goller atıyorda bu bencilliği bırakması gerekiyor.
      saçmalama kendine güvendi için vuruyor vurmayda devam etsin nasıl vurdunu biliyorz kaleyi buldumu asıyor adam

Yorum

• Maç sonu görüntüler var mı ben baktım ama bulamadım ?
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Kötü oynadık ve bir şans golüyle kazandık. Daha önce birçok maçta olduğu gibi gollere kadar yine doğru düzgün pozisyona giremedik. Bu kadro yapısıyla bu sorunu çözmek de zor. Ortada 3 oyuncu kullanıyorsun ve bu oyuncular bir bütünlük oluşturmadığı için oyunu rakip alana taşıyamıyorsun. Taşıdın, tutamıyorsun. Oyuncu performansları ayrıca tartışılır. Bu şartlarda hücumda etkili olman için ilerdeki 3 oyuncu da hem forvet özellikleriyle ön plana çıkmalı hem de uyum açısından çok iyi durumda olmalı. Volkan kenarda, Halil ise ortasahaya yakın bir oyun oynuyor. Yani tüm hücum silahımız ilerde tek başına kalmış Burak. Tablo bu olunca sonuca pek şaşırmamak gerek.

Rakip o kadar kötü durumdaydı ki, maç trafiği, sakatlıklar ve yeni takım olma vb. bahaneler de geçerli değildi dünki oyun için. Takımın bir sistemi yok. Kimin ne oynadığı belli değil. Biraz da transfer döneminin yansımaları bunlar. Mesela, Vittek ve Henrique'nin olmadığı bir durumda dahi Pawel sahne alamayacaksa bu oyuncuyu hangi mantıkla takımda tuttunuz? Leş bir rakibe karşı son 10 dk'da bile sırıtan Alanzinho'nun bu takımda işi ne? gibi birçok soru sorulabilir.

Kısa zamanda hem bireysel hemde takım performansını yukarı taşımamız lazım. Bu halde ne ligde uzun vadede bir yere varabiliriz ne de önümüzdeki 2 CSKA maçında istediğimiz sonuçları alabiliriz.. Hoca biran önce birşeyleri değiştirmeli, aksi halde yakın gelecek pek parlak görünmüyor.

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım olarak vasattık.Takımda en beğendiğim oyuncu Mustafa Yumlu idi.Bence çok iyi oynadı.Her topa müdahalesini zamanında yaptı.Ama bu bölgedeki en büyük dezavantajımız stoperlerimizin topu kullanma becerisi hiç yok gibi bişey.Bunun haricinde beklerimiz ataklara hiç katılamıyor.Beklerin oyuna katkısı çok büyüktür.Sadece koşuları bile topa sahip oyuncuya alan açar.Chech ve Celutska sakat olmadıkları her maç bek olarak oynamalıdır.Ve atağa katılmadılır.Zokora bugüne kadar ki en kötü oyununu oynadı sanırsam.Bugünlerde Burak ve Halil formda.Bu sayede kazandık.Ama her zaman bu formu yakalayamayabiliriz.Bu yüzden takım olarak yardımlaşmayı ve yakın oynamayı öğrenmemiz lazım.Yoksa çok sıkıntı çekeriz.Ama zaman geçtikçe takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.İnşallah yanılmam..
            Yerinde tespitler,katilmamak mümkün degil.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Burak YILMAZ'ın geçen sene attığı 19 gol'ü UMUT BULUT'un presi ve koşularına bağlayanlar nerede.Umut olmaz ise BURAK olmazmışşşşş yesinler.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                *2-0 öndesin devamlı geriye oynuyorsun atakları zay ediyorsun laubali davranıyorsun çok yanlış bizi bu durumda bi takım yakalasın 5 lik olur yok bizimkiler lay lay böyle olmaz.......
                **ya 80.dak.bir gol yesek yiyecektikte zaten takım gömülecekti es es tek kale bir gol daha maç 2-2 sonra moraller sıfır yakalayınca ciddi olacaksın affetmeyeceksin atacaksın.
                Güzel ve yerinde tespit.

Yorum

• ilk yarı kötüydük hiç top oynamadık ama ikinci yarı adeta fırtına gibiydik. paslar çok iyiydi. son dakikalara doğru eskişehir biraz üzerimize gelir gibi oldu onda da iyi kapandık. hatta adrian'la kontratağa çıktık golü bulabilir 3-0'la maçı kapatabilirdik. halil altıntopu' izlerken aslında hamit altıntop'u transfer ettiğimize kanaat getirdim. benim seyrettiğim resmen hamit altıntop'tu. bir ara spikerde aynı şeyi söyledi. halil'i ikizkardeşi hamit gibi orta saha ve defansta daha çok görüyoruz dedi. ve tabi bu maçta da geleneği bozmadık ve bu kez colman'la direğe nişan aldık. artık her maçta bir ya da iki kere direğe takılır olduk.
                  En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 12:24.

Yorum

• Dün eskisehir adeta forvetsiz oynadi,buna bir anlam veremedim.

Mehmet yildiz nerdeydi,kris boyd varken neden camara oynadi merak ettim.

Skibbe cok yumusak bir hoca uzun süre eskiehirde tutunacagini sanmiyorum.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      faturanın büyüğü 16. haftada bunların ağababalarına kesilecek bunlar çıtır çerez kalır onların yanında
                      o maçda çok zor olacak ya ama şükriye saracoglunda travma yaşatacaz...
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• kötü oynama hakkımız olsun dimi,nede olsa bu takım iki günde bir maç yapıyor,bu adamlar robopt değil ki
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• şu zokoraya bayılıyorum adam takımdaki en kariyerli adam trabzon şehrine uyum sağlayamaz deniyordu geldiğinde adam içimizden biri oldu çıktı.keşke ondan 2-3 tane daha olsaydı
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• iyi kötü maçları alıyoruz ama sadece burak'ın attığı gollerle ( çoğu bireysel ) ,şenol hoca buna birşey düşünüyordur heralde.

Yorum

• İlk olarak HDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi kötü maçları alıyoruz ama sadece burak'ın attığı gollerle ( çoğu bireysel ) ,şenol hoca buna birşey düşünüyordur heralde.
                              Alex'i Fenerbahçe'den çıkarırsan Ankaragücünde puan alamaz o kadar diyeyim ben.

Her takımda öne çıkan oyuncu vardır mutlaka.

BJK Q7
                              FB ALEX
                              Bizde Burak
                              GS MELO
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alex'i Fenerbahçe'den çıkarırsan Ankaragücünde puan alamaz o kadar diyeyim ben.

Her takımda öne çıkan oyuncu vardır mutlaka.

BJK Q7
                                FB ALEX
                                Bizde Burak
                                GS MELO
                                ben burada yorum yaparken sadece kendi takımımızı düşünüyorum diğer takımlarla karşılaştırma yapmıyorum.varsa onlarda da öyle birşey o onların sorunu ben ilgilenmiyorum..sadece burak'ın gol atması ilerde bize sıkıntı yaşatır anlamında söylüyorum bunları örnek ibb maçı burak yok gol yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X