Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene Eskişehir deplasmanına gitmiştik.O tribünlere, sahada kusanlara canlı anlı şahit olduğumdan kinim büyük bu satılmışlara.

O yüzden bu sene maç izleme davetini geri çevirmeyip izledim ilk defa bir lig maçını.Gördüğüm kadarıyla değişen hiçbirşey yok. Şöyle ki ; Halil'in pozisyonuna penalı vermeyen adam lisansını yırtıp düdüğünü asmalıdır.O kadar net ki herşey, o kadar bariz ki.

Burak Yılmaz'ın önünde saygıyla eğiliyorum.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koray başka maçtaydı onlar herhalde kimse kimseye sataşmadı. Birileriyle belki şahsi tartışmalar olmuştur ki öyle birşeyde duymadım. B.k atmaya yer aramasın kimse. 10 kişilerdi zaten ne diye sataşcak millet onlara.
      Milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes farklı bişey diyor neyse en sağlıklı bilgi bu oldu heralde.

Foto felan yokmu tribünlerden, gerçi bizim tribünler multimedya özürlüdür yok desen şaşırmam yani )
      En son Koray tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 10:31.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu satılmışları yendik ama içimdeki nefret ve kin asla bitmez.Bu yunus yıldırımmıdır ne halt ise acilen hakemliği bıraksın!Geçen sene yıldırımlardan bayağı çekmiştik anlaşılan bu senede devam edecek.

Burak mükemmel ama 2 nci golde Halil'i görseydi iyi olurdu.Halil maşallah çok mücadele ediyor ve artık biraz gol atıp moral olarak tavan yapmayı hak ediyor.

Tebrikler Trabzonum.
        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Halil'ın 2.golde Burak'a verdiği pas ile
          Geçen sene Umut'un Bursa'da Ömer Erdoğan'dan aldığı top ile Jaja'ya yaptığı asist benziyor birbirine Umut'u gördüm sanki
          Halil maşallahı var bu takımın en iyilerinden

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla şu kalae direklerini yağlasaydık 7 yerine 14 golümüz olurdu......

Nedu bu her maç 1-2 direkten dönen pozisyon......
            evey yaa benim sayabildiğim 6 top direkten döndü şimdiye kadar...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Halil'in penaltı pozisyonunda ayak bileği kırılabilirdi. Hakemi eğer varsa vicdanı ile başbaşa bırakıyorum. İnsanların alın teriyle, emekleriyle, umutlarıyla, hayalleriyle oynamasınlar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil'in penaltı pozisyonunda ayak bileği kırılabilirdi. Hakemi eğer varsa vicdanı ile başbaşa bırakıyorum. İnsanların alın teriyle, emekleriyle, umutlarıyla, hayalleriyle oynamasınlar

vicdanlari cuzdanlarinin arasina sIkIsmIs ahlaksiz kisiliksiz adamlarda vicdan ne arar be kardesim.

Yorum

• İlk olarak fikriliman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak Olmazsa kim gol atıcak çok merak ediyorum ?
                  Fatih olmazsa Umut atar, Umut atmazsa Burak atar, Burak da atmazsa atacak biri bulunur be kardeşim şimdiden buna mı takıldınız? Selçuk olmazsa asisti kim yapar deniliyordu yapılıyor işte.. Önemli olan büyük olan klüptür bunu bizler zaman zaman çok unutuyoruz.

Yorum

• faturanın büyüğü 16. haftada bunların ağababalarına kesilecek bunlar çıtır çerez kalır onların yanında

Yorum

• yok yazmadan duramayacağım,

Skibbe 'Burak'tık satılmışları.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• halil burak uyumu bu maçta dikkatimi çekti bir de halil gol atmaya başlarsa ki başlayacaktır yakında müthiş olacak forvet hattımız. Volkan hala Alanzinho kadar iyi değil biraz daha kendini geliştirmeli burada iş Şenol hocaya düşüyor tabi...

Yorum

• bazı arkadaşlar sadece burak mı gol atıyo diyo başka adamımız yokmu diyo ama şunu kimse far etmiyo biz<im diger oyuncular buraga asısıt yapıyo ama bakın es es macına burak boştaki volkana pas vermedi ilk yarının son dakkalarında...her neyse bütün golleri burak atsın sorun degil ama burak atarken diger oyuncuyklarda oynuyo ilk golde adrian burak verkaacı sonuucnda gol oldu 2. golde halilin hücüm presi sayesinde gol oldu o yuzden ben goleri adrian ve halile veriyorum...
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İyi oynadık oyuncularımızın hepsini ve teknik heyetimizi tebrik ederim
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• *2-0 öndesin devamlı geriye oynuyorsun atakları zay ediyorsun laubali davranıyorsun çok yanlış bizi bu durumda bi takım yakalasın 5 lik olur yok bizimkiler lay lay böyle olmaz.......
                              **ya 80.dak.bir gol yesek yiyecektikte zaten takım gömülecekti es es tek kale bir gol daha maç 2-2 sonra moraller sıfır yakalayınca ciddi olacaksın affetmeyeceksin atacaksın.

Yorum

• Takım olarak vasattık.Takımda en beğendiğim oyuncu Mustafa Yumlu idi.Bence çok iyi oynadı.Her topa müdahalesini zamanında yaptı.Ama bu bölgedeki en büyük dezavantajımız stoperlerimizin topu kullanma becerisi hiç yok gibi bişey.Bunun haricinde beklerimiz ataklara hiç katılamıyor.Beklerin oyuna katkısı çok büyüktür.Sadece koşuları bile topa sahip oyuncuya alan açar.Chech ve Celutska sakat olmadıkları her maç bek olarak oynamalıdır.Ve atağa katılmadılır.Zokora bugüne kadar ki en kötü oyununu oynadı sanırsam.Bugünlerde Burak ve Halil formda.Bu sayede kazandık.Ama her zaman bu formu yakalayamayabiliriz.Bu yüzden takım olarak yardımlaşmayı ve yakın oynamayı öğrenmemiz lazım.Yoksa çok sıkıntı çekeriz.Ama zaman geçtikçe takımın daha iyi olacağını düşünüyorum.İnşallah yanılmam..
                                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X