Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla şu kalae direklerini yağlasaydık 7 yerine 14 golümüz olurdu......

Nedu bu her maç 1-2 direkten dönen pozisyon......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada nereye yazacağımı bulamadığım için en kalabalık yere yazıyorum affınıza sığınarak. bu aykut kocaman ne terbiyesiz, ne aşağılık ne pislik bi herifmiş ya! milli takıma oyuncu göndermeyi koz gibi kullanıyor adi şerefsiz. bu fenerbahçe var ya bu fenerbahçe, uefa milli takıma oyuncu göndermeyi zorunlu tutmasa kesinlikle milli takıma oyuncu göndermezdi. demezler mi adama be şerefsiz, be adi, türkiyenin en iyi oyuncularını para bastırrıp alıyorsan milli takıma da paşa paşa göndereceksin bunu da koz gibi sunmayacaksın. adam ol lan biraz adam! ohhhhhhhhhhhhhhhh
      biz onların ligde zor maçlar öncesi sakatlık bahanesiyle Milli Takıma futbolcu göndermediği günleri de biliyoruz. Neden şaşırıyorsunuz ki? 3 günde bir maç yapan biz ama yoğun maç trafiğinden şikayet eden yine ayküt lavuğu. Ne utanmaz terbiyesiz adamlar bunlar.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adrian iyi futbolcu olabilir ama kesinlikle 5 milyon avroluk oyuncu değil ve şimdiye kadar gördüğüm en kötü kondisyona sahip oyuncu...yine her zamanki gibi yendiğimiz maçtan sonra eleştiri getirecem(yenilince hayatta yorum yazmam)...3 puanı aldık diye hahaha,şinanay diyemem,gözüm var ,aklım var.....belki zamanla düzelebilir ama takımda uyum yok,eskişehir çok daha organize ve diri bir takım görüntüsü verdi,adamların akıllı bi santraforu yok,Erkan zengin bizim sağ tarafı resmen koridor yaptı...ilk golümüzde hem asist,hem gol süper bi kısmet...2nci gol rakip defans kaptırması ve özel yetenek...ileride çok daha iyi olacağız muhakkak
        Sevgili renkdasim ozellikle yenildigimizde yorum yazmamam cok ornek bir hareket,daha genc renkdaslara da ornek olur insallah.

Adrianin kondisyonu ideal olmayabilir ama 90+da attigi depar uzerine yukaridaki 'gördüğüm en kötü kondisyona sahip oyuncu'' ifadesi biraz fazla olmus

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi sorum var, fenerle aramizda su an 5 puan var.. merak dan soruyorum playoff da bu fark 2 mi olcak 3 mü olacak??...
          puanı tek sayıda olanın avantajına bir durum olacak;

örneğin A takımı 80 puan toplarsa, play offlara 40 puan ile başlayacak
          B takımı 75 puan toplarsa, play off lara 38 puan ile başlayacak, bu durumda aradaki fark 2 puan olacak..

Fakat A takımı 81 puan toplarsa, play offlara 41 puan ile başlayacak
          B takımı 76 puan toplarsa, play offlara 38 puan ile başlayacak, bu durumda aradaki fark 3 puan olacak...

Fakat play off sonunda puan eşitliği olması durumunda ilk olarak yarım puan fazla alanın yarım puanı silinecek, buna göre sıralama belli olacak, sıralamada eşitlik bir anlamda sağlanacak...
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 08:41.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            puanı tek sayıda olanın avantajına bir durum olacak;

örneğin A takımı 80 puan toplarsa, play offlara 40 puan ile başlayacak
            B takımı 75 puan toplarsa, play off lara 38 puan ile başlayacak, bu durumda aradaki fark 2 puan olacak..

Fakat A takımı 81 puan toplarsa, play offlara 41 puan ile başlayacak
            B takımı 76 puan toplarsa, play offlara 38 puan ile başlayacak, bu durumda aradaki fark 3 puan olacak...
            BAştan aşağı saçmalıklarla dolu bir sistem zaten. 79 puan toplayanla 80 puan toplayanın bir farkı olmayacak yani. Sanki buçuklu puanla başlasa olmuyor play-offa, neden olmasın ki?..
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Geçen seneki oyun anlayışını arayanlar daha çok bekleyecek gibi gözüküyor..

Çünkü benim anladığım kadarı ile Şenol Hoca'nın öyle bir derdi yok..

Basitçe anlatmak gerekirse geçen Barca'yı taklit eden bir oyun anlayışımız vardı.. Bu sene Lucescu tarzını deniyoruz..

Bizim gibi 3 günde bir maç trafiğine hiç alışkın olmayan,neredeyse sıfırdan kurulmuş ve tarihinde ilk defa CL oynayan (dolaysıyla CL için en önemli artı olan tecrübeden yoksun) bir takımın her maça hükmetme, rakibi pas manyağı yapıp oyunu domine etme şansı yok..Bu ancak PES ya da FM'de olur..

Şenol Güneş'in Karabük maçı sonrası da belirttiği gibi asıl hedefi kontrollü oynayan, pozisyon vermeyen, oyun içinde aktif dinlenebilen, maç içinde bir tane gol bulup bu golü koruyabilen bir takım oluşturmak..

Bu demek değil ki hiç pas yapmayacağız,organize olmayacağız..Zamanla takım oturdukça hücum organizasyonlarımız daha zevk veren bir hale gelecektir.. Ama Şenol Güneş'in kontrollü oyunu bırakacağını hiç sanmıyorum..

Yorum

• ..................
                En son mkmsas tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 09:19.

Yorum

• takımımız bu senenin en iyi maçini oynadı...rakip ligin en iyi takımlarından biri idi..

Yorum

• 3-4 maç sonrasında bambaşka bir Trabzonspor izleyeceğimizie inanıyorum
                    Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Burak Olmazsa kim gol atıcak çok merak ediyorum ?

Yorum

• Kendimce çok ciddi maçlara gittim ama Trabzonspor tribününü hiç bu kadar istekli görmedim. Özellikle ikinci yarıda gollerden sonra olağanüstü tribün oldu. Bilmiyorum televizyona veya stada nasıl yansıdı ama gerçekten bana göre harikaydı. Gelecekte anlatacağım ender günlerden biriydi. Tribündeki çok çok şanslı 1000 kişiye ne mutlu ki dün o günü canlı yaşadı (:

Takımın maçtan sonra önümüze kadar gelip bizle beraber bağırması da muhteşemdi.

Tribünleri yok, bağırmayı bilmiyorlar diyenler dün 1000 tane aslanın videolarını çekiyordu hayranlıkla (:
                        Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Takımdaki Rolanti sorunu

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla şu kalae direklerini yağlasaydık 7 yerine 14 golümüz olurdu......

Nedu bu her maç 1-2 direkten dönen pozisyon......
                          Her maç inanılmaz çok pozisyon yakalayabilecekken, takım 1-0 a hatta 2-0 a yatmak istiyor. Şenol Hocamın hevesinin kalmaması takıma yansıyor, dün arada o kadar büyük güç farkı vardı ki, snaki Barcelona-Gijon maçını izliyorum, tek fark Barcelona her maç-her oyuncusuyla skor kaç olursa olsun 1 gol daha atma derdinde. Biz dün istesek 5-6 gol atabilecek havadaydık, ama Adrian alıp gidiyor, halı sahada benim vurdugum gibi plase yapıyor, lakayt vuruyor aynı Colman gibi. Gol olmasa da olur havası var.

Bunu atarsak, yenemeyeceğimiz takım yok.

Ama acilen FAZLA GOL atma hevesimiz gelmeli...
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Hüseyin tribünler iyidi sesiniz Tv çok net şekilde geldi hemen hemen tüm besteler duyuldu, bunlar tamam güze de TG'den çocuklara sataşılmış kulağımıza gelen bilgilere göre ne iş doğrumu bunlar ?
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Biraz iddialı olacak ama bu takımda MArec Cech olmayınca geriden oyun kurmak imkansızlaşıyor. İnter maçında neredeyse her pas trafiğinde Cech'in büyük katkısı vardı.Hatta paslaşmalar hep onunla başlıyordu. Celutska ters ayaklı olunca bu pas organizasyonunu göremiyoruz. Serkan da pasör özellikte olmayınca istediğimiz pasları görmek bir hayli zorlaşıyor. İnter maçında sağda Celu solda Marech gibi ayağa pas yapan oyuncular olunca neler olabileceğini gördük. Lille maçını saymıyorum, o zeminde Barcayı getirsen 3 pas yapamaz.
                              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 10:21.

Yorum

• Koray başka maçtaydı onlar herhalde kimse kimseye sataşmadı. Birileriyle belki şahsi tartışmalar olmuştur ki öyle birşeyde duymadım. B.k atmaya yer aramasın kimse. 10 kişilerdi zaten ne diye sataşcak millet onlara.
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X