Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada bu Eskişehir'de Batuhan diye bir adam vardı, ne oldu ona? Sakatmıdır, nedir gözükmüyor ortalıklarda...
    Dün 18 kişilik kadroya alınmadı.Sakat değildi.Yedek kulübesindeki oyuncular hücum oyuncularıymış ve fazlaymış o nedenle kadroda değilmiş.Geçen haftada kadroda yoktu hatırladığım kadarıyla.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• bizim camia krizsiz yapamaz...huzur sıkar bizi...yeni krizimiz..." Burak'tan başka gol atan yok "...hayırlı uğurlu olsun...15 günlük arada meşgale bulunmuş oldu...şimdi 10-15 gün bunun tantanasını yaparız...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Adam Eskişehirli
        - Olabilir ama o çocukta asil bir kan var hissediyorum düzgün birine benziyor...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Olabilir ama o çocukta asil bir kan var hissediyorum düzgün birine benziyor...
          Sedat Abi Alper Potuk Afyonkarahisar'lı yazıyor bende bizde oynamasını isterim Zokora'dan çok şeyler öğrenir
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Schalke'ye transfer olduğu sezon mu yoksa Schalke'den döndüğü sezon muydu...teknik direktörümüz Özkan Sümer'di...Hami'de böyle bir periyot geçirmiş ve 5-6 maçlık bir seride yanılmıyorsam 8-9 golümüzü tek başına atmıştı...Magicyattara Murat abi buradaysa o daha iyi hafızaya sahip...ona da bir sorarız...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim camia krizsiz yapamaz...huzur sıkar bizi...yeni krizimiz..." Burak'tan başka gol atan yok "...hayırlı uğurlu olsun...15 günlük arada meşgale bulunmuş oldu...şimdi 10-15 gün bunun tantanasını yaparız...
              Kriz degilde önemli bir sorun bu. Cözülmesi lazim. Uzun vadede bu sekilde basarili olamayiz.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kriz degilde önemli bir sorun bu. Cözülmesi lazim. Uzun vadede bu sekilde basarili olamayiz.
                ben bunu sorun olarak görmüyorum...bir süper starımız var...ben çok mutluyum...Alex, ezikleri tek başına sırtlayıp götürürken methiyeler düzüyorsunuz...kendi oyuncumuz vazifesini yerine getirirken, burun kıvırıyorsunuz...

Yorum

• Alper'i bende beğeniyorum ara transferde zorlarsak alabiliriz, müthiş potansiyeli var, zaman zaman Zokora gibi ileri çıkışları çok tehlike arz ediyor rakip adına.

Eğer alırsak 1 sene ye kalmaz banko oynar Milli takıma kadar yükselir, aklı varsa bize gelir zaten.

Kişiliğide çok düzgün.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yaaa Ben Golleri Izleyemedim Nerden Izleyebilirim
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaaa Ben Golleri Izleyemedim Nerden Izleyebilirim
                      ligtv.com.tr üyelik ücretsiz. röportajlar,özetler ve golleri izleyebilirsin.

ligtv sevmiyorsan facebook, youtube... Çare bol.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ligtv.com.tr üyelik ücretsiz. röportajlar,özetler ve golleri izleyebilirsin.

ligtv sevmiyorsan facebook, youtube... Çare bol.

Maç sonu görüntüleri ben bulamadım 3'lü - takımımızın tribünlere gidişi vs. ? yardımcı olursanız sevinirim
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

bizim camia krizsiz yapamaz...huzur sıkar bizi...yeni krizimiz..." Burak'tan başka gol atan yok "...hayırlı uğurlu olsun...15 günlük arada meşgale bulunmuş oldu...şimdi 10-15 gün bunun tantanasını yaparız...
                          Süpersin Murat Abi...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu başlık altında vardı maç sonu görüntüleri dün gece. Maçtan sonraki saatlerdeki gönderileri bir kontrol etmek lazım.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Skor taraftarlığını bir an için yapmayalım tabi bu dediğim herkes için geçerli değil ama sayıları azımsanmayacak kadar aramızda malesef var...

Çok kötü oynadık ama artık sürpriz olmuyor çünkü hemen hemen her hafta kötüyüz ,geçen yıl ilk devrede oynadığımzı oyunun %30 unda dahi değiliz fakat forma ve isim ağırlığı , bazı oyuncularımızın üstün formu biraz da talihimizle ligde fena değil şampiyonlar liginde iyi durumdayız fakat bu kimseyi yanıltmasın rüyalar görmesine neden olmasın , birbirinden kopuk ortasaha ve ileri ucumuz var bireysel olarak hepsi üst düzey oyuncu fakat ekip olarak çok kötüler ,Şenol Güneş 90 lardan kalan oyuna müdahale eksikliği devam etmekte olumlu yönde gelişme var fakat bazı saplantılardan kurtulamıyor .

Bazı oyuncuların bu takımda kesinlikle yeri yok (Alanzinho) bazılarının oynaması için eşref vaktini beklemek zorunda değiliz(Colman) Türk oyuncu kalitemiz fena değil ama yeterli değil ,hırs ve azim eksikliğimiz var , fenerli futbolcular toplara yiyecekmiş gibi saldırıyorlar bizimkiler hala o seviyede değil bazı oyuncular umursamaz bir tavırdalar olmamalı.

Defans oyuncularımız iyi kesici fakat her gelen topa dağa taşa atarak kesmek Trabzonspor gibi hedefleri olan takım oyuncusuna yakışmıyor biraz farkı olması gerek kestiği topu hiç değilse yanındakine indirmeli veya denemeli, risk almamak farklı her topu taça yada kornere atarak uzaklaştırmak farklı , bu konuda defansımızın çok çalışması gerek.

Kısaca bu oyun anlayışını yükseltemediğimiz sürece tek farklı galibiyet , genelde beraberliklerle ligi devam ettiririz buda hoş bir durum değil , bu anlayışla kısa vadede düzeleceğimize inanmıyorum , şampiyonlar ligine kendimizi çok kaptırdık ama oraya sürekli gidemezsek bugün alınan puanların değerli azalır , oraya gitmenin yolunda ligden geçiyor artık bazılarının bunun farkına varmaları gerek.

Realizimle ,ağır eleştirinin arasında ince bir çizgi var ,hepimizin realist olması lazım eleştirirken biraz duygularımıza dem vurmak gerek ama kimsede pollyanacı olmasın takım ortada bu gidişat bizi biryerlere taşımaz...
                              Kahpe Bizans;
                              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

ben bunu sorun olarak görmüyorum...bir süper starımız var...ben çok mutluyum...Alex, ezikleri tek başına sırtlayıp götürürken methiyeler düzüyorsunuz...kendi oyuncumuz vazifesini yerine getirirken, burun kıvırıyorsunuz...
                                Insallah Tanjunun rekorunuda kirar, kim atmasini ietemez ki?
                                Ama modern Futbolda 1 kisi size yetmez, Rakipler ona daha cok dikkat edecekler, diger oyuncularimizda daha cok sut atmasi lazim, gole daha yakin olmalari lazim.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X