Almanyadasın çünkü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu maç intikam maçı, sıradan bir 3 puan maçı değil.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek maç 6.99 tl alabilirsiniz...Tahmin etmistim.İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanyadasın çünkü
Tesekkürler.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
19:00 MKE Ankaragücü - Galatasaray (Ligtv)
19:00 Kayserispor - Mersin İdman Yurdu (Ligtv 2)
18:00 Tottenham Hotspur - Arsenal (Ligtv 3)
bizim maç nerede[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Lig TV 2'yi normal Lig Tv üyesiyse kahve yani belirttiğiniz gibi ve şikebahçe,Gs,Bjk ve bizim maçlar normalde izlenebiliyorsa isteseler açarlar Lig Tv 2'yi yani kahvede izlemen mümkün ancak Gs maçı varken hiç sanmıyorum bizim maçı açacaklarını maalesef dönüşümlü açarlar ya da eğer kahve sahibi Trabzonsporlu değilse ve çoğunluk Trabzonsporlu değilse...İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi kahvede normal ligtv yi izliyebiliyoruz. Mac vakti ligtv2 yide acacaklarmi bu febetv ? Yoksa izleyemeyecekmiyiz?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bize KAHVE de TRABZON!! renkdasim =)))
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig TV 2'yi normal Lig Tv üyesiyse kahve yani belirttiğiniz gibi ve şikebahçe,Gs,Bjk ve bizim maçlar normalde izlenebiliyorsa isteseler açarlar Lig Tv 2'yi yani kahvede izlemen mümkün ancak Gs maçı varken hiç sanmıyorum bizim maçı açacaklarını maalesef dönüşümlü açarlar ya da eğer kahve sahibi Trabzonsporlu değilse ve çoğunluk Trabzonsporlu değilse...
Yorum
-
Bende Rizede sordum 2 Tv olanlar 2 macı birden vericek rahatLadım vaLLaİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig TV 2'yi normal Lig Tv üyesiyse kahve yani belirttiğiniz gibi ve şikebahçe,Gs,Bjk ve bizim maçlar normalde izlenebiliyorsa isteseler açarlar Lig Tv 2'yi yani kahvede izlemen mümkün ancak Gs maçı varken hiç sanmıyorum bizim maçı açacaklarını maalesef dönüşümlü açarlar ya da eğer kahve sahibi Trabzonsporlu değilse ve çoğunluk Trabzonsporlu değilse...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum